Video Mara si cu Viisoara - cei mai liberali dintre liberali.

24 Aprilie 2017, 09:02 | 7138 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Florica Mara.

Liberalii teleormaneni au doi prim-vicepresedinti de exceptie: Mara si Viisoara.

PNL de TR a ajuns sa fie condus la nivel judetean de un primar al unei comune si de un individ cu un comportament care nu face cinste unui partid istoric. Daca presedinte este Pirvulescu, la ce sa ne asteptam?! Vor urma si alte cascadorii care vor duce liberalismul teleormanean la cote minuscule. 

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
CETATEANUL. pe 04 Mai 2017, 17:47
#29
lui ilie fara scafarlie.
Auzi, bai, clovn tembel, n-ai decat sa te-ndoiesti, dar ai grija ca daca te indoiesti prea mult in fata( pe spate e cam greu), te dezechilibrezi si poti sa cazi cu nasul intr-un cacat autentic! Cum este posibil pentru un prost de da-n gropi, cum esti tu,inghite cacatul si macar faci ceva util- c*reti strada.
Ilie de la sculărie pe 03 Mai 2017, 07:36
#28
@Cetatean
Bai laba trista, aproape ca m-ai tras in terenul tau. Numai ca mi-am dat seama cu cine am de-aface. Eu imi exprim indoiala ca un om deosebit ca Edy Tocaci ar fi avut relatii cordiale cu un idiot congenital ca tine. Asa ca te voi evita exact asa cum eviti un cacat pe poteca. Si tu, si cacatul semanati perfect: putiti, manjiti, si sunteti exact unde n-ar trebui sa fiti. Fix in mijlocul drumului sau trebii.
CETATEANUL. pe 02 Mai 2017, 07:22
#27
lui ilie fara scafarlie.
Bai, idiotule( si pe romaneste si pe germaneste), ca esti nebun se intelege, dar ca esti si prost nu se admite!.De unde ma-ta-n c*r ai inteles tu ca am jignit memoria dlui ing. Eduard Tocaci????!!! INTRE MINE SI EL AU FOST RELATII CORDIALE, BAZATE PE STIMA SI RESPECT RECIPROC! EU DOAR MI-AM EXPRIMAT TOTALA NEINCREDERE IN CEEA CE INSINUIEZI TU CA ACEST OM DEOSEBIT AR FI PUTUT SA AIBA RELATII BUNE CU O STARPTURA CA TINE.Potoleste-te javra turbata! Huo,potaie!
Ilie de la sculărie pe 01 Mai 2017, 08:04
#26
@Cetatean
Mein Idioten Kamerad, când te apuci de înjurat e clar. Nu mai ai argumente. Plus că te dai de gol. Băi,,pălmașule", cu toți cei pomeniți de tine am discutat. Cine știe ce labagiu psd-ist ești tu, de nu ți-a făcut Tocaci pe plac cu ceva. Mai bine te bag eu in p***da mă-tii, și cos intrarea, să fiu sigur că nu mai ieși să ne poluezi cu neam-prostie.
. pe 30 Aprilie 2017, 19:30
#25
.
-SEAMANA CU UN PORC ATAT LA PROPRIU, CAT SI LA FIGURAT..
CETATEANUL. pe 30 Aprilie 2017, 11:57
#24
lui ilie de la scularie.
Tu vorbesti de EDUARD TOCACI,lepadatura imputita? Ai stat vreodata de vorba cu el, canalie ordinara?( dar cu dna profesoara Baetica, dar cu dl doctor Nicolescu?) Du-te-n p***da matii, j*****e!
Ilie de la sculărie pe 29 Aprilie 2017, 17:45
#23
@Cetatean
Ești cam confuz si incoerent prostule. Dar ca orice prost, dacă nu te dai în stambă, nu ești destul. Ești și pe lângă subiect, si,,pe călcâie ". Spui că nu ai jignit pe nimeni. Ba ai jignit pe toți membrii vechi ai PNL Turnu Măgurele. Inclusiv memoria răposaților V. Ofițeru sau Eduard Tocaci. Ești si prost, dar și perseverent în prostie. Ceea ce este cu atât mai rău. Tu nu ești decât o nulitate în speța asta.
CETATEANUL. pe 29 Aprilie 2017, 06:29
#22
Pentru ilie de la scularie.
Degeaba incerci sa dregi ciorba cu ou, oul este imputit! TU, PRIN COMENTARIILE TALE DE-O MARLANIE DE CEA MAI JOASA SPETA, FACI CEL MAI MARE DESERVICIU IDEII DE LIBERALISM.Dupa cum se vede din primele mele comentarii, n-am jignit pe nimeni dintre cei spusi de tine ca ar fi liberali, ci am zis ca pe unii nu-i cunosc si nici altii n-au auzit de ei. LA FEL CA ALTII CARE DAU CU CADELNITA FARA APA SFINTITA, NU VRETI SA STITI CA ADEVARATUL POLITICIAN (CA ESTE LIBERAL, SOCIAL-DEMOCRAT, MARXIST, ETC.) ESTE ACELA CARE SI FACE CEVA PENTRU SEMENII LUI, NU CARE INDRUGA VERZI SI USCATE DESPRE CE AR TREBUI SA FACA ALTII SI DA VINA PE CEI CU ALTE OPINII PENTRU TOATE RELELE DE PE PAMANT.TU, DACA AI AVEA PRIETENI, TE-AR SFATUI SA TE RETRAGI DE LA SCRIS SI SA URLI PE STRADA CA RAPOSATUL DUMA SORIN SAU CA,INCA-N VIATA, NECO.
Ilie de la scularie pe 28 Aprilie 2017, 08:00
#21
@Alt cetățean
Domnule dragă, nu știu ce ai înțeles tu, dar eu l-am menționat pe Trușcă din două motive. Primo, chiar a fost membru fondator al PNL Turnu Măgurele, în 1990. Secundo, l-am menționat pentru că era tânăr, tocmai pentru a scoate în evidență faptul că nu era vorba despre niște bătrâni nostalgici, ci fondatorii proveneau din toate mediile și vârstele. Acum, eu nu știu care-ți sunt resentimentele față de Trușcă. E strict problema ta. Dar te asigur că dacă se vrea, se pot găsi persoane care să aibă păreri similare despre tine, exact în maniera în care-l caracterizezi tu pe Trușcă. Cât despre exprimarea mea, ei bine, eu dau fiecăruia ceea ce merită. Ai ceva în cap și bunul simț la tine, vorbim civilizat. Te dai în stambă ca proasta-n târg, iei ce meriți.
Alt ..cetățean pe 27 Aprilie 2017, 21:46
#20
Domnului Ilie
Domnule, exprimarea și apelativele dumneavoastră lasî de dorit! Poate sunteți Trușcu, acela pe care nu-l cunoaște nimeni sau poate doar aveți mici frustrări...Nu este normal să faceți o listă cu intelectualii de elită ai orașului, alături de toți neica nimeni. Păi dacă vindeți prune uscate prin piață și, cu mare greutate, ați cumpărat o licență de la liceul transformat în facultate, nu înseamnă că sunteți oarecine! Acum că pozați în intelectual dar iese poza ștearsă, nu prea e nimeni vinovat ! Aduceți-vă aminte cât de greu v-a fost pe la liceu, unii dintre colegii dumneavoastră nu prea au uitat!Încercați să nu mai tulburați apele, mâncați o pâine liniștit și lăsați-o p-asta cu Trușcă intelectualul! Intelectual doar la nevastă, în sufragerie, restul...
CETATEANUL. pe 27 Aprilie 2017, 18:04
#19
Lui ilie tacalie.
Esti cazut in cap, nenisorule, dar liberal in nici un caz!! Si daca te oparisi asa de rau, inseamna ca tu esti sec*ristul!!
Ilie de la sculărie pe 27 Aprilie 2017, 09:38
#18
@Cetatean
Acum e clar. Matale ești la ani-lumina de subiect. Băi labă tristă, când oamenii ăștia mentionati de mine reînființau filiala PNL din oraș, tu sigur încă te mai jucai cu putza la baie. La ce dracu' îmi pierd timpul cu tine, habar n-am. Chiar, de ce oare?
CETATEANUL(#15) pe 27 Aprilie 2017, 06:33
#17
Dle "ilie de la scularie"
Se vede ca esti neinformat. Pana sa-mi raspunzi mata am aflat ca pe sotul dnei Baetica il chema Fane. Si de acest Mihai nu prea se stie cine este, nici ca om, cu atat mai mult ca liberal!
Ilie de la scularie pe 26 Aprilie 2017, 20:15
#16
@Cetățeanului
Matale unde locuiești nene? În canalizare? Dacă pui asememea întrebări înseamnă că-mi pierd eu timpul cu tine. Parol. Mihai Băețica și regretatul Fănel Băețica,sunt veri primari, probă că matale joci rolul habarnamistului în această ecuație. Dacă tot m-am apucat să-ți luminez bezna necunoașterii, fostul deputat PNL, d-l Niculescu a fost imediat după 1989 primul primar liberal post-decembrist. Liberal autentic. Apoi, iertată-mi fie maliția, dar matale vezi cai verzi pe pereți și sec*risti pe sub pat sau în dulap. Măi nene, ești bine? Acei oameni pomeniți de mine au un trecut liberal, familiile lor au suferit pentru liberalism. M-am convins, ești la ani lumină de subiect, dar.... știi tu cine nu-i destul dacă nu-i și fudul. A, și încă ceva: îți aduc la cunoștință că nu e treaba ta ce mă consider eu.
Un CETATEAN care mai stie cate ceva. pe 26 Aprilie 2017, 07:03
#15
Domnule ilie de la scularie.
Nu vreau sa intru in polemica cu dta, dar iti voi pune cateva intrebari si-mi voi exprima unele indoieli in privinta celor nominalizati.-Mihai Baetica este alta persoana, sau fostul sot al dnei Nicoleta, acesta fiind decedat?- Fratii Nicolescu il cuprind si pe dl dr. Horia Nicolescu ( stiu ca acesta mai are doi frati care nu sunt in Turnu).-Cine ste Apostol Trusca, am intrebat 13 cunoscuti si nimeni n-a auzit de el?!. -Si acum, intrebarea grava: CATI DINTRE CEI CITATI DE DTA AU FOST TURNATORI LA SECURITATE?( daca-i stii, nu-i cazul sa-i spui!). In incheiere, TE ROG SPUNE, MATA TE SOCOTESTI LIBERAL??
Ilie de la scularie pe 25 Aprilie 2017, 22:35
#14
@Cetățeanului
Sunt stimabile. Uite aici cîteva exemple:

1. Frații Niculescu

2. Nicoleta Băețica

3. Mihai Băețica

4. Horia Niculescu

5. Apostol Trușcă.

Ți-am dat 6 exemple, nu 5. Probă că matale și liberalismul turnean, baba și teza de doctorat a lui Ponta. (alt zice-se liberal în cuget și simțiri). Hai, ciocul mic, că faci praf.
Labarul pe 25 Aprilie 2017, 10:45
#13
Mara=Porc
Indivizi ca acest MARA, IMBECILUL NUTU de la RDV, putredul CULA, manjitul si mincinosul ALMAJANU, au terminat liberalismul in TR, cu greu pot fi numiti oameni, mai degraba, ANIMALE!!!
Lele pe 25 Aprilie 2017, 07:22
#12
Informații
Gusatul ăsta va vinde porcarii (carne de porc) la magazinul de lângă parc, spre poliție.
vigilentul pe 25 Aprilie 2017, 00:18
#11
prosti dar multi.
Nu ma mai mira nimic,toti prostii cu bani ne conducceea ce este tragic ca cei din penleul central nu se informeaza de situatia reala din judet,si de cei care candideaza pe functii.Totul merge in favoare celor de la psd.Scenariul imi aduce aminte de anii in care pcreuldevenea un partid totalitar.Asa ca soarta teleormanenilor este decisa de tradatori,hoti analfabeti cu bani.Cred si acum in implicarea in sensul rau al cuvantului a celui care a pus o caramida la ascensiunea lui Dragnea,in persoanalui Nitulescu .
gigi pe 24 Aprilie 2017, 21:10
#10
titluri
Sub prefect . mult sub prefect. Doctor veterinar ? Inginer in broaste si yale ? Fotomodel ? Amestec de becali si ilie de la scularie ? Vrem lamuriri.
mecanic auto pe 24 Aprilie 2017, 21:07
#9
sfat
Mai slabiti valva. Are peste 6 atmosfere. Poate exploda in orice moment.
STANCU VICTOR pe 24 Aprilie 2017, 20:32
#8
Din foto,citesc liberalismul pur
La o simplă privire intuiesc cinstea,onoarea,sinceritatea și profesionalismul acestui ”LIBERAL”.Un îmbuibat,gușat,plin de de el și de faptele lui,mergând braț la braț cu șmecheria, făcând cu ochiul celor de tipul lui și scoțând limba în fața justiției.Și mai terminați odată cu ”valoarea” domnului Cula.Doar știți al cui cumnat este și cu cine a făcut afaceri.
radu pe 24 Aprilie 2017, 19:38
#7
Sa intors lumea cu josul in sus
Doamne fereste...cine ajuns sa conduca PNL-ul.

PROSTIA UMANA adica FLORICA MARA!!!
Jean pe 24 Aprilie 2017, 19:13
#6
Cap de PORC!!!
In foto, este OM sau PORC!!!!Cred ca PORC!!!!! LOL LOL LOL
mariuss pe 24 Aprilie 2017, 17:13
#5
frustrare
Frustrarea e mare,va inteleg. Nu putem lua fructul,taiem copacul.
Un CETATEAN care mai stie cate ceva. pe 24 Aprilie 2017, 17:00
#4
Intrebare incuietoare.
Dintre cititorii acestui site, poate cineva SA DEA NUMELE A CINCI LIBERAI AUTENTICI DIN TURNU MAGURELE??(din judet ma intereseaza mai putin).
Tudor pe 24 Aprilie 2017, 15:51
#3
Ipocrizie
Mai, eu nu inteleg o chestie. Daca acest site este finantat de Claudiu Cracea, de ce-l critica aici pe Mara, cand putea s-o faca cu ocazia realegerii lui in fruntea PNL local? Din cate mi-au spus unii liberali, atat Mara cat si Nitulescu au cuvantat, au cules aplauze, dar nici o contestatie din public. Mi se pare mie, sau este un film cu si despre prosti?
strul pe 24 Aprilie 2017, 14:39
#2
Wow
Asta e mai prost decât proștii, ați înțeles, nu?
Liberal pe 24 Aprilie 2017, 14:00
#1
Vai de noi
Oare liberali de valorea lui Cula,Comanescu,Savu ce zic de cirul din alegerile liberale din Teleorman?

Domnule Almajan cum va simtiti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.