Liberalii din Teleorman si-au ales conducatorul la Viisoara. Mai bine mergeau la Dudu sau Udupu pentru ca acolo nu-i vedea nimeni.

20 Aprilie 2017, 23:10 | 7047 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Comuna Viisoara, leaganul liberalismului.

Alegerile din PNL Teleorman s-au incheiat cu un castigator stiut dinainte. Eugen Pirvulescu este conducatorul partidului pentru urmatorii patru ani. Speram ca PNL Teleorman sa ajunga la nivelul urban, nu dus intr-o fundatura de comuna. Nu avem nimic cu localitatea Viisoara, dar nu credem ca este emblematica pentru a transmite un mesaj la nivelul judetului. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Marius pe 29 Iulie 2018, 19:44
#9
Poza imi apartine aveți grijă
Poza imi apartine aveți grijă
Marian Podaru. pe 23 Aprilie 2017, 17:30
#8
Ma-ntreb....
De ce P.N.L.nu-l exclude din partid pe impostorul de cracea, care a transformat acest site intr-o prastie cu care-si improasca propriul partid cu ura si venin?! Propagandist mai zelos antiPNL, NU ARE P.S.D. MAI BUN!!
mariuss pe 22 Aprilie 2017, 23:00
#7
cu Almajanu era altfel
Au mers la Viisoara pentru ca psd ul nu le a pus un spatiu la dispozitie in Alexandria. Asta demonstreaza "prietenia" lui Pirvulescu cu Dragnea!
dionisie pe 21 Aprilie 2017, 11:40
#6
eroul de la Salcia.
Ba,insule meritul este al echipei nu al lui Cracea personal.Mai aveai putin si il faceai eroul de la TERMOPILE .Dar aici a avut o echipa in spate de care si a batut joc,ca un strateg prost.
un ins pe 21 Aprilie 2017, 10:46
#5
adevaratul conducător
un adevărat conducător trebuia să fie d-le crăcea al pnl nu alți a obținut cel mai mare scor antipsd un adevarat erou al pnl bravo lui cracea wink
doctorul pe 21 Aprilie 2017, 10:40
#4
ma intreb si va intreb?
Oare cine putea sa conduca destinele pnleului teleormanean?Raspuns niciunul din cei trei,toti avizi de putere si functii .Conduc numai si numai in detrimentul alegatorului .Au transformat organizatiile in mosile lor din dorinta de a se hranii cu putere .Parvulescu,Cracea si Savu se numara printre candidatii cu apucaturi de dictatori .
geo pe 21 Aprilie 2017, 10:18
#3
tradarea la ea acasa.
Cum era de asteptat tradarile din randul pedelistilor au dat roade,Nitulescu and compania cooperativa au distrus spiritul bratienilor.Cracea atentionat a mers pe mana rechinului politic Necrofagul politic casti**nd respectul lui Parvulescu si implicitva manca si el o felie din tortul adventistului.Nu din coliva,adventis club mananca din firimiturile tortului oferit de psd .Asa ca istoria pnleului este distrusa de tradatori.
Doru pe 21 Aprilie 2017, 07:11
#2
cacialma
Ca de fiecare dată și acum măsluirea alegerii s-a produs. Sforile s-au tras pentru acest personaj controversat.Timpul ne va demonstra ce fel de conducător PNL și-a ales Teleormanul.
Diogene pe 20 Aprilie 2017, 23:34
#1
PNL
In această comuna, Cracea și-a dat obștescul sfârșit.Cum era dealtfel de așteptat. A incercat precum tântarul cu armăsarul si rezultatul s-a văzut.Asa este cand faci pe dictatorul si de unul singur. Acum o sa convoace BPL pentru ai linge rănile. E tardiv. Prabusirea este in desfășurare. Curat-murdar coane Craceo !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.