Paul Radu, RISE Project - analiza exceptionala despre Sebastian Ghita. Acelasi ziarist este si pe urmele lui Dragnea.

18 Aprilie 2017, 12:50 | 5538 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Sebastian Ghita.

Extraordinară observația lui Daniel Befu de peRomânia Curată! Expertiza jurnalistică bate uneori expertiza autorităților din domeniul instituțiilor de forță ale statului. O dovedește jurnalistul de investigații Paul Radu, coordonatorul OCCRP și al RISE Project, care a avut o intervenție în cadrul unui eveniment public organizat în 13 februarie 2017 de Clubul de presă Frontline Bucharest, în care a comentat cazul dispariției lui Sebastian Ghiță de sub ochii polițiștilor. Analiza este excepțională. Și ar trebui să-i dea fiori lui Dragnea. Că sunt și pe urmele afacerilor lui...

Mai mult, aici>>comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
TITI pe 19 Aprilie 2017, 10:52
#1
Corectă remarca,
...numai că la Dragnea lucrurile se mișcă ceva mai greu,dar și când se vor misca,va fi o adevărată avalanșă de rețineri și...multe regrete din partea celor ce l-au apărat și care i-au fost simplii executanți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.