Virgil Lucian Constantin, vânătorul lui Dragnea, a împușcat 23.000.000 lei la primăria lui Firea. O firmă înființată în august 2016 a luat, ca unic ofertant, un contract gigant la prima licitație .

18 Aprilie 2017, 08:51 | 7001 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Virgil Lucian Constantin, vânătorul lui Dragnea

O firma nou infiintata de catre Virgil Lucian Constantin, directorul Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Turris din Teleorman a luat un contract în valoare de 23 de milioane lei de la Primăria Capitalei.

Totul, în urma unei licitații cu un singur ofertant. Asociația de vânătoare a fost fondată în anul 1998 de actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea. Din conducerea asociației face parte și Petre Pitiș, directorul general și președinte al firmei Tel Drum, controlată informal tot de către Liviu Dragnea.

Primarul Gabriela Firea Pandele a decis la începutul lunii iulie 2016 ca Centrul de Protecție a Plantelor București să efectueze tratamentele de dezinsecție (combatere a țânțarilor) în parcurile și pe spațiile verzi administrate de municipalitate. Aparent fără nici o legătură, două luni mai târziu, Virgil Lucian Constantin înființa firma Fitodep Viridana SRL în localitatea Turnu Măgurele din Teleorman. După șase luni de la înființarea firmei, în februarie 2017, Centrul de Protecție a Plantelor București (CPPB) anunța public că vrea să cumpere, în baza unui contract cadru, produse agrochimice în valoare de 23 milioane lei, fără TVA, pentru dezinsecția și deratizarea spațiilor verzi din București.

Mai mult, aici>>romanialibera.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Pozitii sociale.... pe 02 Mai 2017, 11:22
#9
Pentru Mihaela
Aaaaaaaaa....deci daia se muta doamna Stanimir Carmen la Buc*resti,cine stie ce....va ajunge???
. pe 02 Mai 2017, 09:03
#8
.
-VIRGIL LUCIAN CONSTANTIN,(CUNOSCUT IN TURNU DUPA PORECLA PE CARE O AVEA TATAL SAU:"MAGARU"),VA AJUNGE LA FEL CA SI FOSTUL SAU COLEG:INGINERUL RUSCU CATALIN,CARE A FOST LA UN PAS DE SINUCIDERE...

-ACESTI BAIETI, FAC PARTE DIN CATEGORIA CELOR CARE NU-SI ACHITA LA TIMP DATORIILE CATRE STAT,AJUNGAND SA IA BANI DE LA TOATE BANCILE,INCLUSIV DE LA CAMATARI...

-TIMPUL VA DEMONSTRA TOTUL....

VULPOIUL FARA VIZUINA... pe 01 Mai 2017, 13:40
#7
CAPRIORII DIN CAMPIE...
PENTRU CEI CARE NU STIU, ADRESA :"STR.CLOSCA NR.30", A FOST ADRESA UNDE S-A NASCUT SI A LOCUIT IMPREUNA CU PARINTII. ACOLO A AVUT ADRESA PRIMEI FIRME, CE FIGURA CA DEPOZIT DE LEMNE. DE AICI A INCEPUT "SA-I CURGA" PRIMII BANI,APOI, DE LA APARTAMENT,SI-A CUMPARAT PROPRIA CASA,PE CUZA VODA,DUPA CARE,INTRAND "IN AFACERI SERIOASE",A CUMPARAT APARTAMENT IN BUCURESTI.

-A FOST NUMIT SEF LA OCOLUL SILVIC,PENTRU A DISTRUGE TOT CE A MAI RAMAS IN TELEORMAN...

-ESTE PERSOANA PORTIVITA PENTRU DISTRUGERE CONTRA-COST...
Mihaela pe 25 Aprilie 2017, 14:36
#6
Constantine, Constantine,
i-a ma iubi si pe mine....la capitala!

semnat Stanimir Carmen
noi pe 24 Aprilie 2017, 14:43
#5
Ia zi fă!
Cum sa ne-o tragă? Cu limba aspră?
Mada pe 23 Aprilie 2017, 10:22
#4
Asa sa fie
SA vo traga Magaru asa cum stie ei la toti care il muscati!
Aoleu pe 18 Aprilie 2017, 15:47
#3
Păi ce ați făcut fraților?
L-ați făcut pe măgar cu frâna mare? Care ești mă votant PSD? Vino să-ți altoiesc două perechi de pălmi, că mare nenorocire ai adus!
Mata Hari pe 18 Aprilie 2017, 14:12
#2
Marioneta
Virgil (Magaru) este doar o marioneta, o cocotă masculină... Dintr-un prăpădit cu nasul pe sus, a ajuns mare afacerist in capitală.

Vai de noi ce-am ajuns, orașul nostru este plin de gropi,de gunoaie, mizerie peste tot... Nu mai interesează pe nimeni de noi...
Vânătorul de presă pe 18 Aprilie 2017, 10:13
#1
APAR DIN CE ÎN CE MAI MULȚI INTERPUȘI
Firma lui Virgil Constantin(Măgaru),a obținut 23 de milioane de lei la o licitație în Buc*rești?!Asta înseamnă aprox.5 milioane de euro.Oameni buni,voi vă dați seama în ce țară trăim.Aici pute groaznic a corupție și e mâna lui Dragnea.DNA și ANAF,intră pe fir să ne lămurească și pe noi,cam ce se-ntâmplă pe acolo?Teleormanul ăsta e plin de afceriști de succes,numai că acolo se trăiește ca în Africa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.