Stire de ultima ora - Bataie in fata liceului Unirea - ne scriu cititorii.

09 Aprilie 2017, 23:09 | 6816 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liceul Unirea.

Stire de ultima ora
In jurul orei 21:00-21:30 , in fata liceului Unirea , a fost o bataie cam urata.. eram in trecere nu am observat bine , posibil erau de etnie Roma , si cred ca erau 4-5 care se bateau intre ei sau bateau pe cineva

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
.. pe 16 Aprilie 2017, 11:11
#9
..
DE CE NU AI FOTOGRAFAT BATAIA ACEEA???
. pe 13 Aprilie 2017, 17:44
#8
.
prost si fudul? ma referam la profesorul Vasile, directorul de la Unirea. Cred ca il confunzi.
vasi.. pe 12 Aprilie 2017, 09:24
#7
..
ce sa zici rau de Vasile ca el e prost si fudul doar e om de partid, are si gradatie de merit luata cu nota 3 da pe alea cu doctorat nu le intraba nimeni de prin ce reviste si articole sunt plagiate ?
. pe 12 Aprilie 2017, 07:37
#6
.
Ora 21-21.30? Pai la Unirea sunt ore pana la 2.Deci nu erau elevi si, mai mult, se bateau in fata spitalului, cai ei acolo venisera, nu erau elevi la seral la Unirea. Dar asa trebuie, sa mai ziceti ceva rau si de Razvan Vasile, nu?
x pe 11 Aprilie 2017, 19:46
#5
x
Mare dreptate ai turnene.....
Turneanul pe 11 Aprilie 2017, 14:02
#4
Liceu
Știm părerea site-ului, dacă ajunge Crăcea primar în viitorul apropiat ( înainte de a ieși la pensie, că a candidat deja de 3 ori) nu o să se bată nimeni în licee, va fi excedent de loc*ri de muncă, bugetul primariei va alimenta doar Solar -Energy în locul Tel-drumului, toată Odaia și Măgurele-a va fi asfaltată și se va face parc industrial la bâlci unde vor năvăli multinaționalele să închirieze spații. Georgica Paunescu va fi director la toate liceele din oraș, madam Burghiu va lua locul lui Sevil Shaideh, că poșta nu mai aduce sificient profit, toate lucrările de construcții se vor realiza de firma lui Liviu Neagu, Barbulescu va fi manager la toate spitalele din județ iar Nelu Codrea va face toate pomenile la morții din oraș prin hotărâre de consiliu local.
un magurean pe 10 Aprilie 2017, 14:18
#3
lipsa siguranței
primaria turnu magurele,mai precis d-le primar nu cosimnte înfințarea pol locale,bani îi arunca pe alceva rest pentru oras jale excaim
doina pe 10 Aprilie 2017, 10:50
#2
mai bine nu mai pulicati!
ce stire de senzatie !
TURNEANU pe 10 Aprilie 2017, 06:28
#1
Urat, tare urat!
Auzi, domnule, ce salbaticie! In fata asa zisului liceu Sfantul Haralambie nu se bate nimeni, nu injura nimeni, ci elevii au un comportament mult mai civilizat: rup pomisorii abia plantati, fumeaza, beau cafele, se "catalesc", ca doar e sezonul cainilor, sub atenta supraveghere a profesorilor, care fac la fel!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.