Povesti de succes din Teleorman: Paznicul Prefecturii ajunge prefect, ospatarul este subprefect. Pr(efect)ost cu diploma.

05 Aprilie 2017, 10:37 | 6397 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Prefectura Teleorman.

Organigrama Prefectura - numai pe la noi, prin Teleorman, este posibil asa ceva. 

Paznic- prefect

ospatar - subprefect

femeia de serviciu - director de cabinet

secretara - sef compartiment juridic

pr(efect)ost cu diploma - te pune Dragnea in functie inalta.

Continuati dumneavoastra.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nita pe 09 Aprilie 2017, 15:29
#4
ASA JUDET, ASA CONDUCATORI !!!
Nu este admisibil pentru Guvernul Grindeanu sa numeasca prefect un gardian public si subprefect un ospatar si apropiat al controversatului om de afaceri Ioan Nicolae. cate posturi din sibventii a primit firmele din Grupul Interagro cu ajutorul lui Oprea Nelu Ionel???

Domnule Oprea in CV dumneavoastra este trecut in mod gresit lucrator comercial corect este OSPATAR. Ce usor uitati cum serveati bauturi la Barul Paradis din Zimnicea si la sfarsitul programului spalati WC-urile. Cate dreptate avea Marzan Nicu cand te caracteriza Nelule !!!
ipse pe 06 Aprilie 2017, 16:43
#3
propunere
Hai ca e bine. Propun pentru functia de prefect pe carmen dumitrescu cea mai tare moldoveanca in scrisuri sfaturi cugetari anal ista politic si pana***a in viata de zi cu zi. Hai ca asta le are pe toate. E taman buna. Mai e si blonda.
valush pe 05 Aprilie 2017, 17:39
#2
"Socotesc că putem zice, fără ca să ne-ndoim,/ Că e prea bun pentru fabuli veacul în care trăim!"
Lista continuă şi în alte localităţi, considerate fieful psd-ului: absolventă liceu (?), apoi absolventă "Ştefan Gheorghiu", fostă măturătoare la şcoala "Vasile Racottă" Ştorobăneasa= bibliotecar şcolar la aceeaşi şcoală. cool smirk excaim rolleyes
UN LOCUITOR pe 05 Aprilie 2017, 14:25
#1
mafia rosie
mafia rosie organizează conc*rsuri facultative de dă o tentă legală,postul fiind ocupat de mult,daceea psd egal saracie nevor saraci si lipsiți de sparanță question
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.