Rise Project: Dezvaluiri despre vanatorile lui Liviu Dragnea.

30 Martie 2017, 22:27 | 6356 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Continuăm seria de investigații despre afacerile lui Liviu Dragnea. Mâine dimineață publicăm un nou material pe www.riseproject.ro Video aici.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Un Turnean pe 02 Aprilie 2017, 21:30
#9
Baltile de la Seaca
Incercati sa mergeti la Seaca sa pescuiti!! Cine mai poate intra acolo? Se stieee... Dragnea si Mohanu
Mihut pe 02 Aprilie 2017, 15:06
#8
oare ce-i de vina ? de ce s-a ajuns aici ?
aroganta sau prostia ? ignoranta sau mandria ? abuzurile fara sfarsit sau saracirea judetului cu buna stiinta si totodata cu rea credinta doar pentru atingerea scopurilor personale ? cu sigutanta lista nu se termina aici, sunt si altele dar toate acestea la un loc ne-au dus la situatia zilelor de astazi !
Marius pe 31 Martie 2017, 13:58
#7
vin din urma copii xerox cu itele mafiei teleormanene care duc intr-un final la dragnea
https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-secretul-din-padure/



Pitis raspnunde fara sa fie intrebat cum ca nimeni nu stie ce inseamna o asociatie fie ea si de pescari si vanatori. Ba chiar stim acum si cu acte pana de c*rand stiam fara acte, cum au fost luate abuziv si cu falsuri aceste domenii de vanatoare, aceeasi tactica a fost aplicata si cu cu baltile de pescuit din zona judetului Teleorman, va spune ceva indiciul " Asociatia DANUBIUS ", oare face referire chiar la fluviul care are fff mult peste, cu toti afluentii lui ?!?
VIT pe 31 Martie 2017, 13:03
#6
Pentru neâncrezători și ignoranți !
NU SUBESTIMAȚI PUTEREA ȘI RĂBDAREA POPORULUI ROMÂN!Poate nu azi,nu mâine,dar,zilele în politică ale acestui asasin de destine și viitor ale generațiilor viitoare,sunt atent numărate.Cum mai puteți oare apăra un astfel de om care nu a făcut NIMIC pentru semenii lui?Și de ce,care este prețul?V-ați vândut pe bani puțini,demnitatea și conștința,unor oameni care nu vă merită și nu vă seamănă.Generația care urmează,așa cum este ea,nu mai poate fi păcălită cu sacoșa cu alimente ce ajung doar pentru câteva zile,ori cu promisiuni și minciuni aruncate de peste 25 de ani,de către acești infractori.
BLA BLA pe 31 Martie 2017, 11:22
#5
NA NA
Va agitati DEGEABA. De cand il baga m am plicisit eu. Va face el ceva si va scapa. Nu ne mi agitam ca nu are rost.
MISU pe 31 Martie 2017, 11:08
#4
O Pacaleala
La Slobozia Mindra a mintit satenii ca are grija de padure. Oamenii au semnat la insistentele primarului marioneta MARINEL. Padurea a plantat-o el cu propietatul ANNA KALIMACHI acum 200 de ani . Multi tac de frica baniilor de la social.Si-a facut si helesteu cu peste, are butic cu bere rece,cu maimutoii platiti de paza.Sa ne fie rusine noi cei de azi, bunicii nostri se uita din cer la noi,ce nepotii prosti,slugi la ciocoiul TELEORMANULUI .
Ițic pe 31 Martie 2017, 08:56
#3
Așa este,dragă Ștrul,dar joacă f.prost!
Când se va afla și cum a luat acele mii de hectare de fonduri de vânătoare,împreună cu miile de hectare de teren agricol,jocul va merge doar într-o singură direcție.Sunt convins că se va afla și modul în care a obținut foarte mari sume de bani din fondurile europene.
itic pe 31 Martie 2017, 08:48
#2
plopii slavitesti tr
La plopii slavitesti are domeniu de vanatoare inconjurat cu gard electric si panouri de avertizare pentru taranii care vin dupa vreasc*ri. Are paznici cu masini de patrulare asa cum a avut dinu la suhaia. A retras armele de vanatoare la padurari ca sa nui deranjeze vanatul. Daca te aventurezi pe acolo risti sa iei bataie.
strul pe 30 Martie 2017, 23:28
#1
nu faceți confuzii!
Dragnea încă joacă în "greu de arestat", sperăm că nu pentru mult timp.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.