Video Caini otraviti la Turnu Magurele.

27 Martie 2017, 13:26 | 8806 vizualizări | 32 comentarii
Car Universal
Caini otraviti la Turnu Magurele.

Cine otraveste cainii si cine a dat ordin sunt criminali. Cainele este prietenul omului. Sunteti jigodii ordinare. Mai jos pentru video. 

Nefiind in stare sa respecte legea si sa construiasca un adapost(ca doar au puterea totala in Romania) acestia au recurs la o metoda criminala, aceea de a otravi in masa cainii, netinand cont daca sunt mari sau mici, agresivi sau blanzi). Asta in timp ce un medic si doi hingheri sunt platiti din banul public, pentru servicii pe care nu le fac. Asta miroase a DNA?

Citeşte şi
Comentarii (32) Adaugă comentariu
Anonim pe 06 Martie 2018, 00:09
#32
Jigodii
Ce oameni nenorocitii.futu-va in gura cu rasa voastra .
Autorul filmarii pe 04 Aprilie 2017, 17:53
#31
Pt.rahatul de la 30
Esti dobitoc rău.A fi analfabet boule,inseamna sa nu stii sa scrii sau sa citesti.Eu stiu mai mult decat tine si una si alta.Unui retardat ca tine nu-i mai răspund pentru ca timpul meu e pretios.Regret ca am raspuns unui gunoi ca tine.
Taietor frunza la caini. pe 04 Aprilie 2017, 07:26
#30
Operatorului filmare.
Gura pacatosului adevar graieste! Tu, din intamplare, esti sincer si autocritic, recunosti ca esti si prost si analfabet: TE ASCUNZI SUB ANONIMAT. Mai bine taci si da-le graunte la porumbei!
Autorul filmarii pe 03 Aprilie 2017, 16:55
#29
Pt.locatarii blocului E 2
Sa vă f*t in gât pe toți.Analfabeti sunteți voi.Si ca reper va spun atat: si eu stau in E 2.Iar tu care scrii in numele lor (pentru ca ii cunosc pe toti)esti o j*****e needucata.Prostalaule,eu scriu corect si nu esti tu in masura sa apreciezi nivelul meu de pregatire.Cand esti prost,te ascunzi sub anonimat.Si in mod sigur o sc*rsura ca tine,nu sta in E2.
LOCATARI din blocul E2. pe 03 Aprilie 2017, 07:02
#28
autorului filmarii.
cea mai civilizata si potrivita replica la "comentariile" si "filmarea"lui este urmatoarea: "un asemenea analfabet si cretin trebuie bagat in p***da mamei lui si lasat acolo"!!
.. pe 02 Aprilie 2017, 21:21
#27
..
SA AVETI SOARTA OTRAVEI IN FAMILIILE VOASTRE...
.. pe 02 Aprilie 2017, 21:19
#26
..
-CINE-I PLATESTE PE HINGHERI??? CINE ADUCE CAINII IN ORAS IN CAMIOANE???

-PRIMARIA...
ADEVARUL VA TRIUMFA... pe 02 Aprilie 2017, 21:16
#25
APA TRECE, PIETRELE RAMAN...
-REPARATI CONDUCTELE DE APA,TURNATI ASFALT PE CAROSABIL SI ASTUPATI GROPILE,INCERCATI SA CONSTRUITI CEVA IN ACEST ORAS...

-CREATI LOCURI DE MUNCA..

-RECONSTRUITI CE S-A DISTRUS....
Autorul filmarii pe 02 Aprilie 2017, 16:29
#24
Pentru prostul din E2
Mamelucule,tu stii simptomele unui caine otrăvit? Cel din poza e din alta zona.Prostovane!
Locatar E2. pe 02 Aprilie 2017, 11:54
#23
Pretinsului autor al filmului.
In dreptul gardutului apare un caine VIU, iar in poza vedem un caine MORT, care, mai degraba este pe drum.
Un taietor de frunza la caini. pe 02 Aprilie 2017, 07:04
#22
HO (HUO)-AJUNGE!!!
MAI DATI-I DRACULUI DE CAINI, NE-ATI INNEBUNIT CU EI! MA MIR CA NU CERETI ZI DE DOLIU NATIONAL! CHIAR DACA NAVALEAU UNGURII SI NE LUAU ARDEALUL, N-ATI FI FOST ATAT DE REVOLTATI! MAI BINE MERGETI LA LOCURILE DE JOACA PENTRU COPII SI STRANGETI CACATII CAINILOR CU STAPANI IDIOTI CARE SI-I PLIMBA PE ACOLO.
Autorul filmarii pe 01 Aprilie 2017, 15:31
#21
Caine otravit
Filmare s-a facut in capătul blocului F19,vizavi de blocul E2.Gardul de metal spune totul.Daca vreti,va mai poster filmări si din zona Policlinica,F21,G-uri,etc.
un tata de copil pe 01 Aprilie 2017, 00:02
#20
un tatata de copil
Pt idiotii care spun ca nu este in turnu magurele filmarea sa se uite la fardulet da sa mi bag poola in mortii si in familia la aia care arunca otrava daca ii prin batataia lor nu o sa o ia nimeni vreau sa postati comentariul asta sa vada eu ma plimb cu copilul prin oras si o secunda de neatentie sa ia ceva de pe jos sa bage in gura e sa mi bag poola in rasa lor trebuie sa i vad vreodata
eu pe 31 Martie 2017, 17:49
#19
pt. "un oarecare ins"!
Nu stiu exact unde ati vazut fotografia,.....probabil la un telefon micut unde nu se pot "distinge culorile"! Eu am marit fotografia dar nu am vazut "urma de sange!" Putin mai jos,dupa ce se termina articolul este si un film( poate reusiti sa intelegeti de acolo locul exact,daca este sau nu Turnu-Magurele!)
Dulaul. pe 31 Martie 2017, 17:06
#18
Ce observ.
Sunt unii comentatori care se distreaza pe seama celor naivi si fac misto de ei. Asa se intampla cand stirile nu pot fi verificate.
Un oarecare ins. pe 31 Martie 2017, 11:57
#17
Dilema.
Alta intrebare: de unde stim noi ca cel caine este otravit, ca poza este din Turnu Magurele, iar daca este otravit cu ce dovediti ca oficialii orasului sunt autorii?! Ziceti "caini otraviti" dar nu aratati decat unul, despre care un comentator spune ca e lovit de masina, nu otravit. Dupa petele de langa capul cainelui, eu l-asi crede, par de sange. Si-apoi poza poate fi luata de pe Internet, sau dintr-un ziar.
Catalin Gruia. pe 31 Martie 2017, 07:14
#16
Pentru idiotii "iubitiri" de caini.
Cainele mort pe care il dati in poza NU ESTE OTRAVIT, CI ESTE LOVIT DE MASINA! Chiar asa de prosti suneti, se vede foarte clar!? Stiu cine l-a lovit, nu a facut-o intentionat, cainele a sarit la masina si cu toata frana pusa, impactul nu a putut fi evitat.
Aaa pe 30 Martie 2017, 22:55
#15
pentru Dragos Niculescu
Mai bine ai lua tu si grupul tau de poponari batausi toata otrava adusa din spania si da-o neamului tau, batausii orasului banuiesc ca daca tot sunteti atat de batausi nu ar trebui sa va fie frica sa va afisati
Unu pe 30 Martie 2017, 22:52
#14
Altu
otraviti cainii in loc sa reparati orasul, ca,cainii sunt cei care dauneaza orasului, ei au facut toate gaurile de pe strazi si au furat din buget ! Vad comentarii de tot felul ca vai domne a sarit cainele la copilul meu,un caine nu cred ca ar ataca daca nu este provocat dar cand pui mana pe o piatra si dai dupa el la ce te astepti sa dea din coada si sa te linga pe mana ? Faceti in rasa voastra ceva util pentru oras ca ati vopsit bordurile ca sa inchideti gura turnenilor sa para ca faceti ceva in oras si ati trasat marcaje ca asta era tot ce lipsea orasului, astept prima ploaie ca sa dispara tot varul de pe borduri
Y pe 28 Martie 2017, 19:53
#13
U
Spune-ți ca va ataca, ca sunt javre, dar dacă javre ca voi, cele cu 2 picioare nu ar exista, acești câini nu ar fi pe strada .. ca vezi doamne fata cateaua și ii aruncați in strada, din cauza voastră sunt bietele animale pe străzi.. un colț de pâine nu le aruncați, firimiturile de la masa, rămășițele voastre .. dar cu pietre dați.. cu pietre sa dea Dumnezeu in voi ..
MISU pe 28 Martie 2017, 14:21
#12
Mamelucului
Ai scris un articol te tot rahatul. Ai c*rajul sa te plimbi prin oras dupa ora 01? Avem ]avre pe strazi,altele in apartamente,vezi babuini ce tin in lesa catei,femei cu ochii rosii ce spun ca tin mai bine la san o potaie decat un copil .Sunt disperati unii fac foamea dar potaia trebuie hranita.Le cumpara hainute,sprayuri,funde,,,,vai, sunt femei disperate,pacat ele miros mai rau ca potaia . Intri in apartamentul lor,miroase a cacat de javra,pe strada au pretentia sa-le spui <
Casy pe 28 Martie 2017, 12:44
#11
Vaiii de ei oameni fără minte și inimă
Vai de capul lor așa mi au otrăvit și mie câine pun otravă în cârnați și aruncă prin Catanga c*rând osa le vină și lor momentul sa sufere toate la timpul lor
Sa chemam 10 asiatici pe 28 Martie 2017, 12:19
#10
sa fie bine
Cel care a filmat este reporter sau simplu cetatean? Ca prea s a nimerit. Trebuia sa arate si buzunarele, ca poate el a pus otrava
x pe 28 Martie 2017, 12:03
#9
pt toti care sunt de acord cu cei de la primarie
Otrava care este pusa in parc*ri nu face rau copiilor vostri?
Dragos Niculescu. pe 28 Martie 2017, 06:11
#8
Comentariu lamuritor.
Nu Primaria, sau Cone au otravit cainii, nu mai aduceti acuzatii fara dovezi. Din contra, ei trebuie acuzati ca nu au facut nimic pentru aplicarea legii( pe idiotii care fac pe milosii cu javrele maidaneze ii sfatuiesc sa citeasca legea si vor vedea in ce conditii se permite eutanasierea!). In acest caz, cativa cetateni am adus din Spania cateva sute de doze de otrava si-i vom distruge pe toti cainii vagabonzi. Suntem destul de puternici si umblam in grup de 3-4 insi si daca vreun "milos" se va lua de noi, ii vom rupe picioarele!
Un fost tampit din partide.. pe 28 Martie 2017, 01:41
#7
Orice face primaria in oras nu sunteti de acord desi asta cereti
va plangeti ca sunt cani, daca ii prind hingheri sariti la bataie, daca propuneti ceva, cand se aplica, nu va convine, a pai ce mama dracu vreti voi in final, mai degraba oamenii de la turnu trebuiesc otraviti ....mrs popor drag !!!

SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 28 Martie 2017, 00:42
#6
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM
VOI, CEI 3 CRAI DE LA RASARIT : CUCLEA,CRISTEA,CONE, SA VA DEA D-ZEU, VOUA,COPIILOR VOSTRI SI COPIILOR COPIILOR VOSTRI, CEEA CE MERITATI...
Cetățean care se pretinde a fi european și civilizat pe 27 Martie 2017, 22:35
#5
DACĂ VĂ PLAC CÂINII,LUAȚI-I ACASĂ!
Sunt niste ființe,niște suflete,dar ce caută pe stradă,printre oameni,pe domeniul public?Pentru OBSERVATOR:Tu,omule,de ce trăiești într-un apartament sao o casă și nu în cușcă sau cu o lesă ori o botniță?În ce țară civilizată ați văzut animale libere pe stradă,și care mai și pun în pericol viața oamenilor?Dacă iubiți animalele,aveți șansa oricând să adoptați unul sau mai multe animale,vaccinândule,deparazitândule,îngrijindule și hrănindule corect.Aaaa,costă!Atunci,fără responsabilitate și asumare, nu sunteți adevărați iubitori de animale!Dacă animalele dispar în asemenea mod,este și vina voastră.
X pe 27 Martie 2017, 19:56
#4
Y
Adoptatii manca.le.ati coada si ce au sub coada daca nu va convine. Nu vedeti ce haite s.au facut? Trebuie sa mergi cu pietre in buzunare cand duci gunoiu la tomberon ca te ataca! Nu poti sa mergi linistit pe strada ca dai de caini...
Observator pe 27 Martie 2017, 17:38
#3
Câini
Cuclea,Cristea si Cone sunt direct responsabili si trebuie sa plătească conform legii.Nefiind in stare sa rezolve problema câinilor legal ,rec*rg la astfel de metode barbare.Acesti indivizi nu merita respect.Nu sunt in stare de nimic,nici acum cand au puterea totala în România. RUSINE!
Stan Patitul. pe 27 Martie 2017, 17:30
#2
Autorului.
Parastasul mamei tale de javra ordinara!. Acum trei zile, in fata magazinului alimentar de langa Posta, fiind cu copilul, un maidanez a sarit la el sa-l muste. Am avut prezenta de spirit si m-am postat in fata copilului, iar jigodia mi-a rupt mie pantalonii. Am sunat la Politie care au venit in 2-3 minute si l-au prins. Ce-au facut cu el nu stiu.Pe tine te-a apucat mila, Ce vrei,banditule, ca D.N.A. sa se ocupe si de caini, ca in colo ne-a umplut de branza?!. Nu stii, cretinule, ca acel adapost a functionat un timp, dar se aduceau alti caini din localitatile invecinate ? Daca ar exista in acest targ institutii ale statului de drept, pe indivizi iresponsabili ca tine ar trebui sa-i depisteze si sa-i inchida pentru terorism, sau la balamuc pentru dementa!
un magurean pe 27 Martie 2017, 16:38
#1
din două este cel mai bine
cetățeni care le plîng de mila să-i adopte,dacă primaria nu este în stare să strîngă si să ducă la adăpost decît să muste copii,oameni,zic este o metoda chiar dacă nu este ce-a mai bună excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.