Mafia stapaneste Teleormanul. Oamenii legii sunt complicii mafiotilor.

27 Martie 2017, 11:20 | 6081 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Mafia stapaneste Teleormanul.

Infractorii de tot soiul isi fac de cap fara sa fie deranjati de oamenii legii. De la Musat, capul braconierilor, la patroni cu sute de angajati, toti incalca legile cu complicitatea autoritatilor.

Asta e o mafie dusa la extrem,  infractorii corup institutiile statului. De la prefect la ultimul om al legii sunt parte a mafiei care stapaneste Teleormanul. Nu se stie ce face  Musat?! Oameni ai legii cumpara din magazinul braconierului.

Cum mafia are nevoie de un cap acesta este Liviu Dragnea. Poate sa spuna cineva ca nu este asa?! Se incalca legea in vazul tuturor, iar autoritatile nu fac nimic.

Ce e asta? Turnucustiri o sa intreprinda toate demersurile si o sa faca cunoscut in presa centrala despre abuzurile din domeniul confectiilor textile si despre braconieri dar si despre toate celelalte indeletniciri ale mafiei teleormanene. Bineinteles, o sa semnalam si complicitatea oamenilor legii.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gian Carlo ZIDARU pe 20 Aprilie 2017, 10:30
#2
Tiganii conduc...
La RDV, TIGANII conduc tot, Politie si ce o mai fi, camatari, proxeneti, hoti. grin
Ioan st pe 07 Aprilie 2017, 18:14
#1
Turnu magurele jefuit de clica dragnea
Cred ca tr magurele il reprezinta pe dragnea asa cum e el in realitate nu asa batos cum vrea sa para.Cata lipsa de omenie si frica de Dimnezeu este la acest om.Oare nu se cutremura cand trce prin tr magurele? Oameni amarati tineri fara loc*ri de munca eu magandesc cu groaza ce polite au de platit copii lui
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.