Mafia a pus stapanire pe Teleorman.

24 Martie 2017, 13:39 | 5948 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Mafia a pus stapanire pe Teleorman.

In cel mai scurt timp pe turnucustiri.ro 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Ratacitor prin lume pe 26 Martie 2017, 22:06
#10
Pentru gabriela
VITA este cea care t ea FATAT
ION pe 26 Martie 2017, 12:49
#9
DESPRE CURAJ
RESPECT D.LOR LIICEANU ,CARTARESCU , ANDREI PLESU , SORA , PT. CURAJUL DE A FI OAMENI LIBERI SI A SPUNE ADAEVARUL . SUNTETI UN MARE EXEMPLU PT. ROMANII CONSTIENTI SI INFORMATI . ACESTIA INTELEG CA STATUL DE DREPT ESTE IN PERICOL SI CA DUSMANUL ESTE O CLASA POLITICA CRUNT CORUPTA SI CRUNT INCOMPETENTA . DE ACEEA ESTE NEVOIE DE MAI MARE IMPLICARE SI CURAJ SI DIN PARTEA INTELECTUALILOR DIN TELEORMAN . ESTE O DATOTIE ! IN 27 DE ANI TOTUL S-A SCHIMBAT IN ROMANIA . CLASA POLITICA NU-- ESTE TOT MAI ANACRONICA SI TOT MAI AGRESIVA .
Adrian pe 26 Martie 2017, 09:59
#8
Gabrielo,văd că lichelismul încă nu a dispărut
Ba mai mult,s-a cultivat și mai bine sub aripa șacalilor din PSD.Păi dacă cei care ”urlă prin piețe ca niște vite”nu te merirită sau nu vă reprezintă,atunci VOI CE SUNTEȚI,niște VIERMI?Aștept cu mare nerăbdare ziua în care nu veți mai primi nici pensiile și salariile mărite,promise de șeful vostru,HOȚUL NAȚIUNII.
X pe 25 Martie 2017, 23:26
#7
Pt Gabriela
Deci trei sute de mii de tineri care-si vor viitorul în țară sunt vite? Doamnă,domnișoara ești acefala, ai ieșit vreodată din cocina unde trăiești? Ai fost vreodată în capitală să vezi cu ce mănâncă peștele ? Dacă nu hai sictir comunistă proastă spălată pe creier.
Gabriela. pe 25 Martie 2017, 17:34
#6
Da, Adriene!
Cu cetateni si parinti ca tine si cei care urla ca vitele prin diverse piete, FARA SA STIE DE CE SI SA INTELEAGA CEVA, copiii VOSTRI VOR RAMANE LA FEL DE TAMPITI CA TINE SI CA ALTII ASEMENEA TIE! Tu probabil nu stii sau faci pe prostul cand vorbeste de ciuma rosie. Pai CIUMA ALBASTRA SI CIUMA GALBENA N-AU FOST "ciume"??
Adrian pe 25 Martie 2017, 11:04
#5
Ce e Dragoș,nu suporți adevărul?
Fie că e CJ Teleorman,Prefectura sau orice primărie din județ,pute a coruptie și hoție,și se scaldă numai în minciună la adresa cetătenilor ei.Care sint stiri pentru tine,alea in care c*rg de 25 de ani,promisiunile neonorate ale Ciumei Roșii?Copiii noștri vor trăi intr-o Romanie din ce in ce mai săracă.Ăia care or mai rămine.
Dragos pe 25 Martie 2017, 08:46
#4
abureala
De ce o frecati la rece, ce ca-c-at de stiri sunt astea?

asta nu este site de stiri, este o fecala zgandarata!
The JUSTICE MAN pe 24 Martie 2017, 21:05
#3
Bratcoveanu haralambie VIOLATORUL
Scrie-ti despre directorul violator, Haralambie BRATCOVEANU de la C.T. "A.SALIGNY", Rosiori de Vede
Captain America pe 24 Martie 2017, 20:38
#2
Mafia
În toată media se vorbește despre​ clanul Dragnea, jupânul este penal și va mai fi,bombonica(intre noi fie vorba mi-ar fi rușine cu un așa nume) vrea să facă contestare la legea abuzului in serviciu și beizadeaua a pus japca pe o ferma de porci cu 500



Dinastia de Teleorman este cap de afiș pe toate posturile TV. Jupânul este penal și o va mai lua odată, bombonica(interesant prenume) face contestație la ultimul termen ptr. abuzul în serviciu ptr.care este acuzată și beizadeaua pune coșul pe o fermă de creștere a porcilor printr-o creștere de capital social de 500lei! Ceaușestii au fost mici copii.In județ șomajul este înfiorător și ei nu se mai satură.PS.Nimic nu este veșnic,dracul te ia și din pat.

un magurean pe 24 Martie 2017, 14:24
#1
MAGURELEA O BATAIE DE JOC
MAGURENI VOR SANCȚIONA BATAIA DE JOC AL ACTUALULUI PRIMAR CARE NU FACE NIMIC DECÎT LUCRURI PE JUMATE vampire
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.