VIDEO Cum a ajuns o ferma de porci de la Tel Drum la fiul lui Dragnea. Secretul unei afaceri de succes intr-o mare de saracie

17 Martie 2017, 21:21 | 7167 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, Dragnea jr si imagini din ferma de porci

O ferma de porci din Teleorman ajunge in aprilie 2014 de la Tel Drum SA, companie cu care presedintele PSD a negat mereu ca ar avea vreo legatura, in proprietatea fiului lui Liviu Dragnea, dar trece mai intai printr-un fel de intermediar, astfel incat la prima vedere nu se vede cum firma abonata la contracte de asfaltare in Teleorman transfera o afacere prospera. Perspectivele arata insa chiar mai bine. Liderul PSD promite sa creasca subventia la tomate si, coincidenta, la porc. Dragnea-tatal se plange in campanie ca romanii mananca de Craciun porci din Olanda si Germania, ca importam mult si exportam putin. Una spune tata in campanie, alta face fiul in viata de zi cu zi. Dragnea jr. importa porci tocmai din Germania si Olanda, ii creste intensiv la Salcia si ii vinde pe piata din Romania, unde controleaza tot lantul de la productie la desfacere.

Mai mult, aici >> hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
MITICA pe 23 Martie 2017, 06:39
#9
CIOARA VOPSITA
TOTI SUNT MANJITI SI CORUPTI. ALTFEL, CUM SE EXPLICA FAPTUL CA ESTE LIBER UN OM CARE ARE ATATEA CAPETE DE ACUZARE?
State de la Salubritate. pe 21 Martie 2017, 17:45
#8
Mare-i gradina lui Dumnezeu!
Astazi in jurul pranzului, la bloc*ri au aparut niste anunturi ale firmei Polaris prin care asociatiile de proprietari sunt avertizate ca nu li se va mai ridica gunoiul din cauza ca unii locatari nu-si achita obligatiile. Pe tabelele cu rai platnicii figureaza cativa locatari, de regula aceias iESCROCI care de ani de zile nu -si platesc si alte obligatii care stat sau catre prestatorii de servicii si furnizorii de utilitati, nu ca ar fi saraci si nu au posibilitatii, ci pentru ca asa sunt ei invatati sa traiasca ca niste paraziti pe spinarea societatii si nici o autoritate nu-i deranjeaza. Domnule director, dumneata ai uitat ca ai contracte individuale cu noi si nu-i poti pedepsi pe majoritatea pentru cativa nemernici?! Cere sprijinul Consiliului local, da-i in judecata si ia-le banii! DIN CAUZA CA NU SUNTETI CAPABILI SA VA RECUPERATI DATORIILE DE LA UNII ATI MARIT TARIFELE, NU CA AM FOST PEDEPSITI DE U.E. CA NU SORTAM GUNOAIELE! AVETI LEGEA LA INDEMANA FOLOSITI-O! RUSINE SA VA FIE!
Ion pe 21 Martie 2017, 11:32
#7
Oferta excelenta in anul 2017
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: afacere.profi.deacasa@gmail.com
Robin HOOD pe 19 Martie 2017, 16:37
#6
Director de scoala, fost violator
Cu largul conc*rs al fostului primar P.S.D., DUICA Cristian, protejatul lui Liviu-Nicolae DRAGNEA, la C.T. "A.SALIGNY", Rosiori de Vede, a fost numit director Haralambie BRATCOVEANU, exmatriculat in anii liceului, alaturi de Cristian DUICA, pentru VIOL!!!!!Asteptam explicatii de la doamna inspector general Valeria GHERGHE, asteptam pozitii de la mame de fete, ce cred si cum li se pare acest tip de director P.S.D.!!!!
Mama de fete pe 18 Martie 2017, 21:24
#5
Director violator!
Dragnea l-a numit sef la PSD Rosiori pe DUICA Cristian, acesta a numit director de scoala pe Haralambie BRATCOVEANU, fost coleg de viol si exmatriculare din anii liceului!I.S.J., demisia balenei GHERGHE, pentru asa numire!
Iliuta pe 18 Martie 2017, 16:48
#4
Romanica noastra.
Toata lumea stie mismasurile mari pe care le face Livache,insa nu se intimpla aproape nimic.Nu tu Anaf,nu tu D.N.A.nu tu o cercetare minima din partea statului.Ce sa insemne asta,cind furaciunile se fac fara teama de a fi prins. Este oare de inteles lucrul asta?
ion pe 18 Martie 2017, 16:33
#3
dragnea
doi pui de cuc.cucul depune oul in alt cuib, iar puiul de cuc iese primul si arunca din cuib celelalte oua.asa a facut si dragnea cu toti presedintii actualului psd precum si cu cei ce i-au stat in cale,vezi nitulescu, un alt fost prieten.sarac si cinstit in vorbe in fapt ayatolah cum a zis base.nimeni nu face nimic.oare de ce?cine il protejeaza pe acest cinstit si c*rat ca maica precista?
X pe 18 Martie 2017, 14:35
#2
Cum?
Ca de la porci la porci! Mănâncă toți din aceeași troacă.Pofta bună!
ADEVARUL pe 18 Martie 2017, 01:27
#1
DIRECTOR FOST-VIOLATOR
PSD+I.S.J. Teleorman, au promovat in fruntea C.T. "A.SALIGNY" un director, numitul Haralambie BRATCOVEANU, exmatriculat in timpul studiilor liceale pentru viol si perversiuni sexuale, alaturi de fostul primar Cristian DUICA!!!!Va dati seama ce "oameni de valoare" are Liviu Nicolae DRAGNEA!!!!!!!??????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.