Rusineee!! Prefectul si subprefectul Teleormanului, doi maimutoi numiti in fruntea judetului.

08 Martie 2017, 22:06 | 6062 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Florinel Dumitrescu.

Florinel Dumitrescu, fost senator PSD, fost agent comunitar și șef al Poliției locale Alexandria a fost numit prefect al județului Teleorman.

Guvernul a adoptat, astăzi, hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către Liviu Dumitraşcu. Tot, astăzi, a fost adoptată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către Florinel Dumitrescu.

Cariera lui Florinel Dumitrescu a început ca agent comunitar în cadrul Poliției Comunitare Alexandria. A lucrat ca agent în perioada 2006-2008. În 2008 a fost promovat în funcţia de consilier juridic la Poliția Locală, devenind apoi consilier juridic în cadrul Primăriei Alexandria. În 2012, fostul polițist local a câștigat un mandat de senator și a ajuns în Parlamentul României.

După expirarea mandatului, Florinel Dumitrescu a revenit la Primăria Alexandria. De la începutul anului 2017 este şef al Poliţiei Locale Alexandria.

Actualul prefect de Teleorman s-a școlit destul de târziu, ca și recent numitul subprefect de Teleorman, Nelu Ionel Oprea, fost consilier juridic și fost ospătar. Florinel Dumitrescu s-a înscris în 2004 la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti. A absolvit în 2007 și a făcut, mai departe, cursurile de masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Penale şi Criminalistică, tot în cadrul Universităţii Ecologice. Din 2009 are și diplomă de master.

Cei doi maimutoi au studii false. La Nelu Ionel Oprea putem sa dovedim cum a obtinut diplomele. 

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Cune pe 19 Martie 2017, 12:30
#11
Perfectiunea politica
Prefectul si subprefectul din Teleorman sunt perfecti pentru scaunele pe care le ocupa: ascultatori,supusi,gandirea ingusta.
TIBI pe 19 Martie 2017, 07:35
#10
prefectul si subprefectul
In CV domnului prefect lipseste perioada 1986-2004,probabil ca a fost pus la congelere in vederea conservarii.Domnul subprefec,ospatar de profesie si specialist in finantarea de la buget a loc*rilor de munca-vezi Interagro,Europrotec-va asigura ca mesele organizate de PSD servirea sa fie ireprosabila iar domnul prefect va asigura linistea si ordinea, dumnealui fiind politist comunitar sau mai bine zis gardian public.
ch pe 14 Martie 2017, 16:33
#9
ch
Mai, denis ,canu pot sa-l pronunt pe ....p, tu si o problema psd- alde si esti tare fericit! Minunatul marin cine, este tot la butoane cu incapabilul de nutica dinca si bineinteles alături de somitatea fosta pnl,sec*ristul ceangaru leonardi ! Niste,retardati !
DENIS. pe 14 Martie 2017, 06:36
#8
O remrca.
Unul dintre cei pomeniti in articol a absolvit aceeasi facultate ca presedintele nostru Claudiu Cracea. Deci, atentie, nu vorbiti de funie in casa spanzuratului!
DENIS. pe 12 Martie 2017, 06:13
#7
Pai cum???
Cel mai bun prefect si cu mandatul cel mai sc*rt a fost Marin Cune, fost sef al organizatiei PNL Turnu Magurele, care a absolvit atat de multe universitati, incat nici nu le mai stie numele. El a fost si cel mai cinstit dintre pamanteni, intrucat s-a audemis pentru incompetenta crasa si incapacitate intelectuala. Acum scrie o carte de mare valoare, cu titlul "Prost sa fii, noroc sa ai", care se vrea a fi continuarea capodoperei prezidentiale " Pas cu pas si tot prost am ramas!"
w pe 11 Martie 2017, 17:42
#6
y
Punetil pe chiorul de Stuparu Petrica ca stie sa fure mai mult
Nelu pe 11 Martie 2017, 11:32
#5
Prefectul a fost paznic
Sa intelegem ca acest om care a fost paznic la Combinatul de ingrasaminte din Turnu Magurele acum a ajuns Prefect??????
GEORGE pe 11 Martie 2017, 11:31
#4
MINDRIE
SPLENDIDA LOVITURA DE IMAGINE . BRAVO PARTIDUL MEU .
MB pe 10 Martie 2017, 10:15
#3
Citim inteligența pe fața lui
Atât timp cât vom fi dispuși să acceptăm minciuna și hoția,să nu așteptăm să ne fie mai bine sau să credem că se vor schimba în bine unele lucruri.Tipul acesta de conducător,ascultător și bun executant al unor făcători de nimic,școlit când alții de vârsta lui au nepoți,pun umărul,cu sau fără voia lui,la distrugerea României.Și așa vor merge treburile când se votează cu ochii-nchiși și mintea relaxată.
florinel pe 10 Martie 2017, 07:48
#2
propunere
Da domnilor. Nu e bun florinel dumitrescu. Hai sa fie in locul lui Carmen dumitrescu formatoarea de opinii contra tuturor. Adica tuturor care nu sponsorizeaza ziarul. Adica te regasesti la rubrica minus. Adica ea ar fi cea mai potrivita si are suficient noroi cat sa arunce pe toata lumea .
CRIS pe 09 Martie 2017, 09:24
#1
VAI DE NOI,NU DE EI !
Toate aceste metode de promovare si numire sunt tipice PSD-ului.Persoane cu studii facute foarte tarziu si diplome obtinute prin influenta si fals.Nu se doreste o evolutie fireasca si corecta a tinerei generatii,in mintea celor din PSD nu exista promovari si numiri in functii intr-un mod meritoriu,pe baza unor rezultate obtinute corect profesional.De peste 20 de ani,plevusca societatii a iesit la suprafata si slujeste cu credinta hotii din politica de rahat a PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.