Tot ce am scris despre Dragnea, s-a adeverit.

04 Martie 2017, 09:45 | 4614 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

V-am spus ca pesedei au inceput sa toarne, asa a fost. Din surse sigure am afla ca cineva din primarie a cedat. Au existat ceva discutii, ceva certuri in familie si pana la urma a cantat gaina. Tema de meditatie: cine sau ce a pus presiune pe ei?

Recentele dezvaluiri arata clar o scurgere de informatii din interior. Noi stiam de ceva proprietati, de ceva firme, am mai scris despre ele, dar nu am apucat sa punem mana pe documente, nimeni nu a vrut sa le dea pe plan local. Este si de inteles, nu au vrut sa riste. Din documentele expuse de Rise Project, am vazut ca toate se afla in arhiva primariei, acum intelegeti ce se intampla daca pierdeau primaria? Nu stim daca, sau cand, DNA va decide sa le faca o vizita, stim doar ca acel moment va fi cosmar pentru multi angajati din primarie. Multi dintre ei au cunoscut faptul ca in arhiva exista documente ce dovedesc actiuni ilegale.

Au ales sa taca. Ne intrebam, stiau ca tainuirea unei infractiuni este la randul ei infractiune? Poate da, poate nu, justititia trebuie sa se pronunte. Noi ne vom face treaba noastra, vom continua sa cautam informatii despre matrapazlacurile facute de clanul infractorilor, acum putem spune, sunt un clan. Ramaneti alaturi de noi, nu va vom dezamagi! Va garantam ca nu ati aflat tot, vor mai cadea cateva capete.


La cine va ganditi?

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
Rica pe 05 Martie 2017, 14:48
#26
Rica si Stanica
Rica si Stanica este aceeași persoană
Ionut pe 05 Martie 2017, 11:15
#25
Căminul de bătrâni
Directorul se numește Pește
Stanica pe 04 Martie 2017, 23:17
#24
Pentru Rica de la Saelele
D-le Rica sa stii ca militianul de care vorbesti este din Pleasov (Parle) si a fost militian in Alexandria,acum este pensionar cu o pensie de peste 70 de milioane si primeste de la azil un salariu de aproape 65 milioane.Nu stiu care sint meritele acestui pungas dar ceva polite se platesc de primarel.Sa stii ca lunar se cheltuie la acest azil peste 700 milioane lei(salarii,taxe,utilitati,materiale,alimente si altele)Toti angajatii sint apropiati ai primarului,unii fiind de o prostie rara dar avind 2 facultati(Cristi contabilul,baiatul lui Nepotu).Cum a ajuns asta contabil la Azilul lu peste?
Burcea pe 04 Martie 2017, 22:39
#23
Directori...Kurwa si Violator!
Sa explie ISJ TR, de ce la CT A.SALIGNY, directorii sunt un fost violator, BRATCOVEAN, si o kurwa de partid, Florinela, o foote AXE!
Rica de la Saele pe 04 Martie 2017, 20:39
#22
Banul public
Si uite asa s-au dus in buzunarul a doi borfasi 25 de miliarde.Atit a costat constructia asasisului azil de batrini din satul Pleasov.Oamenii satului spun ca acesti bani ar fi ajuns sa renoveze toate casele din comuna.Si cind te gindesti ca aici sint cazati 6-7 batrini .Ma intreb,cit se cheltuie lunar cu acesti batrini ca au angajat o armata de oameni.Se aude ca seful acestui azil ar fi un fost militian de nivel mediocru pensionar din Alexandria si vine pe la azil din joi in pasti.Chiar nu vede nimeni cum se fura banul public in comuna Saelele?
franchestain pe 04 Martie 2017, 20:38
#21
Grammaticus corectus
sa, numi, spui, frate, ca, co, virgula, n + or, una, n -,nun, telesesi, esentialu. Imagineazati, ca, pus, ",despre Dragnea," ntre, virgule, da, nu, ia, batut, bine, clapa, si na, bagat, cu sama, asta,autoru, care, pînacus,nea, tinut, la, c*rent, cu, actualitatea,telermaneana, si, Româneasca, si, nea, dat, posibilitatea, sa, ne, recreiem, creeri, tînpiti, pe, saitu, asta, bestial, frate. Adica, cam, cum, ar, veni, ar, trebui,sai, multumesti, petru, tot, cea, scris, pînacus, nu, sal, critici, petru, n, hîndel, de, virgula. Pacilea, conteaza, mai, mult, ce, zicem, nu, cum, se, scrie, si, sper, cai, puterea, magica, ca, sa, poti, deslusi, comentarea, mea, infectata, de, nabadaioasa, virgula, turbata. Amin!
kariaki pe 04 Martie 2017, 19:13
#20
marian are dreptate
toate aceste licitatii si lucrari trebuie facute publice. totul la vedere si transparenta totala. suntem platitori de taxe si impozite, sunt banii nostrii. e dreptul nostru sa vedem ce se intampla cu ei.
justitiarul pe 04 Martie 2017, 18:21
#19
Povestea continua...
Cu bani poți cumpăra orice, așa cum face și penalul. Cam așa am cumpărat copii ale anumitor acte, majoritatea angajaților din primăria Turnu Măgurele pot fi cumpărați și, ce este amuzant, îl mai și blesteama pe infractor și viitor pușcăriaș. Asadar surprizele nu s-au terminat, copiile se fac doar în câteva minute..., deci va urma!
X pe 04 Martie 2017, 18:15
#18
Și încă ceva
O să vedeți cine va folosi viitorul stadion când va fi gata.O vrăbiuța știe, o să fie titrata și bine apreciata formație de fotbal din Saelele.Bine apreciata știți voi de către cine.Nu este gluma.
marian pe 04 Martie 2017, 16:35
#17
Solutia impotriva jafurilor banului public!
Ne trebuie o agentie-institutie independenta care sa urmareasca toti banii din toate licitatiile cu sume medii, mari si foarte mari dar si cele mici, bani directionati de la buget catre companii private care aplica preturi supraevaluate dar si calitatea serviciilor in (infrastructura, agricultura, dezvoltare, industrie, transporturi, achizitii de bunuri, servicii, etc) care sa vizeze de asemenea si toate subventiile acordate de stat catre toate companiile de stat si private. Si acesta institutie - agentie fie controlata la randul ei acesta institutie de persoane fizice autorizate selectate aleatoriu, iar cei ce sunt corupti de companii sa avizeze ca totul a fost legat si apoi sunt gasiti vinovati sa fie pedepsiti cu inchisoare cu executare cu pedepse de peste 10 ani inclusiv functionarii care au beneficiat de aceste foloase necuvenite, dare si luare de mita, abuz in serviciu. AUBP- Agentia Urmaririi Banilor Publici(de exemplu). TREBUIESC SPORITE PEDEPSELE PRIVIND JAFUL BANULUI PUBLIC!
mihai pe 04 Martie 2017, 15:46
#16
o sa ramaneti uimiti. ce sume de bani au fost transferate in brazilia
cand dna o sa ia urma banilor, investiile directe romania-brazilia din sediul banicii centrale braziliene, sume care nu sunt publice deocamdata.
mihai pe 04 Martie 2017, 15:42
#15
subconstientul la trimis pe Dragnea cu gandul la acest raspuns ironic
deoarece stia ca numele strazii din cumbuco fortaleza rua cocotieros, adresa casei conspirative din brazilia. orice porc pe limba lui piere !
mihai pe 04 Martie 2017, 15:38
#14
politizarea presei romanesti ?!? oare sa fie asa
iRealitatea condusa de Dragnea si Antena3 respectiv gurpul Intact Media condusa acum din inchisoare de Voiculescu ambii mogului si patroni de televiziuni !!! MARE DREPTATE ARE ACEST RAPORT !



http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/critici-pentru-romania-in-raportul-anual-al-departamentului-de-stat-privind-drepturile-omului-681109
marius pe 04 Martie 2017, 15:34
#13
la fiecare proiect de lege impotriva cetateanului de rand
va vom oferi cate o infractiune facuta de dragnea si sleahta PSD-ista, doar ca sa echilibram putin balanta. INTRE TIMP ASTEPTAM SI ZIUA REFERENDUMULUI !
mihaita pe 04 Martie 2017, 15:16
#12
daca cere sa ii dam
pe dragnea il mananca pielea rau de tot. nu i-a ajuns ce se stie pana acum, vrea si mai mult. o sa ii dam cat cere.
mitrea pe 04 Martie 2017, 15:13
#11
cu si despre coruptia si coruptii din romania


http://www.riseproject.ro/
noi pe 04 Martie 2017, 15:11
#10
deci astia merita in momentul de fata
intrat peste ei in guvern si dat cu ei de pamant. prin aceasta lege se incalca grav o regula fundamentala a democratiei si anume a dreptului liber de exprimare pe cale pasnica, fara violenta !!! DEMOCRATIA DIN ROMANIA ESTE O DICTATURA PENALA !!!
mihai pe 04 Martie 2017, 15:04
#9
Tudor Ciuhodaru - cine crede ??? fix acum cand au fost cele mai ample proteste ...
ACTUALIZARE 14.34: După declarațiile făcute la Digi24 TV, Tudor Ciuhodaru a scris și pe Facebook că a depus proiectul de lege privind protestele încă din mandatul trecut și că se referă „strict la condamnarea manifestărilor extremiste, revizioniste și separatiste”. De asemenea, deputatul PSD a spus că în spațiul public are loc o „uriașă manip**are” cu privire la proiectul său de lege și a atras atenția că nu are legătură cu „alte tipuri de proteste”.



MINCIUNI !!! MINCIUNI !!! MINCIUNI !!! MINCIUNI !!! MINCIUNI !!!
mihai pe 04 Martie 2017, 15:01
#8
mai exista persoane necorupte in guvern si parlament ?
Armata nevăzută care lucrează pentru Dragnea și Tăriceanu



Ion Iliescu împlinește, azi, 87 de ani. În libertate. Un bun prilej să facem zoom-out pentru a blura detaliile clipei și a privi imaginea de ansamblu. Doar așa putem înțelege cum de ne găsim, din nou, într-un impas major. Și de ce criza Uniunii Europene și schimbarea de strategie a Statelor Unite ne prind mai vulnerabili ca niciodată în ultimii 12 ani.



http://www.digi24.ro/opinii/armata-nevazuta-care-lucreaza-pentru-dragnea-si-tariceanu-680943

mihai pe 04 Martie 2017, 14:58
#7
cat de compententi sunt am vazut. acum vor sa mai distruga si transparenta
Sevil Shhaideh elimină "transparența" din Statutul funcționarului public.



Ministerul Dezvoltarii Regionale s-a gândit să elimine din Legea privind Statutul funcționarului public exact cuvântul „transparență” din cadrul „principiilor care stau la baza exercitării funcției publice”.

Este vorba despre un proiect legislativ de modificare a Statului funcționarilor publici de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, condus de Sevil Shhaideh, și obținut de HotNews.ro.



http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/sevil-shhaideh-elimina-transparenta-din-statutul-functionarului-public-681212
mihai pe 04 Martie 2017, 14:56
#6
democractie sau dictatura ?
Proiect. Închisoare de până la trei ani pentru protestatarii care „împiedică exercitarea puterii de stat”



Un proiect de lege care prevede pedepsirea protestatarilor cu închisoare între șase luni și trei ani dacă prin manifestarea lor „au scopul de a schimba ordinea constituțională ori să îngreuneze sau să împiedice exercitarea puterii de stat” a ajuns în Senatul României. Inițiatorul proiectului este deputatul PSD Tudor Ciuhodaru.



http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/proiect-inchisoare-de-pana-la-trei-ani-pentru-protestatarii-care-impiedica-exercitarea-puterii-de-stat-680421



VA DATI SEAMA CE SE INTAMPLA ? NU ISI MAI POT FACE COMBINATIILE SI FURACIUNILE FIIND PERTURBATA ACTIVITATEA INFRACTIONALA A GUVERNANTILOR DE CATRE PROTESTATARI !!! CE MAI RAMANE DEMOCRATIC IN ROMANIA, MAI E ROMANIA STAT DE DREPT IN ACESTE CONDITII ??? N-AVEAU CU SIGURANTA, NISTE PLANURI DE DEZVOLATARE A ROMANIEI ...!
Grammaticus pe 04 Martie 2017, 14:47
#5
Analfabeţilor!
Nu mai puneţi virgulă între Subiect şi Predicat!
Daniel pe 04 Martie 2017, 14:24
#4
Sunt mulți care știu multe
Cine crede că mai devreme sau mai târziu nu se va afla adevărul despre falsurile și smecheriile făcute de Serviciul Urbanism,Juridic,Administrație Publică Locală,fosta IGO,SAGO,ApaServ și alte instituții aflate în directa subordonare a Primarului Mohanu,se înșeală amarnic.
franchestain pe 04 Martie 2017, 10:05
#3
se grabeste penali, frate sa sifoneze ca poa sa se scimbe legea sifonari
si nu mai beneficeaza dupaia de avantagele de sifonar. Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.