Dom´ profesor, am avut dreptate cand ti-am spus ca esti dobitoc?

01 Martie 2017, 21:51 | 5617 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Casutele din Brazilia ale jupanului.

Sa inteleaga toata lumea, anul trecut am purtat o discutie cu un profesor simpatizant PSD, discutam despre alegeri. Nu am putut sa-l conving ca Dragnea e mafiot, ca ne va fi mai rau daca PSD va fi iar la putere. Stimabilul profesor, era ferm convins ca noi turnenii vom fi avantajati, credea el ca Dragnea ne va favoriza doar pentru ca e de aici.

Degeaba i-am explicat ca Dragnea are banii dositi in alte tari, nici chip sa inteleaga ca il doare in cur de orasul nostru. Azi vuieste presa, au aparut urmele ciocoilor in Brazilia. Ce zici dom´ profesor, te duci si tu pe acolo? Ai idee cat costa un bilet de avion? Salariul tau pe 4 luni, mocofanule, atat plateste politicianul tau favorit. Orasul moare incet, dar Dragnea se rasfata in Brazilia. Cati prosti l-au votat crezand ca ne va fi mai bine, ca e de aici si o sa ne ajute? Multi, prea multi.

Vezi profesore cum va spala creierii, unde e stirea pe posturile tale preferate? Tac malc, la fel si rahatul ala de site care ne imita, "stiri de Turnu" ii spuneti voi. Halal presa, buni doar la pupat in cur. O sa va mai faliti cu el si de acum incolo sau o sa va faceti ca nu ati auzit de el?
Dar sa nu ne grabim, sa asteptam episodul 2 din investigatia jurnalistilor de la Rise Project! Poate de maine multi se vor dezice de mafiot, n-ar fi exclus.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
elev pe 05 Martie 2017, 09:26
#3
întrebare
E vorba de Alexe?
gogu pe 02 Martie 2017, 10:45
#2
veniti repede la hotel
dragnea va da cadou cate 2 nuci de cocos doar sa le lingeti/ doar pt votantii P.S.D valabil/
Nelu pe 01 Martie 2017, 22:10
#1
perfect
Șoc și groază, așa arată acum Dragnea. Realitatea TV îl distruge acum.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.