Ultimele zile ale lui Dragnea

28 Februarie 2017, 20:29 | 4789 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Este previzibil, este de dorit, este evident... cariera politica a lui Dragnea se va incheia curand. Folosind o psihologie ieftina, chiar mustaciosul ne-a pregatit in acest sens, pe diverse canale, din diferite surse, el a aflat ca va fi arestat. Bravo lui, a avut o premonitie.

Avem si noi una, va tipa ca din gura de sarpe, va spune ca totul este o inscenare, un proces politic, o intruziune a "agenturilor straine" in viata politica romaneasca. Mai suspectam ca se vor gasi (inca) ceva jurnalisti dispusi sa apere "geniul din Carpati " (varianta de Teleorman). Spre deosebire de Dragnea, noi ne bazam doar pe simple deductii logice. A mintit, a furat, a facut tot ceea ce a putut pentru a strange bani, chiar prea multi bani. Cum si-o fi imaginat el ca nu se prinde nimeni?

Din pacate, in activitatea lui infractionala nu a fost singur, a fost ajutat de prea multi mizerabili, canalii ce au crezut ca au descoperit reteta succesului. Pentru acestia din urma avem un singur mesaj: trebuia sa munciti dragilor, asta era reteta!
Dragnea va disparea, nu din viata (sa-i dea Dumnezeu zile, cat de multe, preferabil cu executare!), ci doar din viata politica. Ce se va intampla cu ceilalti hoti, vor cadea ca piesele de domino,sau va trebui sa-i suportam in continuare? Va asteptam pe voi, cititorii nostri, sa construiti scenarii. Poate cel mai bun va fi si premiat. Asa ca indrazniti, fiti curajosi, scrieti cum ati vrea sa fie viata in orasul nostru, viata dupa Dragnea!
Noi va asiguram, zilele lui sunt numarate.

TIC –TAC

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
cucu pe 25 Martie 2017, 09:04
#24
pentru turnu cu stiri de ce nu dati nimic despre urmarirea din turnu
Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui șofer. Acesta a ignorat semnalele polițiștilor de a trage pe dreapta și a încercat să se facă nevăzut. În urmărirea s-a a pornit atât echipajul de poliție cu pricina, cât și colegi ai acestora. În cele din urmă o autospecială de poliție i-a blocat drumul, iar fugarul a fost încolțit.



Polițiștii din Turnu Măgurele au trăit pe viu experiența filmelor de la Hollywood. Au plecat în urmărirea unui șofer fugar, iar pentru prinderea lui oamenii legii au apelat la colegi care i-au blocat calea de acces.
franchestain pe 02 Martie 2017, 21:45
#23
mamuz enorm demult frate cînd vaz ca Capatîna culege cea semanat
"Se da propozitia: "într-o buna zi, conruptia din România va fi stârpita".

Profesor : - Bula, ia spune-mi, la ce timp îi verbu din propozitie ?

Bula : - La vitorul imposibil, dom profesor!"

Uniti...salvam...saitu asta bestial, frate. Acus îs napadit de necunoscute emotii si ma culc linistit pen ca ma simt spriginit de comentatori cu shtate vechi de plata si co contributie bestiala pe saitu asta bestial frate pe care nu la parasit niciun moment si la transformat întro familie n care a inclus ( mai cun juraturi, mai cu pupaturi) sun prapadit ca mine.

Milioane de multumiri la fratele meu "Turnu cu stiri" si la toti comentatori care sia dedicat parte din timpu lor destul de pretios ca sa creieze o alta dimensiune decît cea a înpliniri biologice. Dumnezeu cu duneavoastra. Amin!
Ilie de la scularie pe 02 Martie 2017, 15:10
#22
@Capatana
S-au scremut muntii si a iesit un soarece. Doar atat poti? Putin, foarte putin, este prea sub nivelul marii sa-mi pierd vremea cu tine. Esti praf. Si pulbere.
căpățână pe 02 Martie 2017, 11:27
#21
pt. gogu, ilie...
Să vă trăiască ăla care și-a scrântit limba! Văd că-l pupați în c..de mama focului. Gogule, hai sictir în plm de idiot congenital!Te-ai băgat ca musca în c... calului. S I C T I R ! Și...ăla de la sculărie, hop și el de parcă nu i-au ajuns câte flegme are pe ochi până acum. Javrele dracului! Mari comentatori de rahat.
gogu pe 02 Martie 2017, 10:01
#20
Pentru Capatana
E foarte adevarat ca turnucustiri.ro pune rahat in ventilatorul pornit. Ca tu stai in fata ventilatorului, asta nu este vina redactiei acestui site. De fapt tu stai exact unde trebuie. Ei iti dau exact ceea ce esti, vorba lui Ilie. Un rahat care pute pana se dospeste si prinde coaja. Hai sictir in plm de idiot congenital.
Ilie de la scularie pe 02 Martie 2017, 09:42
#19
De la Pastorel citire Capatana.....
Capatana, tocmai ai ratat sansa sa fii filozof, dar precum bine spunea regretatul Pastorel Teodoreanu, unii rahati f...t in loc sa puta. Nu te-ai putut abtine sa nu puti in poteca. Tipic. Prostia fara fudulie e ca meciul Steaua - Dinamo fara bataie intre galerii ori cu jandarmii.
Căpăţână pe 02 Martie 2017, 06:54
#18
...
Rahaţi în ventilator pornit! Asta sunteţi! S I C T I R !!!
franchestain pe 02 Martie 2017, 00:29
#17
frate Strul, petru binele tau frate, aptinete sa mai ma preciezi
ca io stiu cin ma iubeste si cine ma dujmaneste. Te saluta cu respet, al tau franche cum ma scri. Amin!
franchestain pe 02 Martie 2017, 00:26
#16
frate Capatîna, esti mai batut în troaca ca cuiu n moaca, asta ca sa terminam espresile cu "cap"
mai învata sa scri frate ca cred cai unplut la scoala listele cu corigenti. Amin!
strul pe 01 Martie 2017, 23:31
#15
pt căpățână
nici nu e nevoie sa te mai fac eu de ocară, te faci singur, la cum scrii, e clar ce nivel ai. sctir!

Căpăţână pe 01 Martie 2017, 22:35
#14
pentru strul
Poţi să pui pariu cu cine vrei şi pe ce vrei tu dar dacă "stilul" îţi este pe plac savurează-l nene.Vai de capul tău dacă apreciezi halul ăla de scris. Se vede că vrei ceva care se poate numi stâlcit şi zău că nu vei fii înţeles. Văd că stilul tău este normal. Dascălii mei numeau specimenele astea "brânză bună în burduf de câine". O avea el idei bune dar ce folos că parcă sunt îmbrăcate în hârtie igiencă folosită. Chestia cu tăcutul şi folozofia ţi se poate aplica şi ţie "strul" că doar n-oi fii tu perfectul site-ului. Dar ce mă complic eu cu tine? Auzi la el! Franche a creat un stil.Băăă, tu te-ai gândit când ai scris porcăria asta? Fac ceva pe stilul lui! Vă bateţi joc în primul rând de voi şi apoi de limba română! Nici nu meritaţi să-şi piardă timpul "alţii" cu "creatorii" de teapa voastră.
strul pe 01 Martie 2017, 20:22
#13
tot pt capatana
fac pariu ca nu l-ai remarcat pe "altii"
strul pe 01 Martie 2017, 20:21
#12
pt capatana
daca nu scriai, filozof ramaneai. ai si gasit de cine sa te iei, tocmai de franche. tu si altii fraierici, inca nu ati inteles ca a creat un stil, pare agramat, dar a demonstrat cu prisosinta ca e mai intelginet ca voi.
Căpăţănă pe 01 Martie 2017, 20:06
#11
rectificare, scuze
Corect este: "Bate-ţi capul în continuare..."
nae pe 01 Martie 2017, 17:37
#10
nu e
Coincidenta sau nu, ati pleznit-o bine de tot, ce a aparut astazi in presa il incovoiaza pe mustacios.
Căpățână pe 01 Martie 2017, 15:56
#9
lui franche
Capul tău este plin de înțelepciune. Ai scaune în(la) cap puse pe două sau mai multe rânduri. Rânduri mai sunt și la balcon adică, frate,... tinzi să dezvolți căpățânimi ce nu există. Vorba lu strul: ești în capul listei printre comentatori. Bateți capul în continuare că e tare. Premiantule!
spaniolu pe 01 Martie 2017, 14:59
#8
...
Grande fiesta cînd prindeți guzganu. La bulău cu el.
adita pe 01 Martie 2017, 14:40
#7
parnaie
Fratii Camataru ti-au pregatit un pat la ei in celula, Liviule. Sa-l iei si pe primaru' porno Cuclea cu tine.
Moș Ion Roată pe 01 Martie 2017, 12:11
#6
Doamne-ajută și ani mulți...!
Cand o să se trezească și cei spălați pe creieri,și-o să realizeze cu adevărat ce a făcut Dragnea și PSD pentru ei,să nu fie prea târziu.Cine nu înțelege că lumea-ntreagă se schimbă sau e în schimbare,ori e naiv ori e prost.Și mai mult,că electoratul din 90,Pro-PDSR, este pe cale de dispariție și cei tineri nu mai pot fi prostiți și furați așa de ușor.Următoarele ieșiri în stradă se vor lăsa foarte rău pentru hoți și cei ce fac legi strâmbe.
Relu pe 01 Martie 2017, 09:53
#5
VA VENI SI ZIUA AIA
Fiecare raspunde pentru faptele sale.Important si benefic pentru societate este sa raspunda si cei din jurul lui,cei ce i-au fost complici in toate matrapazlac*rile pe care le-au facut impreuna.Si nu in ultimul rand,confiscarea tuturor bunurilor care nu pot fi justificate.Bugetarii au ajuns cei ai bogati oamnei.
strul pe 01 Martie 2017, 07:38
#4
deci
până acum, franche are cel mai bun comentariu
x pe 01 Martie 2017, 04:43
#3
Dragnea
Nu cred...ce Petre Roman si Iliescu nu au distrus tot ce inseamna economie si sunt bine mersi?
franchestain pe 28 Februarie 2017, 23:13
#2
penalu sa lege cu carcera de rîs si cu furaciunele necofiscate, frate
salde atîrnache ramune sa scoata gratieri de penali si legi care sa permita la penali sa ramuye n politica ca sa poa sa candideze dupaia la funtii nalte si so ia iar de la cap (de capu lor sa fie frate, ca daca le pun cap la cap cu capu ala nea saracit saraciile de penali neo-comunisti, da pîn la urma ne dam peste cap si le dam de cap chiar daca frati nostri batuti n cap, care se duce la vot cu noaptea n cap, voteaza fara cap p aia care lea bagat hîndel în cap sa ni se suie noua n cap si sa neo dea la cap, la noi astia cu scaun la cap care vrem sa le dam la penali de cap si votam din capu locului cu cap, chiar de navem capu mare, contra la penali si contra la tînpiti lor cu capu patrat si sec pîna peste cap, care na bagat la cap ca conruptia saraceste prostimea agricultoare si fraerimea muncitoare sii voteaza cu frenesie la fiesce votare pe penali draqneo-comunisti, da dacus în coa poa sa stea sin mîini sin cap ca se pare ca cam începem sa terminam frate cu durerile de cap). Amin!
Noi pe 28 Februarie 2017, 21:49
#1
Așa să fie
La pușcărie cu hoții!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.