Salvarea vine de la jurnalisti?

27 Februarie 2017, 21:03 | 4265 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Clanul Dragnea.
Cu mult inaintea institutiilor abilitate, jurnalistii de investigatii au descoperit o multime de fapte susceptibile ca sunt ilegale. Zilele acestea a iesit la lumina amploarea afacerilor invartite de clanul Dragnea.
 
Digi24 a prezentat un documentar privind modul in care primariile aservite PSD, au acordat bani fara licitatie firmelor de casa ale oamenilor din anturajul lui Dragnea. Insuficient, ar spune carcotasii, omul e cinstit striga in cor o multime de pensionari ce tin in mana 100 lei in plus la pensie. Habar n-aveti ce gheseft ati facut, voi ati primit in plus 100, copiii si nepotii vostrii vor contoriza mii de lei in minus. Bravo voua, va iubim!
     Astazi, Romania Libera a publicat increngatura dintre firmele ce au capusat strasnic bugetul teleormanean. Beizadeaua Dragnea, mostenind abilitati uluitoare, transforma in aur tot ce atinge. Asa a facut si seniorul. Printr-o inteligenta deosebita a pus pe butuci cateva firme locale, iar dupa ce le-a distrus, a cumparat pe nimic toate proprietatile. Cititi si minunati-va!
     A platit 91 euro pe spatiul unde este carmangeria de la scari, l-a vandut cu 140 000 euro. Voi de ce nu ati facut la fel? Da, voi astia care il votati, pe voi nu va duce capul? De ce sunteti atat de saraci?
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mioara.N pe 10 Martie 2017, 08:54
#6
Tiganie in primarie
Bai fratilor nu se poate asa ceva sa ai apropiati sa fie bn....sa mangai si sa te pupi cu ti**ni nu se intampla in niciun oras sa faci campanie cu ti**ni deja se vede lipsa de experienta ...
.. pe 09 Martie 2017, 19:33
#5
..
Vom colabora cu DIICOT,DNA,RISE PROJECT, SI ALTE INSITUTII
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 04 Martie 2017, 07:36
#4
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE
Va vom da date concrete despre filiera:Dragnea-Mohanu-Cuclea-Tribunal-Picu Paun-Bucata Costel,Constantin Claudiu,Schiopu,Cadastru Alexandria,etc...

'Filiera este mare'....Vom trimite date pe toate sait-urile de socializare,adrese de e-mail la D.N.A.,D.I.I.C.O.T.,CURTEA DE CONTURI,A.N.A.F,POLITIE si, nu in ultimul rand,la: HAGA.

Trebuie sa ne facem dreptate,pentru ca rad de noi in fata,ca suntem prosti si nu stim sa ne desc*rcam...
Gutthg pe 28 Februarie 2017, 09:47
#3
Fhhyt
Nu îmi place dar o spun, voi ăia care ați votat psd, sunteți niște marionete proaste!
Dănuț cuclea pe 27 Februarie 2017, 21:31
#2
Zis Koyu
Are pwla mare jupânul livu', d- aia a fwtwt toată pwlimea din sărăcia asta de județ.Numau și numai lingăi în cwr care pt un salariu de bugetar swg orice carici pesedist ! Mwie bă, milogi lor!!!
Dragan pe 27 Februarie 2017, 21:30
#1
DRAGNEA are multi complici si interpusi
Incep sa iasa la suprafata toate jafurile facute de DRAGNEA.In joc au intrat si MOHANU cu ale lui smenuri de comunist batran.Nu se putesu face asemenea jafuri fara complicitatea si amestecul in actul de justitie a celor ce au condus destinele judetului Teleorman.Toti saracii,lingaii si slugile analfabete din jurul conducatorilor PSD sunt bogati,iar sefii lor sunt putrezi de bogati.In sc*rt timp,nu si liberi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.