Pulitzer-ul românesc merge la un ziar din Teleorman. Curaj, claritate și fermitate într-o serie de articole fără precedent în presa românească.

23 Februarie 2017, 23:46 | 4881 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Pulitzer-ul românesc merge la un ziar din Teleorman.

Uitați de Spotlight și de Tolontan, căci ceea ce se întâmplă la ziarul Turnu cu știri, din Turnu Măgurele, județul Teleorman, reprezintă adevăratul exemplu de hotărâre și devotament în lumea tot mai mică a presei scrise.

Într-o Românie înțesată de redacții locale prosternate în fața autorităților județene, ziariștii de la „Turnu cu știri” se ridică precum un buzdugan de intransigență și lovesc la temelia (sau, cum le place lor să spună, dau muie) celui mai puternic om din România: Liviu Dragnea.

Redacția „Turnului” încheie o săptămână în care a realizat un demers jurnalisitic nemaiîntâlnit pe meleaguri teleormănene și chiar în lume. L-a făcut pe Liviu Dragnea cum i-a venit la gură, neglijând orice fel de posibile intimidări sau consecințe. Vă dați seama cum arată o ședință de redacție la Turnu cu știri? Ce încleștări de idei or fi acolo de ies bijuteriile astea de sub tipar!?

Mai mult, aici >> harfa.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
coco pe 13 Aprilie 2017, 20:49
#12
pentru turnu cu stiri de ce nu mai dati nimic despre frati burtan din crangu
de unde au bani frati burtan de siau deschis firme si magazine daca ei nu muncesc stau plecati mereu numai prin germania se duc casa le ia bani la femei traiesc dupa spatele lor
coco pe 13 Aprilie 2017, 20:45
#11
pentru turnu cu stiri de ce nu mai dati nimic despre frati burtan din crangu
de ce nu mai dati nimic despre frati burtan din crangu cei mai mari proxeneti se afirma cu masini scumpe mercedes bmw telefoane de ultima generatie si pachete de bani ei nu au muncit in viata lor o zi si se dau smecheri pe fundul la femei
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM pe 04 Martie 2017, 07:52
#10
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM
CAINII ACEIA DE CARE AMINTITI, AU FOST ADUSI DE MOHANU-CUCLEA, DEOARECE AU DUS DOCUMENTE FALSE LA BUCURESTI, DIN CARE A REIESIT CA AVEM ADAPOST PENTRU CAINI SI AU PRIMIT CATE 50 LEI PENTRU FIECARE CAINE, APOI AU PLATIT PE IDIOTII AIA CARE UMBLA CU AMBULANTA CUMPARATA DE PRIMARIE, SI AU OMORAT CAINII ADUSI.

BANII INCASATI AU INTRAT IN CONT LA PRIMARIE.
PUIU pe 25 Februarie 2017, 10:10
#9
Domnule Eugen,
Observ modul ”deontologic”cu care vreți să îndepărtați cititorii de la adevărata cauză a tuturor relelor ce s-au întâmplat prin urbea noastră,și nu numai.S-a tot scris despre cânii vagabonzi,de Casa de Cultură lăsată în paragină și de banii păpați de Primăria Turnu Măgurele pe investiții fără rost.Și se va mai scrie,dar omiteți esențialul.Păi,la baza tuturor fărădelegilor,jafurilor și distrugerilor nu e decât un singur nume,și acela e Dragnea.Iar de subiecte,nu vă faceți griji,vor exista întotdeauna.
Eugen pe 25 Februarie 2017, 08:49
#8
Un mare fâsss...
Revin, nu pentru a vă face reting, ci pentru ca să vă dau idei de articole interesante. De exemplu problema câinilor vagabonzi care au umplut de rahat întregul oraş, rahat pe care îl vom respira şi-l vom introduce în organismul copiilor noştri, despre clădirile istorice lăsate în paragină, clădiri care nu au fost distruse de comunişti dar au fost distruse de nemernici sub oblăduirea primăriei, despre casa de cultură, despre gropile din asfaltul turnat cu dedicaţie, despre ţevile de termoficare ce sunt acum tăiate tot de cei care fură fără ruşine, despre cei care promit că fac ceva pentru obşte, şi nu fac, despre monumentele istorice ce sunt distruse în fiecare zi şi despre multe alte lucruri ce nu au legătură cu "prietenul" vostru. Vă lăudaţi cu o redacţie mare dar eu cred că din redacţie face parte doar un simplu lingău al P.D. acum P.N.L. Continuaţi să vă faceţi de rahat. Succesuri!
SAlu pe 24 Februarie 2017, 16:22
#7
Voi chiar nu va dati seama de sarcasm?
Stiu ca iti trebuie putina inteligenta sa poti depista sarcasmul si ironia. Articolul ala pe care-l citati nu va elogiaza ci, dimpotriva - critica abordarea pe care o aveti din punct de vedere deontologic, jignindu-l ("cum i-a venit la gură") pe un individ in moduri deplorabile. Nu il apreciez nici eu pe L. Dragnea dar nu este moral din partea unor jurnalisti, fie ei si amatori, sa faca atac*ri la persoana. Tot articolul este o fina ironie la adresa voastra, va este batut obrazul pentru lipsa de stil, decenta si profesionalism, sunteti aratati cu degetul pentru "asa nu".

Atunci cand doriti sa criticati un cetatean, fie el si cu problemele si greselile unuia ca L. Dragnea faceti-o cu decenta, motivandu-va criticile, aducand argumente logice si pertinente si lasand la o parte injuriile, defaimarile, jignirile ori ofensele la persoana.
Eugen pe 24 Februarie 2017, 15:20
#6
Un mare fâs...
Tot un W.C. rămâneţ... Mare lucru aţi făcut! Dar când pensiile şi salariile erau tăiate, când românii valoroşi au fugit din ţară, unde eraţi? Mă opres aici, simt că-mi pierd timpul. Dacă mâine moare Dragnea ce o să mai afişaţi pe acest site? Continuaţi să vă faceţi de rahat.Succes!
Din Teleorman pe 24 Februarie 2017, 12:33
#5
LUPTAM CU CIUMA ROSIE
Astazi,mai mult ca oricand,ne trebuie si un antivirus impotriva toturor fumigenelor si gogosilor aruncate de catre PSD.Toate gogosile cu promisiuni,lansate in disperare de catre condamnatul penal,incep sa se desumfle rand pe rand.Da,Turnucustiri poate fi un astfel de antiviruls impotriva minciunilor si dezinformarilor aruncate peste electoratul naiv si prost informat.
Madi Cast pe 24 Februarie 2017, 10:24
#4
Mult c*raj si consecventa
Chiar daca stirile,informatiile pe care le citim pe acest site sunt reale si reflecta foarte bine activitatile si actiunile penalului Dragnea si ale unor golani din PSD,nu gasesc inca o finalitate si in fata justitiei schioape de pe la noi,asteptam in continuare vesti despre baietii cu apucaturi mafiote.Cititorii,oricare ar fi ei,au nevoie de cat mai mult adevar si dreptate,in tot ceea ce se intampla in zona asta mult hulita,numita Teleorman.
valush pe 24 Februarie 2017, 10:12
#3
Felicitari!
Toţi avem dreptul la o opinie si obligaţia de a o exprima!Tineţi-o tot aşa!
ene pe 24 Februarie 2017, 07:49
#2
cum ?
Cuuum? Pai va dati seama ca carmen (sic) de la liber in tr se da cu tiuga de pereti ? Adica tocmai portdrapelul luptei antidracnea nu a fost premiata? E jicknire pe ten . cum se va mai afisa prin localuri daca se afla ca nu i sa dat diploma?
Paul pe 24 Februarie 2017, 02:18
#1
Bravo
Bravo! E meritat. Cred că e un mare sacrificiu şi trebuieşte mult c*raj să scrii de acolo ceva anti PSD / Dracnea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.