George S., depistat de Politia de Frontiera la volanul unui Audi A6 furat din Marea Britanie.

18 Februarie 2017, 09:18 | 4917 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
George S., depistat de Politia de Frontiera la volanul unui Audi A6 furat din Marea Britanie.

'Limuzină' căutată de autoritățile din Marea Britanie, depistată la P.T.F. Nădlac

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca AUDI A6 ce era căutat pentru confiscare de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 15.02.2017, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac—Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român George S., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Teleorman, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, șoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare emis de autoritățile britanice.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autovehiculul figurează ca 'bun pentru confiscare', alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în 23.01.2017.

Față de cele constatate, șoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de la o societate comercială din Marea Britanie și nu avea cunoștință despre faptul că mașina se află în atenția autorităților.

Mijlocul de transport, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
valerica marcu pe 03 Aprilie 2017, 22:46
#4
[removed]void(0);
cel putin cetateanu a cumparto cu bani munciti presupun nu ca alti concitadini de ai lui care sfideaza orasul tot cu asemenea masini luate din evaziune fiscala sau la joc*ri de noroc si autoritatiile inchid ochii vezi cazul dragolea si mai sunt destui unde sunt autoritatile locale sau judetene
LAUDA-MA GURA, CA ITI DAU FRIPTURA.. pe 04 Martie 2017, 08:58
#3
LAUDA DE SINE, NU MIROASE A BINE...
VREM DATE CONCRET : NUME/PRENUME/ADRESA DE DOMICILIU/STUDII/ANTECEDENTE/ETNIE si alte date concludente

Asa,oricine,poate sa fotografieze orice tip de autovehicul,sa-l posteze pe net,sa scrie orice pseudonim(ca si cand ar fi nume real),si sa spuna,ca era de la "Casa Alba" ...
Nicu pe 18 Februarie 2017, 13:09
#2
cel mai adesea nu este lasata sa isi faca datoria
din cauza coruptiei si a coruptilor ! bine punctat ca "isi mai face si datoria" din cand in cand pentru ca de cele mai multe ori nu si-o face. doar sa fie lasata de corupti sa si-o faca .
GEORGE pe 18 Februarie 2017, 11:58
#1
LAUDA
POLITIA ISI MAI FACE SI DATORIA.DOAR SA FIE LASATA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.