Surpriza uriasa din partea PSD Teleorman?! Mihai Chirica sustinut in detrimentul lui Dragnea.

16 Februarie 2017, 12:32 | 4911 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Dragnea si Chirica.

Comitetul Executiv al Organizației Județene Teleorman a PSD anunţă că  susţine, în unanimitate, pe liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, si guvernul Grindeanu. 

Astfel, s-au votat, în unanimitate, două rezoluții prin care PSD Teleorman își reafirmă susținerea față de președintele Liviu Dragnea și de conducerea centrală a PSD, față de Guvernul Grindeanu, aplicarea programului de guvernare PSD și o rezoluție de mandatare a conducerii centrale a partidului în vederea aplicării măsurilor statutare sancționatorii pentru abaterile constatate în cazul unor membri ai partidului, se arată în comunicatul PSD Teleorman.

PSD Teleorman consideră că acesta "este guvernul alianței PSD — ALDE, legitimat de votul românilor din 11 decembrie 2016, validat de Parlamentul României și de Președintele statului, este guvernul care și-a asumat programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare, care dovedește că aplică cu fidelitate și responsabilitate programul de guvernare asumat, în beneficiul tuturor românilor".

În cadrul Comitetului Executiv al PSD Teleorman "întrunit miercuri a fost analizat contextul politic național și s-a dezbătut situația tensionată creată de intervenția Președintelui României, modul în care afectează grav instituțiile locale și județene nepromulgarea Legii bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat, precum și ingerințele Președintelui Iohannis în actul de guvernare și efectele asupra implementării programului de guvernare votat de români, se mai afirmă în comunicatul menționat.

sursa: romanialibera.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
.. pe 05 Aprilie 2017, 17:40
#12
..
DRAGNEA, DACA NU-L CONDAMNA LEGEA, VA AVEA IN MOD SIGUR, "UN ACCIDENT INTAMPLATOR"...
. pe 04 Martie 2017, 21:06
#11
.
AR TREBUI SA-L LINSAM PE DRAGNEA. TREBUIE CONDAMNAT LA MOARTE,ASA CUM A CONDAMNAT EL BATRANII LA MOARTE
un magurean pe 23 Februarie 2017, 13:47
#10
mănănăii
am trimis uni dintre noi în parlament oameni care nu-i interesează de teleormăneni si în special de turneni numai semenari bolnavi abonați ai bugetului național ca si actuali conducători ai orasului care nu-i interesează de măgurele si odaia pentru apă si canal o să ia voturi egale cu zero ia aminte primare că 2020 este aproape si oameni o să te huiduie cînd o să vi cu caravana

snake
SNI pe 20 Februarie 2017, 02:59
#9
#EU
Care este partidul ala,,corect,, despre care vorbiți?
Alina ROCKERITA pe 17 Februarie 2017, 10:15
#8
KRANCEANU
Directorul Koorlangiu, KRACEANU este maritat cu JUGRAVU, porcul de la Casa de Pionieri!!!Jtie tot targul!! grin
Raku Fiorel pe 17 Februarie 2017, 05:00
#7
Director violator, Director bulangiu
In RDV, PSD, la un Colegiu National, a numit director un BULANGIU NOTORIU( Koorlangiul Kraceanu) si un director fost violator (violatorul Brancovean) grin tongue laugh grin
Noi pe 17 Februarie 2017, 02:57
#6
Dragnea si-a pus numai slugi in toate functiile cheie...
Ca nu cumva sa se fure vreun ban public si sa se intample sa nu ia Dragnea cea mai mare parte !
rico pe 16 Februarie 2017, 20:55
#5
ASA CEVA??
IONITA MADALIN EX SOFERUL LUI DRAGNEA E SUBSECRETAR DE STAT LA AGRICULTURA,,ASA MARLANIE
SIMONA pe 16 Februarie 2017, 19:03
#4
OILE AU VOTAT IN UNANIMITATE
SLUGILE LUI DRAGNEA SI-AU ARATAT INCAODATA MASURA VALORII.ULTIMA SFORTARE A UNOR YES-MANI CARE AU PRIMIT IN PLIC PAREREA LOR.DUPA SENTINTA PRIMITA DE JUPAN,VOR FUGI CA SOBOLANII CAND INTRA APA PE CORABIE.RUSINEA SI VERTICALITATEA DIN PSD,NU EXISTA IN ACEST JUDET,SI NU NUMAI.
EU pe 16 Februarie 2017, 15:26
#3
DEFINITA DEMOCRATIEI:
DEFINITA DEMOCRATIEI:



https://www.youtube.com/watch?v=KAPEpjGvVFE



ACESTA PERSONALITATE EXPLICA SIMPLU SI USOR PE INTELESUL TUTUROR CE ESTE DEMOCRATIA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI !
EU pe 16 Februarie 2017, 15:24
#2
STITI CE II PREGATISTE PSD-UL LUI M.CHIRCA ?!?
UNA BUCATA DEMISIE PENTRU M.CHIRCA DIN PARTEA PSD, SI ESTE SIMPLA CONCLUZIA... DACA ESTI CORECT SI CU CAPUL PE UMERI, AI O GANDIRE SANATOASA PENTRU VIITOR SI PENTRU TARA SI NU URMEZI O GASCA PUSA PE FURAT(PSD), E CLAR CA LOCUL LUI M.CHIRCA NU ESTE IN PSD ! MAI ALES LA CE A DECLARAT IN ULTIMA PERIOADA FIIND CLAR IMPOTRIVA A TOT CE FACE PSD-UL ! NU-I PROBLEMA, VA INTRA IN ALT PARTID. SUNT CONVINS CA SUNT PARTIDE CORECTE CARE L-AR PRIMI CU BRATELE DESCHISE. ASTEPTAM SA NE DUVULGE SI NOUA SECRETE DIN BUCATARIA PSD !
EU pe 16 Februarie 2017, 15:15
#1
"romanialibera.ro" este legata de maini si are banda adeziva la gura !
DACA SUSTIN CA ISI ASUMA PROGRAMUL DE GUVERNARE, CARE NU DIN GRESEALA A ADOPTAT OUG 13 IN BENEFICUL PENALILOR ASTEPTAM CA DRAGNEA, GRINDEANU, PONTA SI TARICEANU SA ISI DEA DEMISIILE PENTRU CA AU UN PROGRAM DE GUVERNARE NOCIV SI FOARTE TOXIC, IN DETRIMENTUL ROMANILOR !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.