Hotie la Evidenta Persoanelor Teleorman. Sporuri pentru ”ținută decentă” și hrană, însumând 400 de lei pe lună.

15 Februarie 2017, 16:14 | 4361 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Hotie la Evidenta Persoanelor Teleorman.

Salariații de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Teleorman primesc din 2014 sporuri pentru ”ținută decentă” și hrană, însumând 400 de lei pe lună.

Auditul financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară ale Unității Administrativ Teritoriale a Județului efectuat de Camera de Conturi Teleorman a scos la iveală neregulile de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Teleorman.

”Urmare a verificărilor efectuate privind angajarea, lichidarea, ordonanţarea şi plata cheltuielilor de personal se constată că în exercițiul bugetar al anului 2015, au fost angajate și efectuate din bugetul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Teleorman o serie de cheltuieli pentru care nu există bază legală, constând în spor pentru ţinută decentă, în valoare lunară netă de 100 lei şi spor pentru hrană, în valoare lunară netă de 300 lei, acordate fiecărui salariat al entităţii, la care se adaugă impozitul pe venit aferent acestor sporuri, suportat de angajator. ” se arată în documentul emis de organul de control.

Prejudiciul creat bugetului prin acordarea sporurilor ilegale se ridică la 206 mii lei.

Potrivit inspectorilor care au efectuat auditul abaterea constatată la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Teleorman are caracter de continuitate. Sporurile respective s-au acordat și în perioada exercițiului bugetar al anului 2014, precum și în perioada exercițiului bugetar al anului 2016, până la data încheierii acțiunii de verificare.

Organul de control a dispus sistarea plății sporurilor ilegale și recuperarea prejudiciului. ”Urmare a plăților nelegale efectuate, reprezentând c/v spor pentru ținută decentă, spor pentru hrană acordate și achitate necuvenit salariaților și impozit pe venit, aferent acestor două sporuri (suportat de către angajator, achitat necuvenit către bugetul de stat), abatere de la legalitate și regularitate ce a determinat crearea unui prejudiciu bugetului S.P.C.E.P. Teleorman, conducerea entității verificate va dispune măsuri în vederea sistării de îndată a acordării acestor drepturi salariale necuvenite, pentru stabilirea întinderii prejudiciului și va recupera integral prejudiciul stabilit (inclusiv majorările întârziere calculate de la data efectuării plăților până la data recuperării în totalitate a prejudiciului. Rezultatele operaţiunilor economico-financiare efectuate potrivit dispoziţiilor de mai sus, vor fi consemnate în documentele specifice și vor fi înregistrate în evidența contabilă, în conformitate cu reglementările contabile aplicabile”.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mircea pe 16 Februarie 2017, 12:00
#6
PSD-CONTINUATORUL PCR 2
Un alt motiv pentru care nu se ridica glasul in PSD,este teama.Iar atunci cand te inconjori de persoane lipsite de o minima educatie si bun simt,de moralitate si decenta,doar umile,servile,arogante fata de cetateni si aprobatoare in tot ceea ce spune condamnatul,ce asteptari si progres sa vedem si sa simtim in Teleorman.Am uitat sa folosesc si cuvantul HOTIE.
Mircea pe 16 Februarie 2017, 11:41
#5
PSD-CONTINUATORUL PCR 1
Orice PSD-ist care a mai trecut pe la scoala,stie cine conduce,cine numeste ori destituie,cine propune si cine trage orice sfoara in partidul condus de penalul Dragnea.De ce?Pentru ca majoritatea covarsitoare a membrilor lui,sunt captivi si traiesc la limita subsistentei in zone extrem de sarace.Iar cei ce sunt alesi si numiti in functii de de catre Dragnea,nu o pregatire solida,nu au o viziune pentru dezvoltare si administrare a institutiilor,oraselor si comunelor,in fruntea carora stau si gandesc doar cum sa mai faca vreo smecherie cu banii publici.
x pe 16 Februarie 2017, 07:14
#4
CORUPTIA UCIDE !!! DE ACEEA ROMANII VOR:
Intru totul de acord cu cele spuse de EU ...jos pirnaiasii ce sau instalat cu mare fast ca niste capuse inj frunte tarii ...Blestematul de Dragnea are sa faca din tara ce a facut din oras si din judet...sa inconjurat de prosti gen vitelul din fruntea justitiei ..carora sa le taie capetele in caz ca barca se scufunda ...cind vinovatul principal este el ...DOAMNE AJUTA-I PE ROMANI...
Tudor VLADIMIRESCU pe 15 Februarie 2017, 17:02
#3
GuvernulKRETINEANU
La puscarie tot guvernul hotiei si minciunii nationale, KRETINEANU!!!Huideo!!!
EU pe 15 Februarie 2017, 16:26
#2
A INCEPUT ANCHETA PRIVIND "LEGALITATEA" OUG 13
Primul dintre miniştrii Guvernului Grindeanu audiat la DNA în dosarul privind OUG 13.



Graţiela Gavrilescu, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, a ajuns, mierc*ri, la sediul DNA pentru audieri în dosarul privind Ordonanţa de Urgenţă 13 referitoare la modificarea Codurilor Penale.

În acelaşi dosar au mai fost audiaţi la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie proc*rorul Constantin Sima, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei, dar şi Oana Hăineală, proc*ror şi fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei.



Proc*rorii DNA au deschis o anchetă ca urmare a unei sesizări primite după adoptarea OUG 13. DNA a cerut documente Ministerului Justiţiei privind persoanele care au lucrat la redactarea proiectelor.

Ordonanţa de urgenţă 13 a fost abrogată prin OUG 14 emisă de acelaşi Guvern Grindeanu. Ministrul nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul DNA.
EU pe 15 Februarie 2017, 16:19
#1
CORUPTIA UCIDE !!! DE ACEEA ROMANII VOR:
1. Rezolvarea situației incerte referitor la OUG 13



2. Demisia premierului Sorin Grindeanu



3. Demisia Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea



4. Demisia Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu



Obiectivele pe termen lung sunt cele expuse în Proclamația pentru România 2017+ :



1. Niciun guvern, indiferent de coloratura politică, să nu mai repete vreodată „Ordonanța 13”.



2. Transparență în administrație prin e-guvernare.



3. Avocatul poporului să fie ales direct de cetățeni.



4. Cetățenii să poată sesiza direct Curtea Constituțională.



5. Depolitizarea funcțiilor publice și ocuparea lor doar prin conc*rs.



6. Membrii Guvernului să nu fie și parlamentari.



7. Eliminarea avizului parlamentar pentru cercetarea penală a guvernanților.



8. Fără penali în demnitățile și funcțiile publice.



#rezist #nucoruptiei”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.