Imagine senzationala!! Liviu Dragnea a venit cu elicopterul la Seaca.

08 Februarie 2017, 23:16 | 25256 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea a venit cu elicoptarul la Seaca.

Cand era vicepremier, Liviu Dragnea folosea un elicopter al unei institutii pentru a veni la o partida de pescuit la Seaca. Il rugam pe cel care a publicat fotografiile sa ne spuna mai multe detalii. 

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
#Colectiv pe 11 Februarie 2017, 11:36
#19
DEMISIA!!!
Ori pleaca doamna GHERGHE, ori VIOLATORUl, sau mai bine IMPREUNA!!!!
mama de fata pe 11 Februarie 2017, 11:25
#18
Ancheta...
Vrem o ancheta corecta la C.T. "A.SALIGNY", daca directorul BRATCOVEANU a fost exmatriculat pentru viol, demiteti-l urgent, la fel si inspectoratul sa zboare, pentru alegerea facuta!!!!!
Eu pe 11 Februarie 2017, 11:08
#17
Criza de personal...
P.S.D., in ce criza de resurse umane, sau cat de putred esti de vii cu violatori dovediti, directori de scoli???
EU pe 11 Februarie 2017, 10:54
#16
SPHAGA, PSD????
Doama INSPECTOR GENERAL, EXPLICATI MAMELOR DE FETE, CE CAUTA UN VIOLATOR DOVEDIT, IN FRUNTEA UNUI COLEGIU?????
Bogdan Savu pe 11 Februarie 2017, 10:35
#15
Lui Eu si altora
Pai nu asta s-a intamplat dupa 1989? A iesit la suprafata toata pleava societatii.Iar din anul 2.000,s-a creat o adevarata traditie pentru promovarea,sustinerea si protectia unor astfel de lichele prost pregatite și,evident,incompetente si continuatoare a vechiului sistem de slugi obediente ale unui partid corupt si total ineficient.Saracia adusa de ei a adormit vigilenta electoratului,in loc sa-l trezeasca.Asta e pacatul intregului popor necajit,furat si batjocorit de intreaga clasa politica.
EU pe 11 Februarie 2017, 10:13
#14
ZILNIC
Intrebarea anterioara, va fi pe toate adcommenturile pana cand PSD TELEORMAN, va raspunde!!!!De ce ne propune fosti violatori directori de scoala??????Asteptam sa fim dati in judecata!!!!!Poate demisioneaza si doamna GHERGEHE, mama raului!!!!
Eu pe 11 Februarie 2017, 09:49
#13
intrebare...
Doamna Inspector General, Valeria GHERGHE, stiati ca in anii de liceu, Haralambie BRATCOVEANU, directorul de la C.T. "A.SALIGNY", a fost participant la viol si apoi exmatriculat??????De ce il sustineti director la o scoala cu multe fete?????P.S.D.????Sprijinit de DRAGNEA????Asa este scoala in TELEORMAN??????
EU pe 11 Februarie 2017, 09:34
#12
VIOLATOR DIRECTOR
La C.T. "Anghel SALIGNY", directorul scolii, numitul BRATCOVEANU a fost exmatriculat in timpul liceului pentru viol si perversiuni sexuale alaturi de fostul primar DUICA CRISTIAN!Toti membrii PSD, I.S.J. si P.S.D., asteptam explicatii!!! Verificati arhiva C.N. ANASTASESCU!!!!!
lica pe 10 Februarie 2017, 16:20
#11
SI MADALIN
si IONITA MADALIN FOSTUL SOFER LA FEL EL GESTIONEAZA AFERILE LUI LIVIU DRAGNEA,,MAFIE MARE,,,SA VERIFICE DNA-UL
cu pe 10 Februarie 2017, 12:55
#10
senzational
La cina cea de taina de la instalarea presedintelui american,sa stabilit ca zidul ce va separa USA de Mexic sa fie construit, de firma Teldrum Teleorman ! Astfel la bugetul de stat o sa intre, dupa estimari 20 de miliarde de dolari usd! Muncitorii Teldrum vor sta gratis la hotelul T.....rump Towers! Deci iată, domnilor, cum cele 1 milion de loc*ri de munca se ocupa pe loc! PAMFLETUL,ESTE, EVIDENT!.......
biblo pe 10 Februarie 2017, 01:10
#9
Dragneo???
cum dracu bagi botu tu la savarina cu mustata aia nu te inc*rca la contactul cu flocii????
TThe pe 09 Februarie 2017, 20:05
#8
DRAGNEA=PUSCARIAS!!!
Toate lumea stie, DRAGNEA la PUSCARIE!!!!Huideo comunistule!!!
MUIARU pe 09 Februarie 2017, 15:50
#7
Sa ne-o sooga
DRAGNEA este un jeg de infractor, vrem ca femeile lui sa nu sooga madularele!Huideooooo!!!!
didi pe 09 Februarie 2017, 13:38
#6
suge o Bombonica
asa arata cea mai tare pancarda la proteste,,,SUGE O BOMBONICA,,,ne meritam soarta oras de pupinc*risti
teleomanean pe 09 Februarie 2017, 12:06
#5
teleorman
Da asa este teleormanul nu este romania aici pana si frunzele din copac barfesc aici sportul national este mitomania si grandomania aici merge zicala nu avem bani dar ne parfumam sau merge si ne imparfumam teleormanul este pe aproape de coreea de nord cetateni care au frica mai mare de liviu dragnea decat de dumnezeu oameni supusi care nu prea cunoc cu adevarat ce inseamna adevarata democratie batrani care parca au un cip montat in creier daca nu votam psd ne taie pensiile tineri care fug din acest judet fara sa se mai uite o secunda in spate oameni speriati si suparati ii vezi la tot pasul cu capetele in pamant parca niste roboti care nu stiu decat munca si cam atat rar imi este dat sa vat oameni zambind in acest oras mai sunt si fanii antena 3 si ei sunt o categorie importanta insa pe ei ii vezi doar in ziua alegerilor aici cei mai fericiti sunt camatarii adica cetatenii de etenie roma aici lumea mai crede in basme
Caty pe 09 Februarie 2017, 10:55
#4
În mare parte,istoria se repetă
Mai știm pe unii care se deplasau cu elicopterul,și au terminat-o lângă un zid.Doamne ferește,aici nu e cazul,dar să o termine măcar între niște ziduri.La ce vedem că se întâmplă astăzi,finalul e foarte aproape.Nu săriți să mă înjurați sau să veniți cu argumente de tip PSD,realitatea e cea percepută de întreaga țară.Un sigur lucru e cert:NU AU ÎNVĂȚAT NIMIC DIN TRECUT,BA MAI MULT,REPETĂ ȘI REPETĂ PROST.ATENȚIE,ROMÂNIA NU E TELEORMAN!
a pe 08 Februarie 2017, 23:50
#3
e
a luat totu la seaca v-a last goi liviuta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.