Liviu Dragnea se da de gol. De ce nu vin investitori in Teleorman?!

08 Februarie 2017, 22:37 | 5490 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Pirelli.

Protestele din aceste zile au scos la lumina unul dintre motivele pentru care Liviu Dragnea nu a primit investitori in Teleorman. Exemplul Pirelli, firma multinationala, este cunoscut de tot Teleormanul. Jupanul este suparat, in aceste zile, pe multinationale, fiindca acestea si-au trimis angajatii sa protesteze.

Corporatistii nu pot fi controlati, mai mult pot fi obraznici si protesteaza. Liviu Dragnea iubeste electoratul sarac material si cu duhul. Daca nu erau multinationalele economia tarii era pe butuci la fel ca a Teleormanului. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
. pe 10 Martie 2017, 01:55
#9
.
DE CE TREBUIE SA VINA INVESTITORI? NOI NU SUNTEM CAPABILI SA CONSTRUIM? AVEM SUFICIENT POTENTIAL INTERN.
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 05 Martie 2017, 12:44
#8
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE
PRAFUL SA SE ALEAGA DE TOTI CE CARE NE ASUPRESC..
EU pe 14 Februarie 2017, 00:59
#7
SA FIE OARE O "COINCIDENTA" ?
Teleormanul primește investiții în infrastructură cât cele 6 județe din Nord-Est la un loc. TEL DRUM SE BUCURA DE ACESTA VESTE ?!? BANI DIN BUGET TRANSFERATI IN CONTURILE FIRMEI DRAGNEA - TEL DRUM ! ESTE CAT SE POATE DE CLAR !!!!!! ..... URMEAZA SA VEDEM IN CONTINUARE CE SE VA FACE CU BANII !!!!!
CATION pe 10 Februarie 2017, 21:52
#6
Sunt roman
Credeti-ma sunt apolitic.Maine sa vina "dreapta"la guvernare,dar sa pestreze 1)Fondul suveran de dezvoltare,cum este in Norvrgia,Franta,Italia,Polonia(documentati-va va rog)2)impozitul pe profit,la multinationale,ca si in alte tari europene,nu 1%3)pastrarea acestor mici majorari la pensii si salarii...Apropo,stiti cumva de ce au fost bruscati si izgoniti din piata cei cu pancarta,"A.N.A.F.ptr straini,ciuma ptr.romani"???Altfel coruptia este din catun,pana sus de tot,dar sa nu faci dosar penal de 20 mii euro,lui Dragnea sau Ponta,ca te faci de ras,cand poti face ptr.mult,mult de tot.Va multumesc ptr. intelegere.
Fiorel RAKU pe 09 Februarie 2017, 13:57
#5
Jos MAFIA!!!
Tara este distusa de mafiotii PSD!!!La PUSCARIE cu ei!!!
EU pe 09 Februarie 2017, 13:51
#4
DRAGNEA A DAT ORDINT POLITIEI SI JANDARMILOR SA IMPRASTIE PROTESTATARII ...
... DIN TURNU MAGURELE SI ALEXANDRIA... VOI CE PARERE AVETI ??? MAI FACE DRAGNEA INCA ABUZ DE PUTERE ??? IN TELEORMAN NU SUNT MULTINATIONALE CA OAMENII SA FIE INDEPENDENTI DE DRAGNEA, A AVUT GRIJA SA TINA DEPARTE ACESTI INVESTITORI, A STIUT EL DE CE... SI STIM SI NOI ! LA TARA IN TELEORMAN INCA FACE LEGEA !!! NU MAI ARE MULTE ZILE IN LIBERTATE ! ZILELE-I SUNT NUMARATE !
Coada de vulpe pe 09 Februarie 2017, 00:16
#3
Vremurile se schimba sigur
Si alte motive pentru care nu vin investitii:

1.Cetatenii trebuie tinuti cat mai saraci,captivi celor ce le dau firimituri(ajutor social+alte pomeni).

2.Fara un act cultural(o sala de spectacole,un cinematograf,o biblioteca)cetatenilor nu le-a ramas decat televizorul.

3.Orice promovare sau punere intr-o functie publica,nu se face pe baze solide profesional,de meritocratie,ci numai politic și pe cumetrii.Sau prin amantlac*ri.

4.Orice loc de muncă in sptiul privat,da o oarecare independenta financiara fata de pricipalul angajator,statul,plus o independenta fata de unele institutii ale satului,conduse cu mana forte de catre niste infractori,cu pretentii de vatafi.

5.Ce mai,se pierde influenta asupra masei de votanti,mare parte PSD-isti.

6.S-a inc*rajat extrem de mult lenea,lipsa de pregatire profesional și pomana.Cine sa angajeze astfel de ”profesionisti”?

7.O alta trista si crunta realitate,este si depop**area.Oamenii care mai stiu cate o meserie,si-o arata si o vand pe alte meleaguri.

Coada de vulpe pe 09 Februarie 2017, 00:15
#2
Totusi,sa avem speranta
Apropos,stiti cum arata Teleormanul prin anii 50-52?E,nu suntem departe.Inca mai avem televizoare.
romania pe 08 Februarie 2017, 23:05
#1
romania romanilor
Da...... oricum liviu dragnea am vazut ca are sustinere masiva la cotroceni care cer demisia ceva de groaza cu ei unu saracu isi inghitise proteza la cat striga demisia si cu siguranta nu isi luase nici pastiluta pt liniste oricum omu nu stia de ce se afla acolo exact dar.....merge nea la aglomeratie .astazi am asistat la circ adevarat in parlamentul romaniei tariceanu radea ca p.....u singur la glumele lui, dragnea si el cu maimutele lui dresate pe acolo bine nicu opozitia nu mi e rusine singurul lucru ce mi a placut a fost purisanca blondina de la pnl cred buna....m as baga si eu in partid sa mi dea directive una ca ea se uita liviuu pe sub mustata ahh ce i ar fi facut el daca facea parte din partidul lui... ca la el la partid una cred ca nu a scapat se stie asta ca ii mai gonea si pe apropiati de ai lui cu treaba cand erau cu totii cu nevestele bine bine nevestele ramaneau ce urma ....nea ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.