Dezvaluirile turnucustiri ajung in presa centrala. Familia Dragnea, subiectul bomba al acestor zile.

05 Februarie 2017, 09:43 | 5074 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Familia Dragnea, subiectul bomba al acestor zile.

Ștefan Valentin Dragnea, jupânelul Teleormanului, în vârstă de decât 28 de ani, a suferit, bietul de el, o maturizare mai mult decât radicală și înainte de vreme. De unde în urmă cu câțiva ani umbla cu mașini scumpe cât pensiile însumate ale votanților PSD, astăzi jupânelul este om de afaceri serios, cu cifră de afaceri de zeci de milioane de euro. Adică a trecut vocea și talentul de pe mașini pe persoană juridică. La 28 de ani, bă! Hai că ați putea și voi, dacă nu ați pierde vremea în Piața Victoriei!

Click aici si aici pentru articolele din presa centrala

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM pe 02 Aprilie 2017, 21:29
#18
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM
ORI II LEGAM,ORI II IMPUSCAM, ORI VOTAM SCHIMBARE, DAR, PE EI, NU-I MAI SUPORTAM...
Dr. Agnea pe 17 Februarie 2017, 21:00
#17
Sa va dea Dumnezeu sanatate
Fara oameni cu coloana vertebrala ca voi nu am afla niciodata de porcariile acestor jigodii. Cu legea, cu stampila sau cu toporul, tot va fi dreptate.
Ce facem cu limba romana? pe 12 Februarie 2017, 11:54
#16
Decat sau Doar....!?!?
Mulţi consideră că folosirea lui "doar" şi a lui "decât" este la libera alegere a vorbitorului. În consecinţă, unii spun: "Am decât o sută de lei. Mă poţi împrumuta?" ori "Vreau decât să fiu ascultat". În aceste cazuri ar trebui, în fapt, folosit "doar": "Am doar o sută de lei" ori "Vreau doar să fiu ascultat".







De ce? Pentru că "decât" nu se poate folosi decât într-o construcţie negativă (aşa cum am făcut în propoziţia de faţă).



Uzitarea corectă a lui "decât" este - folosind exemplele de mai sus - următoarea:

"Nu am decât o sută de lei" ori "Nu vreau decât să fiu ascultat".
Turneanul pe 05 Februarie 2017, 22:44
#15
Pentru EU
Așa e , trebuiau sa iasă și teleormanenii la protest nu doar pe site dacă au c*raj.Apropo unde e opoziția ca nu am văzut nici în reprezentant al PNL prin oraș nici prin Alexandria. Crăcea e la Buc*rești, parcă îl cunoaște cineva acolo. Unde e Mara Calista, ca e parlamentar de Teleorman, sau a dat bănuțul lui Parvulescu pentru locul pe lista și acum ciocu mic și joc de glezne ?
PISAG Florinel pe 05 Februarie 2017, 20:27
#14
Jos MAFIA
Jos MAFIA din CN ANALTASEXU, condusa de directorul koorlangiu Sherby KRACEANU, care agreseaza sexual barbati! LOL
Bunul pe 05 Februarie 2017, 18:13
#13
Simt
Cu e turcu si pistolu
Sherby KRACEANU pe 05 Februarie 2017, 17:58
#12
Vreau...
Sunt Serby KRACEANU, directorul koorlangiu de la ANALTASEXU, RDV, vreau baieti tineri sa- mi-o traga in rozeta, Jugravu este uzat, il mai vlaguieste si Felicia!!!
EU pe 05 Februarie 2017, 17:17
#11
Raportat la numarul de locuitori al Romaniei...
Raportat la ce pop**atie are Romania, trebuia sa iasa in strada peste 1.500.000 de persoane daca am vrea sa aratam ca ne comportam ca o tara europeana democratica, civilizata si cu o gandire sanatoasa !
EU pe 05 Februarie 2017, 17:16
#10
aaaa.... si inca ceva...
Au mai fost persoane publice din Islanda care au spalat bani in Panama !



Un record de 22.000 de oameni s-au adunat în piața Austurvöllur, în fața Parlamentului Islandei, pentru a cere ca prim-ministru Sigmundur lui Dávid Gunnlaugsson demisionează în urma dezvăluirilor noaptea trecută de către mass-media că el și soția lui Anna Sigurlaug Pálsdóttir au legături către o companie din Tortola. Pop**ația Islandei este de aproximativ 330.000.



După cum a raportat, o sc*rgere fără precedent de mai mult de 11 milioane de documente din firma de avocatura Panama Mossack Fonseca, a arătat că numeroși șefi de stat foști și actuali din întreaga lume au legături cu companiile offshore din paradisuri fiscale. Mai mult de 100 de organizații de media din 80 de țări au fost analizarea documentelor. Presa locală și internațională a publicat o acoperire a documentelor Panama simultan.
EU pe 05 Februarie 2017, 17:11
#9
DESTUL DE INTERESANT... mici completari... ! ...
... va ganditi la faptul ca au fost spalate aceste milioane prin off-shore-ul din Seychelles – LAWAS INVEST & TRADE Inc, reprezentat de George Aristide MINCULESCU (48 de ani). Bani care au revenit in tara si au fost numai buni de facut afaceri "c*rate" cu ei.
TEMNICERU pe 05 Februarie 2017, 16:39
#8
DRAGNEA=PUSCARIAS!!!
ESTI UN JEG SI UN IMPUTIT, AI DEZBINAT TARA NENOROCIT DE PUSCARIAS!!!
EU pe 05 Februarie 2017, 14:21
#7
OARE LA ACEASTA CASA FACE REFERIRE MAESTRUL V.REBENGIUC ?!?
https://www.youtube.com/watch?v=eWi-xPqdRAI



ASTA INSEAMNA SA FII ACTOR SA NU ITI DORESTI SA FII POLITICIAN CA SA POTI FURA MILIARDE DE EURO !!! 78 MILIARDE DE EURO A AVUT STATUL PREJUDICIU, BANI CAPUSATI SI SPALATI PRIN FIRMELE POLITICIENILOR !
român cinstit pe 05 Februarie 2017, 13:03
#6
RESPECT, MAESTRULUI REBENGIUC!
Mă înclin cu respect, în fața maestrului Victor Rebengiuc! L-am văzut aseară la televizor pe celebrul actor, care susține lupta pentru dreptate a celor care protestează împotriva ordonanței, arătând totodată că el, renumitul actor, muncește de 60 de ani și de abia are o casă, pe când penalul Dragnea, a adunat o moșie întreagă, din salariul lui de bugetar. RESPECT, MAESTRE! ÎMI SCOT PĂLĂRIA ÎN FAȚA DUMNEAVOASTRĂ!
Valmar pe 05 Februarie 2017, 12:41
#5
ĂSTA E PSD !
VREM CA ROMÂNIA SĂ ARATE CA O ȚARĂ EUROPENAĂ.VREM SĂ NE PLIMBĂM PRIN EUROPA,SĂ TRĂIM ȘI SĂ MUNCIM CA EUROPENII,SĂ CÂȘTIGĂM CA EUROPENII,DAR SĂ NE COMPORTĂM CA DRAGNEA ȘI GAȘCA LOR DIN PSD.DACĂ ORDONANȚELE DATE NOAPTEA PE FURIȘ,NU AU NICIUN EFECT ASUPRA DEMOCRAȚIEI,ATUNCI,ÎNSEAMNĂ CA CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN 1989,ESTE BENFIC DOAR PENTRU HOȚI,IAR REVOLUȚIA A EȘUAT.
kornelushy jugravel pe 05 Februarie 2017, 12:26
#4
Sotia mea...
Koorlangiul de la Analatasexu este Serby, sotia mea, ne leaga o dragoste anala intensa...Jugravu+Kraceanu=LOVE raspberry
W pe 05 Februarie 2017, 10:50
#3
Z
Fraiere, te deranjează dezvăluirile? Îl pupi in coor și acum înțelegi că miroase rău? Tu nu vezi că ăștia au averi pe care nu le pot justifica?
Radu cel frumos pe 05 Februarie 2017, 10:23
#2
Director KOORLANGIU
La colegiul reprezentativ din RDV, PSD-ul a pus un director KOORLANGIU, SERBY KRACEANU care se da la baieti!!!
X pe 05 Februarie 2017, 10:21
#1
Y
Hal de site, autor si limbaj! Ca pe maidan.. vai de voi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.