Crima oribila. Armasaru Stan, dupa o petrecere de pomina, si-a omorat propriul nepot.

03 Februarie 2017, 20:58 | 5144 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Crima oribila.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 02.02.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incupatul ARMĂSARU STAN din mun. Bucureşti, care locuia fără forme legale în com. Călineşti, sat Copăceanca, judeţ Teleorman sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „ omor”, faptă prev. de art. 188 alin. 1 C.p. cu aplic. art. 199 alin. 1 C.p, comisă faţă de nepotul său (fiul surorii sale).

La data de 02.02.2017 inculpatul ARMĂSARU STAN a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele: în seara zilei de 01.02.2017, în jurul orelor 1830 , în timp ce se afla în incinta dezafectată a Şcolii gimnaziale Copăceanca din com. Călineşti, sat Copăceanca, judeţ Teleorman, la o petrecere privată, inculpatul a înjunghiat-o cu un cuţit pe victimă, producându-i leziuni ce i-au cauzat decesul imediat.

În prezent, inculpatul este arestat preventiv pe o durată de 30 de zile. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanei cercetate. Biroul de Informare şi Relaţii Publice

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
. pe 05 Martie 2017, 12:21
#4
.
D-nul HAINAGIU, ESTE AVOCAT/CONSILIER P.S.D.,IL VA SCOATE

"BASMA CURATA".

... pe 24 Februarie 2017, 19:40
#3
...
De ce nu apeleaza la d-l Hainagiu?Este cel mai bun avocat
critic literar pe 05 Februarie 2017, 08:27
#2
intrebare
Na belea. Acum de ce publicati numele omului. Trebuia sa scrieti la data de........un barbat a fost prezentat.......
Gogu pe 04 Februarie 2017, 08:09
#1
Varul lui Dragnea!!!
Este varul lui DRAGNEA, ARMASARU! grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.