Dupa ce a distrus Teleormanul, Liviu Dragnea vrea sa ne faca si de rasul lumii intregi. Jupanul trebuie oprit pana nu se alege praful de acest judet.

20 Ianuarie 2017, 22:08 | 4664 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Dupa ce a distrus Teleormanul, Liviu Dragnea vrea sa ne faca si de rasul lumii intregi.

Retelele de socializare abunda vineri de glume facute pe marginea fotografiilor pe care liderul PSD Liviu Dragnea le-a publicat joi seara din SUA pe contul sau, in care apare, impreuna cu Sorin Grindeanu, alaturi de Donald Trump.

Liderul PSD Liviu Dragnea a postat joi seara pe pagina sa de Facebook cateva fotografii de la un eveniment pe care il descrie drept "cina in format restrans", la care a participat impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, si unde s-a aflat si presedintele american ales Donald Trump. Dragnea spune ca a avut "un dialog cald si deschis" cu Trump, caruia i-a transmis "dorinta nostra de a duce parteneriatul strategic" romano-american la un alt nivel, iar presedintele ales i-a raspuns ca "vom face ca acest lucru sa se intample. Romania este importanta pentru noi".

HotNews.ro a adunat o parte dintre acestea.

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
"imbecilul' de la #13 pe 24 Ianuarie 2017, 16:55
#22
IMBECILULUI de la #1
In semn de pioasa recunostinta ci cu cuvioasa democratie pentru ca m-ai bagat in seama si vrei sa-ti sarut mana (poate ai vrut sa spui copita de bou), eu te bag in p***da matii si te poftesc sa ma pupi (sau sa ma saruti) in c*r.Nu ma indoiesc ca dupa modul cum scrii, ai multe scoli: primele patru clase pe care le-ai absolvit in sase ani,le socotesti pe fiecare-n parte scoala, la care se adauga scoala de ospatari, de vidanjori si trei facultati particulare, cum ar fi Universitatea Spiru Haret de la Brasov, plus masteratul de la Rahova. Din cate se vorbeste-n targ, ai mari sanse mari sa fii primit si-n Academia de la Moscova. SI-ACUM, O INTREBARE PE BUNE: DE UNDE, PIZDA MATII, AI DEDUS TU CA AS FI FAN DRAGNEA?? DIN CONTRA, SUNT UN ADMIRATOR AL OITEI TURCANE!
Insideversion pe 23 Ianuarie 2017, 05:23
#21
Imbecilului de la 13
Mah, nea Caisa fara zeama..., am corectat la 7 ceea ce scrisesem de pe telefon la 1, da? Cand tu vei avea scolile mele sa-mi zici sarutmana ca te-am bagat in seama, analfabet pupinc.urist de dragnea..., nu merita sa-i scriu numele cu litera mare, asta ca sa nu mai vii cu alta elucubratie infantila..., emanata de minte de pedeserist cu ceafa lata si cu doua clase, dracu sa va ia!
satanASA pe 23 Ianuarie 2017, 00:40
#20
FranchiSanchi
Ma tu bubui
eu pe 23 Ianuarie 2017, 00:29
#19
pt.fan Liviu Dragnea!
Pune-ti streangu!!!!! Sunteti prin oras o "adunatura de pupinc*risti"!!!!! Daca vrei sa demonstrezi ca nu am dreptate,spune intr-un comentariu "realizarile glorioase ale lui Liviu Dragnea"!!!!
franchestain pe 22 Ianuarie 2017, 13:09
#18
greu de crezut frate ca Costin Negulescu nu putea sa se trezeasca prost
stimabile,ios Franchestain Babanu, nu alte ineptii careti trece tie pîn troaca comunista,scolita la Stefan Gorghiu-Dej.

Cât despre dalde penalu Draqnea & comp., cine poa sa creaza ca ia invitat Donald Trompa cînd un presedinte discuta cu alti presedinti or regi or împarati,ca astai nivelu lu Trompa,nu de prim ministru or de sef la Camera Deputatilor or de sef de vrun partid. Capisi fratelo acusica ca Penalu Întîiu de România sa bagat singur în sama sia furat,cum îi obijnuit mnealui, cîteva poze cu Trompa ca sa urle idioti PSDisti si sa se bata cu caramida n piepti cas kakati bagati n sama la meganivel planetar? Cu dalde dastia,fratele Donald se sterge la colon dupa ce se hîndeste,ca tre sa se hîndesca cumva si el,ca doar are kur ca toate animalele dupa planeta asta si tre sa aiba neaparat si lingai pîn preajma care sai faca spalaturi anale Astai traducerea adevarata la potarile Penalilor,frate. Amin!
Fan Ion Antonescu pe 22 Ianuarie 2017, 11:15
#17
Pentru fan CONDAMNATUL dragnea(corect,nu?)
Cine a călărit județul ăsta timp de peste 20 de ani,de a ajuns ultimul în România?Și unde se văd banii ăia pe care spui că i-a adus în județ?Poate prin conturile SC TelDrum SA și SC PROINVEST SRL.Sau dați prin primăriile din județ și tocați de toți neisprăviții,pe parc*ri pline de bănci și coșuri de gunoi,prin păduri,construirea de WC-uri în fundul c*rții școlilor si pe ajutoare sociale la toți bețivii și puturoșii care votează PSD.Ești un fan al celui care a reușit să facă Teleormanul de râsul întregii țări.
valush pe 22 Ianuarie 2017, 11:09
#16
Intrebare
In ce limba o fi vorbit Dragnea cu Trump? Poate, a vorbit de l-au durut mainile!
un magurean pe 22 Ianuarie 2017, 10:15
#15
dreagnea ca si aktualul primar
o adunătura de oameni care nu au de a face cu orasul,îi intresează doar cînd vin alegeriile pe magurele sau apucat să refacă mihai viteazul si asa a rămas că de firma de la slatina vezi doamne este de vină ni ei psd că au semnat contractul cu ei magurelea fară apă canal si altele pe liberțăi un trotuar asfalt si altu sta de 2 mandate ne asfaltat dincauza incompetenței d-le cuclea care în 2016 a pierdut o secție în magurele în viitor le va pierde toată magurelea

grrr
. pe 22 Ianuarie 2017, 10:07
#14
.
Claudica, mai, Claudica, ce ti-ar fi placut si tie la Washington.! Asa, stai pe drum, sa vezi ce face PSD-ul, looser-ule !
C.N.N. pe 22 Ianuarie 2017, 06:52
#13
L-alde #1+ #6 si#7.
Degeaba incerci sa discuti cu UN BOU si cu O VACA, ei tot nu pricep nimic Bai,analfabetilor, daca nu stiti sa scrieti macar intr-o limba romana uzuala, nu academica, macar apelati la niste cunoscuti care se pricep. Ia zii, cretinule de insideversion(??) ce-i aia "IDIOTI DE DRAGA"?????!!! Inseamna cumva ca sunt asemenea tie? Iar tu, coana Mitzo biciclisto, du-te dracului si raneste gunoiul din grajd si lasa politica-n pace! Te crezi cumva vreo Alina Pauker- Gorghiu-Dej??.#1, bine ca facusi precizarea, altfel credeam ca-i vorba de fiul mamei tale; pe cand, de fapt, este vorba de tine!
Fan Liviu DRAGNEA pe 22 Ianuarie 2017, 04:16
#12
Traiasca DRAGNEA
Cati teleormaneni a angajat Liviu pe leafa buna in BUCURESTI, cati bani a adus in jartia asta de judet....Sa multumiti ijn fiecare zi cacaciosilor ca sunteti contemporani cu el!!!!URA, URA, URA, traiasca LIVIU NICOLAE DRAGNEA, binefactatorul nostru!!!
moromete pe 21 Ianuarie 2017, 21:20
#11
figuratii de mahala
Daca esti prezent la un eveniment dintr-o intamplare nu inseamna ca esti invitat de onoare asa cum vor sa ne sugereze figurantii acestia. Au facut atata tam-tam pentru doua vorbe schimbate cu Trump de parca i-ar fi invitat numai pe el la o cina. Fanfaronul cred ca n-a apucat sa manance nici un os ca a si inceput sa se umfle prin poze. Penibil!!!! Nu era nevoie sa mearga in S.U.A pt.a ne transmite cine este!!!
Ligia pe 21 Ianuarie 2017, 20:37
#10
Turneanule,ai cald acasă?
Auzi,”Dragnea a fost invitat personal de către Trump...”.Daaa,așa este,a fost invitat și de nevasta,părinții și bunicii lui Trump.Dar și de Pentagon,Armata USA,CIA,FBI și Charlie Chaplin.Băi băiatule,nu mai bea apă de la câine.Să vezi când o să fie invitat la tribunal și o să fie dat pe mâna șefului de penitenciar.Așa,pentru vreo câțiva ani.
eu pe 21 Ianuarie 2017, 20:33
#9
pt.turnean!!!
Esti una dintre persoanele care "pupa in c*r PSD-ul",nu cred ca ma insel! Daca chiar ii invita pentru ca ii facea placere si era atat de multumit probabil le zambea dar nici "nu ia bagat in seama"!!!! Se spune chiar ca am platit destul de "multi bani" sa ii "bage in seama"! Pai cu asa ceva "ne laudam"??!!! Se pare ca da,........."mare PSD-ul asta al vostru!(numai "unu si unu"!!!!!!)
Turnean pe 21 Ianuarie 2017, 18:59
#8
UN om adevarat-Liviu Dragnea
Un lucru de invidiat pentru oamenii PNL si mai ales pentru cei care provin din PDL partid distrugator al romanilor.

Domnul Dragnea a fost invitat personal de presedintele Trump cea ce dovedeste respectful acestuia pentru votul democratic pe care PSD le-a primit la alegerile din 11.dec. 2016.

Acum lucrurile sunt lamurite pentru romani-PSD va guverna 4 ani iar viitorul presedintele al Romaniei va fi Liviu Dragnea.
Insideversion pe 21 Ianuarie 2017, 18:36
#7
Post scriptum
Primul comentariu sper ca s-a inteles ca era referitoar la dragnea, iar celui de la 5 ii spun ca nu exista altul mai cretin ca el...
Artemiza pe 21 Ianuarie 2017, 18:13
#6
Negulescule,ești confuz!
Nu am înțeles ce vrei să spui,dar mai întreabă-i odată pe cei ce te-au pus să bați câmpii pe acest site.AI ÎNȚELES CE AM VRUT SĂ SPUN,MESAJUL MEU,CONCLUZIA PE CARE AM TRAS-O SAU FACI ANALIZĂ PE TEXT?Băi,postaci mărunți,treziți-vă odată și gândiți cu mintea voastră!De ce intri pe acest site,scrie pe Stiri de Turnu,poate acolo ești mai apreciat.
Costin Negulescu. pe 21 Ianuarie 2017, 14:42
#5
Iubita Artemitzo.
Unii dintre postacii pe acest site-si pe altele mai "nationale"- uita ca si prin acest amarat de targ magarele mai sunt sateni care au prin Statele Unite copii sau rude care nu sunt nici maturatori pe strazi sau menajere la handicapati, ci oameni care FAC CEVA PENTRU America si CARE SUNT MULT MAI BINE INFORMATI DECAT TINE SI O ANUMITA PRESA DE CARE POMENESTI TU CA AR SPUNE ADEVARUL..."ADEVARAT". Tu probabil nu stii ca TOATE ARTICOLELE CE APAR pe acest site "bestial"-vorba lui ilie franchestain- SUNT SCRISE LA BUCURESTI DE NISTE CRETINI CARE HABAR NU AU DE CEEA CE SE INTAMPLA PE LA NOI.

P.S. Mai bine fii atenta cum scrii si corecteaza-ti "opera" inainte de a apasa pe "Adauga comentariul"!
Pake PROTOPOPESCU pe 21 Ianuarie 2017, 12:32
#4
Puscariasul DRAGNEA...
DRAGNEA Liviu Nicolae sa nu uitam ca este un puscarias, cu a doua condamnare, se va trece la executare!!!
Protopopescu Artemiza pe 21 Ianuarie 2017, 11:16
#3
Negulescule,s-a trezit neuronul ăla stingher?!
Dragnea a fost plecat în America NUMAI pentru imagine și pentru a influența și manip**a anumite srtucturi și persoane din România.Miza lui,defapt,este doar libertatea și dorința de a pune justiția în subordinea PSD.Vom vedea în zilele următoare,factura și rezultatele aceste vizite.Nu subestimați adevărații jurnaliști și presa centrală din România.Cu tot respectul,dar este o mare diferență între ceea ce postează unii pe Turnucuștiri și ceea ce spune presa.
Costin Negulescu. pe 21 Ianuarie 2017, 06:10
#2
Umor de proasta calitate!
PRIMIREA FACUTA DE PRESEDINTELE DONALD TRUMP CELOR DOI INALTI DEMNITARI ROMANI(NU-I ASA IMPORTANT CINE SUNT!) INSEAMNA UN MARE SEMN DE RESPECT PENTRU TARA NOASTRA! IAR CEEA CE A ZIS DRAGNEA A VRUT SA INSEMNE CA AMERICA TREBUIE SA NE DEA MAI MULTA ATENTIE SI SA NE ACORDE MULT MAI MULT RESPECT, NU SA NE DEA INDICATII PRIN NISTE AMBASADORI MAFIOTI!!
Insideversion pe 21 Ianuarie 2017, 00:05
#1
Minciuni
Trump nu avea alta treaba decât sa ia cina restrânsă cu idioți de draga, da prostul nu e imbecil destul dacă nu e și fudul, nu? La cât rahat manca draga, nu se rahateste toată America! Sictir, nemernicule!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.