Ultima ora: Danut Cuclea este rugat sa deszapezeasca urgent drumul fermierilor din cartierul Odaia.

19 Ianuarie 2017, 21:59 | 2822 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea este rugat sa deszapezeasza urgent drumul fermierilor din cartierul Odaia.

Pe adresa de mail a redactiei am primit un mesaj in care se cere deszapezirea de urgenta a drumului fermierilor din cartierul Odaia.

Am fost rugati sa nu mai "criticam deocamdata  Primaria in aceasta problema si sa lasam sa treaca si ziua de maine ca sa vedem ce se intampla."  Asa o sa facem dar fara critica nu se obtine nimic pentru ca acum nu este campanie electorala ca Danut Cuclea sa-i spele pe picioare pe turneni. Daca Primaria nu isi face datoria, turnucustiri anunta cod rosu de critici si viscol. Domnu primar sa va tineti bine. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Liviu Pena. pe 21 Ianuarie 2017, 06:02
#5
Unui "Magurean".
Mesajul dvs m-a amuzat grozav! Cum naiba sa iau o lopata si sa dau zapada de la hotel?! Si unde s-o duc? ASA CEVA AM FACUT LA MINE LA POARTA. Mata ai fi in stare sa ranesti atata omat? Ai glumit, sau nu ai inteles ce-am scris eu?
bebeto pe 20 Ianuarie 2017, 20:36
#4
zapada
paznicul de la hotelul bombonicai da zapada din parcare pe strada pentru ca asa a primit ordin
UN MAGUREAN pe 20 Ianuarie 2017, 16:41
#3
pt d-ul LIVIU PENA
D-LE LIVIU PENA DE CE ÎL RUGAȚI PE PRIMAR CEA MAI SIMPLĂ SOLUȚIE O LOPATĂ SI O DA-ȚI LA O PARTE ASA CUM Fcem noi pe magurele.

LOL LOL LOL
Bogdan Oprea pe 20 Ianuarie 2017, 11:44
#2
CE FACEM,NE RUGAM SA SE RESPECTE LEGEA?
Daca problema deszapezirii ar fi singura din agenda PSD, in Turnu Magurele,nu ar trebui sa fim ingrijorati.Numai ca problemele cetatenilor orasului sunt multe și mult mai grave decat banala deszapezire.Nu exista investitii,deci,loc*rile de munca sunt doar pe hirtie ori in gura politicienilor,ordinea publica este mai putin vizibila decit oricind,iar c*ratenia și ridicarea gunoiului este deficitara și se face pe bani foarte multi.Iluminatul public si existenta cainilor vagabonzi sint probleme care nu intereseaza administratia locala.
Liviu Pena. pe 20 Ianuarie 2017, 06:49
#1
Revin.
Ieri l-am rugat pe dl Primar sa faca o plimbare pe jos pe strada Mihai Bravu, de la hotel pana la str. Nicolae Balcescu si sa dispuna masuri imediate pentru RIDICAREA ZAPEZII ATAT DE PE CAROSBIL, CAT SI DE PE TROTUARE. REPET, RIDICARE ZAPEZII, NU IMPINGEREA EI DE PE TROTUARE PE STRADA SI DE PE STRADA INAPOI PE TROTUAR, ASA CUM SE PROCEDEAZA LA IDIOTUL DE VICTOR, CARE-SI SCOATE ZAPADA SI DIN CURTE IN STRADA! CAT II PRIVESTE PE FERMIERII DE LA ODAIA( PE TOTI, NU NUMAI PE JULEA!), CARE SUNT NISTE EVAZIONISTI NOTORII, SA FACA BINE SA PLATEASCA UN AUTOINCARCATOR SI-O BASCULA SI SA-SI CURETE DRUMUL DE ZAPADA. SUNT PROPRIETATILE LOR, SA-SI FACA TREABA PE BANII LOR.APROPOS DE VICTOR, DUPA CE CA A MAI RAMAS O BUCATICA DE TOTUAR LA "ALIMENTARA" SI ACEEA ESTE OCUPATA DE NISTE PIERDE VARA CARE-SI BEA CAFELELE AFARA, PE PERVAZUL FERESTRELOR. VA ROG SA-I INTERZICETI SA MAI VANDA CAFEA IN STRADA, ARE LOC DESTUL IN SERA SAU IN PIATETA, SI-ASA ESTE ABANDONATA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.