Gunoiul s-a scumpit cu 50%. Daca e asa de valoros, s-ar putea ca teleormanenii sa nu-l mai arunce.

16 Ianuarie 2017, 22:47 | 4083 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Gunoiul s-a scumpit cu 50%.

De la 01.01.2017 gunoiul s-a facut 9,92 lei de persoana. Tinand cont de aceasta explozie a pretului, teleormanenii s-au gandit sa il pastreze ca pe o comoara.

Fiecare familie isi va recicla gunoiul. Uite asa gunoiul este luat in serios si poate sa devina o afacere de viitor. Pot aparea mici depozite de reciclare care se vor ocupa de cate o strada. Se asteapta ca teleormaneni cu initiativa sa se orienteze catre acest domeniu. Sumele vehiculate in aceasta afacere sunt printre cele mai mari din judet. 

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
cetatean onest pe 06 Martie 2017, 13:41
#21
cosuletele
Domnu primar a impanzit orasul cu cosulete oare pt cine pt toti locatarii lenesi sau rau intentionati astept un raspuns de la primarie sau macar sa scrie pe ele ce gunoi se arunca si ce amenzi risca lenesii
cetatean pe 06 Martie 2017, 13:33
#20
constatare
nu strica muncitorii ci directorul ca nu angajeaZA MAI MULTI OAMENI sunt 10 muncitori si 4 masini pe o raza de 10 Km concluzia .. merge si asa
POLARIS. pe 21 Ianuarie 2017, 06:14
#19
Precizare.
Gunoaiele politice care fac parte dintr-un partid cu sediul langa "CIUPERCA" de la gara LE RIDICAM GRATIS!
primar pe 19 Ianuarie 2017, 19:57
#18
caut firma de deszpazire
sunt destule firme in acest oras care pot sa deserveasca deszapezirea orasului mult mai bine dar sunt interese pt bani ca nu se mai se satura nesimtiti
Liviu Pena. pe 19 Ianuarie 2017, 14:55
#17
Domnule Primar Danut Cuclea.
Pentru a nu lungi vorba pentru a descrie o situatie care se poate constata mai usor facand o sc*rta plimbare, va rog: MERGETI, PE JOS, PE CAROSABIL DE LA PARCAREA HOTELULUI TURRIS SI PANA LA STR. NICOLAIE BALCESCU SI DACA VA PLACE, VA ROG SA SCRIETI PE ACEST SITE, PE STIRI DE TURNU SI LA PANOUL ELECTRONIC DE LA C.E.C. " DA STIMABILE, IMI PLACE!", IAR DACA NU VA PLACE CUM S-A FACUT "DESZAPEZIREA", VA ROG DISPUNETI MASURILE NECESARE PENTRU RIDICAREA ZAPEZII. DACA VETI DISPUNE SI NISTE SANCTIUNI, CU ATAT MAI BINE![IN SPECIAL PORTIUNEA DE LA VICTOR LA PAINE]
andre pe 18 Ianuarie 2017, 15:47
#16
...
Se mai rupe si cu ....
Unu pe 18 Ianuarie 2017, 15:37
#15
Pentru ultimele 2 comentarii
Va f te pe voi grija cine cu cine se f te. Da voi nu f teti nevestele ma sau amantele?

Sau voi sunteti invidiosi ca alora li se scoala LOL .

Cat pentru Ilie care nu are contract si din cauza asata este pretul mare.

Cei care au ctr trebuie sa ii sustina pe astia ca Ilie.
pol pe 18 Ianuarie 2017, 11:52
#14
pol
Au strans acolo la birou o armata de c... alea nu trebuie platite cu salarii bune? e monica aia ochelarista o rupe cu soferu.
Ilie pe 18 Ianuarie 2017, 04:46
#13
Polaris
Eu nu platesc. Cine a facut greseala sa incheie contract cu hotii astia sa plateasca!
Cetatean pe 17 Ianuarie 2017, 23:47
#12
Continuare
Si daca vom folosi bunul simt si vom avea un gram de vointa, rezultatele se vor vedea(nu imediat dar in timp). Momentan nu cred ca se va rezolva ceva, deoarece ma uit pe magurele,odaia sau strazile marginase si nu ai cu cine. Pacat. Vine vara si ne vom plange ca se da foc la gunoi, ca miroase.
Cetatean pe 17 Ianuarie 2017, 23:41
#11
Continuare
Principala problema la noi este implicarea cetatenilor. Asa este firea noastra-da de ce sa fac eu daca ii platesc pe aia. De cati bani dai de atata primnesti. Si partea a 2 a cu firma Polaris, ca nu isi face treaba este si aici un adevar. In primul rand atitudinea celor de pe masinile de ridicat gunoiul. Cand rastoarna acele tomberoane in masina le mai cade si pe jos cate o harti, o punga. Nu se apleaca sa o arunce in masina sau macar in pubele nici de nebuni. Zici ca sunt doctori ei. Sau daca cineva le zice ca au blocat strada cu masina aceea mare imediat te cearta-ca ce nu iti convine,ca ei lucreaza acolo. Un lucru bun trebuie facut cu seriozitate. Nu conteaza ca esti gunoier sau profesor.
Cetatean pe 17 Ianuarie 2017, 23:35
#10
pentru Costin Negulescu si oamenii de buna credinta
Da, are si firma Polaris vina. In tarile civilizate EXISTA utilaje care fac selectia direct la groapa de gunoi. Sa nu credem acum ca neamtul sau francezul este prea interesat de mediul inconjurator. Si ei platesc mult daca nu fac selectie dar au si posibilitatea de a nu o face si arunca la gramada iar acel gunoi este selectat la groapa de gunoi. Sunt si anummite deseuri care nu se pot selecta la groapa de gELEA TREBUIES SEPARATE DE CATRE CETATENI si sa fie ridicate de o firma specializata.
eu pe 17 Ianuarie 2017, 18:52
#9
intrebare!
Daca trebuie selectat gunoiul de ce nu puneti la dispozitie saci menajeri pentru fiecare "selectie" sau cum o numiti? Dar trebuie sa il ridicati zilnic! Sunt loc*ri prin oras in care gunoiul nu este ridicat cu saptamanile,.....sa facem ca in alte tari ale U.E si anume fiecare cetatean in ziua cand se strang "resturi alimentare" lasa gunoiul in fata blocului iar firma are obligatia sa il ridice!Daca firma Polaris este vinovata,de ce sa platim noi?????
Costin Negulescu. pe 17 Ianuarie 2017, 16:33
#8
Multumesc #6 si#7!
Cam asa ar trebui sa se discute pe acest site, nu cretinismele lui franchestain &Co;. Problemele insa nu sunt complet lamurite, deoarece:- deseurile nu pot fi selectate intrucat Polaris nu ne da ambalajele necesare, desi in contract se prevede acest lucru. De exemplu: spun ca nu mai au saci si containere, DAR UNII CETATENI-IN SPECIAL TIGANII- AU LUAT MAI MULTE PE CARE LE VAND:- SOFERII NU NOTEAZA DE LA CINE AU RIDICAT DESEURILE, PENTRU A SE VERIFICA DACA AU CONTRACTE SI DACA PLATESC;- CUM SE PROCEDEAZA CU "SORTAREA" EXCREMENTELOR DE CAINI DE CEI CARE DETIN MULTE PATRUPEDE? LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI NU STIU CUM SE POATE TINE EVIDENTA CELOR CARE DEPUN GUNOIELE. CETATENII DE PE STRZILE VECINE CU BLOCURILE DUC GUNOAIELE LA CONTAINERELE DE LA BLOCURI SI SPUN CA EI NU LE SCOT LA POARTA CA NU AU!.....etc.( mai completati si dvs, stimati cititori, treaba e tare inc*rcata!)
Valush pe 17 Ianuarie 2017, 14:03
#7
Clarificare
In atentia autorului articolului! Sunteti intr-o mica eroare, deoarece nu sesizati diferenta dintre cei doi termeni: SELECTARE si RECICLARE.

Astfel, informatia ar trebui sa arate in felul urmator: " de la 01.01. 2017, fiecare familie isi va SELECTA gunoiul", deci, nu-l va RECICLA! Reciclarea se va desfasura in locatii special amenajate de tipul depozitului ecologic de la Mavrodin. Asta nu inseamna ca as fi fan al acestei firme de salubrizare, care detine monopolul in judetul nostru, ci vreau doar ca cetateanul sa fie informat corect. wink
Cetatean pe 17 Ianuarie 2017, 14:00
#6
scumpire justificata
1. Catre dl Costin Martinescu si #2 - pentru ridicarea gunoiului a fost facuta o licitatie, care a fost castigata de Polaris.Este perfect legal ca o firma(o singura firma) sa ridice gunoiul intr un oras, sat etc.. Consilierii nu au cu ce sa se opuna,daca au fost respectate regulile licitatiei.CRESTEREA se datoreaza faptului ca noi nu selectam gunoiul si il aruncam la gramada(a crescut cu 80 ron pe tona de gunoi). Acesta directiva vine ca si o sanctiune din partea UE, deoarece noi am avut un angajament cum ca vom colecta gunoiul selectiv. CEEA CE NU S A INTAMPLAT SI ACUM NE AMENDEAZA .

2/ Daca administratorul siteului era echidistant cum se pretinde baga in articol si ceea ce am scris eu mai sus.



NU ESTE VINA LUI CUCLEA SAU a ALTUIA. Este a noastra a tuturor care nu colectam selectiv.



P.S. Si va mai creste pretul daca nu ne respectam angajamentele. Ne va creste pana cand vom COLECTA DESEURILE SELECTIV.
franchestain pe 17 Ianuarie 2017, 12:54
#5
adevaratele gunoae pe care le platiti îs penali PSDisto-draqneo-comunisti
hai,frate,dacus în colo banu jos, joc de glesna si ciocu mare, c asa le place la ciocioi rosii loló. Amin!
MAZĂRE,CONSTANTINESCU ȘI MARTIN pe 17 Ianuarie 2017, 11:29
#4
ȘI ĂSTA E DOAR ÎNCEPUTUL
,,Numai șobolanii se-ngrașă din gunoaie,,.Așa se scria în presă acum cîteva zile.Toți proștii care au crezut în minciuni și promisiuni,se vor trezi în câteva luni cu taxe și impozite mărite.Păi de unde să se acopere toate pomenile și măririle nejustificate,tot de la fraieri?!Urmează m3 de apă,kw pentru iluminatul public,impozitul pe clădiri și terenuri și alte taxe pentru eliberarea unor documente.Timpul ne va arăta cine minte și ne fură,și cine spune adevărul.
Bombonel pe 17 Ianuarie 2017, 10:58
#3
ti**niada de Teleorman
Tiganii conduc orasul,ei nu au nici o obligatie de plata.Asa ne trebuie



Costin Marinescu. pe 17 Ianuarie 2017, 06:31
#2
O propunere.
Redactia acestui site, sau un partid, sau un grup de consilieri, sa SESIZEZE CONSILIUL CONCURENTEI PENTRU POLITICA DE MONOPOL PRACTICATA DE FIRMA POLARIS, CARE, IN LIPSA CONCURENTEI, NE IMPUNE TARIFE DUPA BUNUL PLAC, NEJUSTIFICATE. EU AM O PROPRIETATE IN CARE NU LOCUIESC( PENTRU ZARZAVATURI) SI DE LA CARE SCOT GUNOI DE 3-4 ORI PE AN, DAR PLATESC LUNA DE LUNA, PE CAND ALTII, IN SPECIAL TIGANII, SCOT GUNOI IN STRADA LUNA DE LUNA SI IN CANTITATI MARI SI NU PLATESC DE LOC. ONORATI CONSILIERI LOCALI, VOI CE MAMA DRACULUI PAZITI, SUNTETI MARTORI LA CARATUL APEI???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.