FOTO Deszapezire facuta numai pentru un consilier local PSD. Julea, Puti si Ovedenie hotarasc ce si cum fac - ne scriu cititorii.

08 Ianuarie 2017, 21:24 | 3819 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Deszapezire facuta  numai pentru un consilier local PSD

In urma cu doua zile Ovedenie si Puti( mare sef in Piata si om de baza al partidului in cartierul Odaia) au mers la deszapezire cu WOLA. Cei doi au fost in cartierul Odaia, pe Vale.

Impreuna cu Julea Florea, consilier PSD, au hotarat ca deszapezirea se face pana la gospodaria acestuia. Ca bonus au pus o cupa de zapada si au blocat un podet.

Ii spunem primarului ca, dincolo de gospodaria consilierului, mai sunt cinci gospodarii care asteapta Primaria sa isi faca datoria. Un simplu drum dus-intors si se rezolva problema. Promitem sa revenim pana cand se face deszapezirea. Speram ca nu o sa vina primavara. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
aaa pe 10 Ianuarie 2017, 21:56
#8
aaaaa
Unii nu stiu gramatica, nu sunt elevati, dar sunt oameni care stiu sa deosebeasca binele de rau, si stiu ce vor sa arate .
eu pe 09 Ianuarie 2017, 18:31
#7
raspuns!
Pai la cati sunt cu ajutor social si "fresca menta"! Sunt platiti de cei ce cotizeaza la stat,nu de dumneata personal! Sau chiar sunt "slugile PSD-iste"????? Dar platite tot de la stat!!!!!
Anonim pe 09 Ianuarie 2017, 13:42
#6
Limba şi literatura română.
Fraților, substantivul comul, simplu "vale", se scrie cu "v", pentru analfabeții care scriu aceste atricole.

Băi, Oaie, domnul Julea a plătit acea dezăpezire, nu a aşteptat la primărie. Plăteşte-l şi tu pe Ovedenie şi-ți face şi ție drum până la fermă, dacă aştepți să vină de la primărie, asta e cu totul altceva!
Anonim pe 09 Ianuarie 2017, 13:28
#5
Limba şi literatura română.
Fraților, "vale", substantiv comun, simplu. Nu se scrie cu "V", ci cu "v". Fi-v-ar limba română a dracu'! Ăştia care scriu articolele, mai treceți pe la şcoală.
Mihaela pe 09 Ianuarie 2017, 12:22
#4
Stimată redactie,
Va rog sa nu mai dati drumul oricaror postari,postari care nu au legatura cu articolul,si care au o vadita tenta rautacioasa si golaneasca.Asta pentru o mai mare seriozitate si credibilitate pe care cu greu ati reusit sa o capatati.Cel putin,fata de de o mare parte a cititorilor.Pentru altfel de postari,imi permit un sfat:aveti liber pe Stiri de Turnu,unde minciunile se-ntrec cu elucubratiile.
Ristea pe 09 Ianuarie 2017, 10:03
#3
FOARTE BINEEEEEE-BRAVOOO !
Eu propun să se ia zăpada de la toți cei care au votat PSD,și să se arunce în c*rțile și pe la scările celor care nu au votat PSD.Hai că-i știți voi care sunt ăia,că la asta nu vă-ntrece nimeni.Timpul trece și roata se mai învârte și invers.Mai rar,e adevărat,dar și când se-nvârte....
Gina KLITORIS-Scoala 6 pe 09 Ianuarie 2017, 06:52
#2
Reactivare
Trebuie reactivat futakul meu DUIKA Alkoolistul, ca eu nu mai am cui da pista la babardit! grin grin grin
Vasile Dragomrescu. pe 09 Ianuarie 2017, 06:35
#1
Revin si insist.
Domnule Primar. Incepand de azi de la ora 9, cel mai tarziu, vreau sa-i vad pe toti asistatii sociali care traiesc pe spinarea noastra ca ies la c*ratat zapada de pe trotuare CU LOPETILE PROPRII, nu trebuie sa le dea altele Primaria, au si ei acasa, furate.Pe strazi sunt multe case nelocuite, sau cu batrani neputinciosi si nu incercati sa-i fortati sa dea zapada la o parte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.