Rusine, rusine, rusine!!! Tribunalul Teleorman, bland cu infractorii periculosi. Politistul Ceausene Catalin, lasat acasa pentru ucidere din culpa, alcoolemie si fuga de la locul accidentului.

05 Ianuarie 2017, 22:33 | 4840 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Ceausene Catalin

Ne scriu cititorii: 

"Este vorba de un politist din oras Corabia, in unuforma, in timpul serviciului, cu pistolul Carpati in toc, cu o alcolemie de 1,75°/°° in sange, la volanul unui auto a lovit mortal o femeie in varsta, a vatamat o alta, dupa care a fugit de la locul faptei, fiind prins pe camp, intepenit in noroi. Desi initial a fost retinut de procurori si emis mandat de arestare preventiva de Judecatoria Turnu, Tribunalul Teleorman l-a pus in arest la domiciliu. Asteptam continuarea...."

Solutia Tribunalului Teleorman

Ora estimata: 10:15
Complet: C 2 Drepturi Libertati - C-NCPP
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art.425/1 alin.7 pct.2 lit.a Cod procedură penală admite contestaţia formulată de inculpatul CEAUŞENE CĂTĂLIN, împotriva încheierii penale nr.335 din data de 27 decembrie 2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Turnu Măgurele, desfiinţează încheierea atacată şi, rejudecând, respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. În baza art.218 Cod procedură penală, dispune luarea faţă de inculpat a măsurii arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 decembrie 2016 şi până la data de 27 ianuarie 2017, inclusiv. Dispune punerea de îndată în libertate a contestatorului inculpat Ceauşene Cătălin, de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr.18/UP din data de 27 decembrie 2016 emis de Judecătoria Turnu Măgurele, dacă nu este arestat sau reţinut în altă cauză. În baza art.221 Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi de a se supune unor restricţii stabilite de acesta. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora, respectiv: cu familia victimei Petcuţă Paulica, având domiciliul în comuna Islaz, judeţul Teleorman, cu familia persoanei vătămate Jianu Gheorghiţa, domiciliată în comuna Izlaz, judeţul Teleorman şi cu martorii Rezeanu Cristian Mădălin şi Cîrjan Marian Petrişor. În baza art. 221 alin.4 Cod procedură penală, atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurilor sau a obligaţiilor ce îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Copia prezentei încheieri se comunică inculpatului, locului de deţinere, precum şi organelor desemnate cu supravegherea sa, organul de poliţie în a cărui circumscripţie locuieşte acesta, Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor şi organelor de frontieră. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariu avocat oficiu, pentru avocat Fieraru Viorel, în sumă de 130 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 29 decembrie 2016.
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 67/2016 29.12.2016

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
. pe 05 Martie 2017, 13:22
#8
.
DACA IL VA APARA DL HAINAGIU, VA CASTIGA,IN MOD SIGUR.
NU VA FIE FRICA.. pe 24 Februarie 2017, 20:51
#7
NU VA FIE FRICA...
VOR FI "VIZITATI" DE CATRE D.N.A.,...
ADEVARUL VA TRIUMFA... pe 24 Februarie 2017, 20:46
#6
ADEVARUL VA TRIUMFA...
CORB LA CORB, NU-SI SCOT OCHII...

TRIBUNALUL TURNU MAGURELE VA AVEA SURPRIZA SECOLULUI...
.. pe 16 Februarie 2017, 00:16
#5
..
EXCROCHERII PESEDISTE... SI INCA NU STITI TOT...SE VA FACE LUMINA IN CURAND...
MOROMETE pe 18 Ianuarie 2017, 19:27
#4
MOROMETII
Ce dreptate vreti de la psd,cand si-au adus avocat pentru a-i invata cum sa iasa din rahat?
gimgim pe 10 Ianuarie 2017, 22:09
#3
geo bogza
Tribunalul Turnu Magurele,trebuie inchis..Se intocmesc acte nereale,cu martori mincinosi,se dau verdicte ca la gradinita,toata lumea este multumita,noi cu drag muncim...

Altfel nu ar exista vile,apartamente,masini,eleganta...
v pe 06 Ianuarie 2017, 13:52
#2
justite
Justitie tip Teleorman...
adina pe 05 Ianuarie 2017, 23:13
#1
G
UNUFORMA ? MAI STATI SI VOI TREJI
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.