Şase sesizări la DNA privind nereguli la concursul pentru directori de şcoli din Teleorman.

27 Decembrie 2016, 21:41 | 3583 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Şase sesizări la DNA privind nereguli la concursul pentru directori de şcoli din Teleorman.

Ministerul Educaţiei a sesizat DNA pentru 19 cazuri în care ar fi fost încălcată metodologia la concursul pentru directori de şcoli, situaţii constatate în judeţele Teleorman, Mehedinţi, Mureş, Bacău, Iaşi şi Dâmboviţa, a anunţat săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei.

Acesta a precizat că au fost primite aproximativ 160 sesizări în legătură cu încălcarea metodologiei pentru concursul naţional de directori de şcoli. După verificările făcute de Corpul de control al ministrului Educaţiei, în 19 cazuri a fost constatată încălcarea metodologiei, dintre care şase în judeţul Teleorman. Celelalte 13 sesizări privesc încălcări ale metodologiei privind desfăşurarea concursului de directori în şcoli din judeţele Mehedinţi, Mureş, Bacău, Iaşi şi Dâmboviţa.

Corpul de control a constatat că, în cazurile pentru care au fost sesizaţi procurorii DNA, comisiile de evaluare sunt suspectate că au apreciat subiectiv unele CV-uri ale candidaţilor, au acordat punctaje pentru competenţe care nu puteau fi justificate în platforma de concurs sau pentru documente originale care au fost aduse de candidat în timpul susţinerii probei, care nu erau însă încărcate în platformă.

Potrivit datelor, în Teleorman, în urma acestui concurs au fost ocupate doar 86 de posturi de director, din cele 142 vacante şi doar 18 posturi de director adjunct, din cele 31 vacante.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Nae pe 30 Decembrie 2016, 07:24
#11
ptiuuuu!
Băăă! Nu se înţelege nimic din ce ai scris, cel de la nr. 10.!

Limpezeşte-ţi mintea, dacă poţi şi treci, ca la clasele primare,

să-ţi scri gândurile.
Membru ADEVARAT P.S.D. pe 29 Decembrie 2016, 10:20
#10
Saligny
La Saligny este o situatie unica, o fosta directoreasa,mare spagareasa si o fosta sluga a ei, mare pesedu, sunt total egali la punctaj, problema este ca sluga se aude ca lupta mai mult pentru adjuncta, o tarancuta blonina de care omul este indragostit si traieste marea dragoste!!!Sa tot faci scoala asa grin LOL grin
Islăzeanu pe 29 Decembrie 2016, 08:39
#9
accident grav la Islaz
În amurgul zilei de 26 decembrie 2016 în localiteta Islaz s-a produs un accident de ciculație în urma căruia a decedat o femeie de aproximativ 65 de ani. Pe lângă aceasta au mai fost rănite alte două persoane, femei care o însoțeau pe cea care s-a stins din viață imediat după impact. Șoferul automobilului implicat în accident este un POLIȚIST. Acesta a fugit de la locul accidentului, produs chiar în fața Primăriei Islaz. Câțiva martori, au relatat că polițistul ar fi întrebat "Unde este Corabia?" după care a apucat-o spre satul Moldoveni. Acolo pe câmp a fost prins de colegii urmăritori din comuna Islaz.
Fura c*rent pe 28 Decembrie 2016, 21:50
#8
Si la buzescu directorul e naspa
Sa nu știi lucruri elementare,dar sa dai examen pe bune
moromete pe 28 Decembrie 2016, 19:11
#7
intrebare retorica
De cind dascalii candidati la conc*rs sunt atit de competenti incit nu pot fi apreciati de nimeni din afara? Competenta DNA este de a aprecia daca s-a respectat metodologia si nu s-au inregistrat abuzuri, dare de mita etc. De cind DNA angajeaza proc*rori cu studii indoielnice??? DNA-ul nu este ISJ TR. Confundati lucrurile...
Valer pe 28 Decembrie 2016, 15:26
#6
Dna
De ce urli?
Pago-Pago pe 28 Decembrie 2016, 12:42
#5
Chiar așa?
Dar de șpăgi și aranjamente ai auzit?Iar directorii de școli ce mari erudiți sunt?Daca erau(nu generalizez) stăteau la catedra si își făceau orele.
Elev absolvent pe 28 Decembrie 2016, 10:19
#4
Te-ai retras sau n-ai gasit propteaua?
Profesore,chiar n-ai rabdare sa vezi cum se plimbau plic*rile cu subiecte(cine si-a bagat nasucul in ele),spagutele si pe unde si pe la cine sunau telefoanele pentru ajutor in reusita?Năravul asta cu numirile în posturile de conducere in invatamant,de catre mai marii PSD,este o practica veche.Da,se pare ca au preluat-o si altii,urmeaza sa-i vedem pe cei mai destoinici si mai insistenti in tendinta de a se cocota pe fotoliul de director,fara merit.
eu pe 28 Decembrie 2016, 09:37
#3
deci
Domnule candidat, sunteți prost sau simulati? Lăsând deoparte pluralul de politețe, în cazul tau nu se justifică, îți recomand să mai citești articolul încă odată. Dacă tot nu înțelegi, nu te mai obosi!
.. pe 28 Decembrie 2016, 09:35
#2
..
si daca e conc*rs corect si director e Vasile prostu si inginfatu cu ce te ajuta
Candidat RETRAS. pe 28 Decembrie 2016, 06:39
#1
INTREBARE SERIOASA.
CE TREABA ARE DNA CU ASTFEL DE POSIBILE NEREGULI??? CE, PROCURORII DNA SUNT ATAT DE ERUDITI INCAT SA POATA APRECIA COMPETENTELE UNUI DASCAL?? MULTI PROCURORI NU-SI POT JUSTIFICA PROPRIILE DIPLOME, DAR SA-I MAI APRECIEZE PE ALTII!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.