Javrele din Primaria Turnu au oferit cadouri numai militantilor PSD.

23 Decembrie 2016, 21:05 | 3697 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Javrele din Primaria Turnu au oferit cadouri numai militantilor PSD.

"CADOU FALS PENTRU TURNENI DE SĂRBĂTORI

În data de 22 decembrie 2016, pe un site local, a apărut știrea falsă conform căreia Primăria Turnu Măgurele oferă cadouri în valoare de 300 de lei celor care au votat în prima parte a zilei de 11 decembrie, folosindu-se de numele primarului Dănuț Cuclea.

Se pare că, încă o data, farsele site-ului cu care Crăcea Claudiu, nimeni altul decât șeful organizației PNL Turnu Măgurele, are legătură, murdăresc o instituție publică, aducând ofense și cetățenilor acestui municipiu, oameni inocenți, care dând crezare acestui zvon, au venit la sediul Primăriei și au plecat jenați și umiliți. Aceste persoane au declarat că nu ar fi crezut că cineva se poate folosi de ei, în această lupta murdară."

sursa: stirideturnu.ro(pupincuristii Primariei Turnu Magurele)

Nota redactiei turnucustiri: Vineri, 23 decembrie, masinile Primariei au fost folosite pentru a distribui cadouri militantilor PSD. Javrele pesediste au folosit banul public pentru a merge la colindat numai la oamenii lor, majoritatea turnenilor a fost tratata cu dispret. Nu vrem cadouri otravite de la voi, turnenii asteapta cu totul altceva.  

Se pot spune multe despre ce s-a intamplat. Deocamdata sa comenteze cititorii, turnucustiri o sa revina asupra subiectului. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
. pe 12 Martie 2017, 00:04
#12
.
AU MAI FOST VAZUTE SI ALTE PERSOANE,SI ALTE MASINI,PE MAGURELE,IN SPATELE CASEI DE RROMI DE LA BARZOI,DAR ERAU DIN TABARA P.S.D.
. pe 12 Martie 2017, 00:01
#11
.
-DACA ACEI OAMENI ERAU "INOCENTI",NU VENEAU LA PRIMARIE SA "PRIMEASCA MITA ELECTORALA".

-CEI CARE AU FOST "DESTEPTI",AU FOST "INVITATI" LA RESTAURANTUL "TURRIS",DIN LOCALITATE.

-NU VA MAI DATI DE "CURATI CA LACRIMA"...
... pe 03 Ianuarie 2017, 22:53
#10
CEL MAI MEDIOCRU ORAS DIN TARA
Salariatii primariei, atat cei din birouri, cat si muncitorii, in spatele lor ii injura, iat la vot, au votat cu altii, In fata lor se prefac, pentru ca nu au un loc de munca.
Marian Podaru. pe 25 Decembrie 2016, 12:10
#9
Glume tampite.
Nici tata Leana nu putea sa creada asemenea "stire"! De unde puteau sa stie cei din Primarie care sunt militantii P.S.D.? Voi va inchipuiti ca toti salariatii Primariei au votat P.S.D.?!( ce toti activistii P.N.L. au votat acest partid??? HA, HA, HA... NICI MACAR CRACEA NU L-A MAI VOTAT!!) CAND MAMA DRACULUI VETI DEVENI SI VOI MAI SERIOSI?
Moș Gerila pe 25 Decembrie 2016, 07:57
#8
Tovarăși
Sunt niște tampiti, nomenclaturisti
CATA-VEN-CUR. pe 25 Decembrie 2016, 06:34
#7
Absolut autentic.
Avand in vedere faptul ca in ultima parte a campaniei electorale pentru alegeri parlamentare, unii TRADATORI AI LIBERALISMULUI AU SPRIJINIT PRIN MIJLOACE NELEGALE O GRUPARE DE TIP MAFIOT ANTINATIONALA,PRETINSA A FI PENTRU SALVAREA ROMANIEI, TOTI CONSILIERII LOCALI AI P.N.L. SE ALIAZA CU ALDE SI SPRIJINA P.S.D.SCOPUL FINAL ESTE SCOATEREA IN AFARA LEGII A LUI BASESCU, IOHANNIS SI USR.
Moș gerila pe 24 Decembrie 2016, 19:01
#6
Tovarsi
Aveți niște știri de toată jena, altceva nu aveți de publicat decat rahaturi politice?
Viorel RACU pe 24 Decembrie 2016, 10:14
#5
P.S.D. Rosiori
Toti tinerii din TSD Rosiori, au la domnul Bodo Gogoi-Butelie cate o prima de 300 Ron, cautati-l!!!
Mos Craciun pe 24 Decembrie 2016, 10:13
#4
Craciunul
Nu aveti liniste nici de sarbatori! Va agitati degeaba ! Peste patru ani diferenta de 1200 de voturi,care a fost intre actualul primar si Cracea va disparea . Ati inceput prea devreme cu denigrarile si ura . Caini latra, ursul merge ! NU AM VAZUT OM MAI AMBITIOS, DETERMINAT SI HOTARAT CA DOMNUL CRACEA . Sarbatori fericite tuturor!
pupaza pe 24 Decembrie 2016, 01:19
#3
lui cucu
Ce treaba are Cracea cu articolul de mai sus, idiotule, de il ameninti tu? Va sta in gat? Ai grija sa nu va stea in c.r ! Sunteti la putere (in Siria) de ati inceput sa amenintati!?
qqq pe 23 Decembrie 2016, 23:35
#2
Cracea, afara din Turnu Magurele !
Dati afara elementul asta din Turnu ! Nu va intrebati de ce tine mortis sa ajunga primar ? E cea mai inalta distinctie pe care ar putea-o ajunge, dar e prea mult pentru el. Asta i-au dovedit-o turnenii de fiecare data. Vezi de treaba ta si du-te la Buc*resti, candideaza acolo ! Apropo ce cautai in ziua alegerilor pe Magurele la Barzoi dupa casa ti**nilor si discutai cu alti oameni in masini ? Mars !!@
CUCU pe 23 Decembrie 2016, 21:53
#1
domnilor
DOMNUL ASTA CRACEA A INBUNIT TOTAL S-AU NE CREDE UN ORAS DE IDIOTI, SE JOACA DEA SCUFITA CU FUSTITA RIDICATA PE LINGA SCULA RIDICATA, TREABA LUI DACA VREA SA CADA DE SUS O SA FIE DUREROS!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.