Colegiul National Unirea - note mari pe ochi frumosi - ne scriu cititorii.

19 Decembrie 2016, 05:16 | 5692 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea

Cand te gandesti la orasul Tr Magurele iti iei cateva repere care sa te faca mandru ca esti din acel oras. Unul dintre acele repere este faimosul Colegiu National Unirea. Dar multi nu stiu ca de fapt lucrurile nu stau chiar asa. Liceul Unirea nu este chiar asa strict cum vorbeste lumea. Da este adevarat ca au o rata ridicata a elevilor care au luat bac-ul. Dar cum se poate întampla asta cand in clasa a 9 a elevii sunt admisi cu note de 4? Cum o persoana care este admisa cu o nota de 4 poate sa ajunga sa aiba nota de trecere la bac?

Ceea ce m-a facut sa scriu aceste rânduri este ca acum ceva timp, fiind într-o statie si asteptand un microbuz am auzit un baiat vorbind cu alti elevi despre lucrari spunea atat de degajat si cu o seninatate de parca ar fi ceva normal ca el nu a învațat pentru lucrarea respectiva. Replica lui fiind ceva de genul:
-" Ba am dat test si abia daca am scris de 5. Si cand a venit aia cu lucrarea am luat 8.."
Nu am vrut sa vorbesc degeaba asa ca m-am interesat de acel baiat si am aflat cum il cheama si ca este elev la liceul Unirea.

Deci in concluzie degeaba toti se bat cu pumnul in piept ca Unirea e cel mai bun liceu. Profesorii de la un lliceu ce se respecta nu dau note "pe ochi frumosi" doar pentru a fi liceul cu "cei mai buni elevi" si pentru a nu pierde prestigiul pe care il au. Poate odata a fost un liceu bun dar acum cand sunt multi cei ce renunta la învatat si reusesc sa intre la licee bune cu medii de 4. De ce? Cum la scoala daca iti iese media 4 ramai corigent, la admitere de ce au voie sa intre la liceu? De ce se fac cate 3 clase la acelasi profil?  Pentru a reusi sa intre cat mai multi elevi si ca acei profesori sa nu ramana fara elevi. Din pacate asta e crudul adevar... Iar cu asa tineret care nu e învatat sa munceasca corect pentru ceea ce au cum sa avem o  tara de care sa fi mandru si sa nu fi obligat sa pleci departee de familie pentru o paine?

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
tarziu pe 04 Martie 2020, 19:39
#21
nu stiti carte
nu ati fost laq NIREA,SUNTETI PROSTI,INVIDIOSI SIM CUREVE MASCULINE SAU NU



VD pe 28 Decembrie 2016, 10:51
#20
DV
Chiar nu se da corect note ca la cit sint de analfabeti multi elevi nuar iesi din 2 3
Eu pe 27 Decembrie 2016, 19:10
#19
Ptr copii nostrii
Notele nu se dau corect,dar sa nu mai vorbim de note problema este că profesorii nu lucrează cu toți copii,doar cu x y z,dar nr de elevi de la clasa contează ptr profesori si director toți profesorii trebuiesc plătiți în funcție de rezultatele copiilor nu de nr lor
gheo pe 27 Decembrie 2016, 11:33
#18
g
nu confundam nimic da nu mai e ce a fost acu toate roastele are gradatii si chiar doctorate pe Ponta vrea sa linseze ca plagiat pe astea nu le verifica nimeni?
. pe 24 Decembrie 2016, 09:00
#17
.
Confundati Unirea cu un liceu din Rosiori, vorbiti despre oameni pe care nu ii cunoasteti.Voi ati facut liceul la Unirea? Dupa cum scrieti, nu cred.Lasati scoala aceea in pace, oricum numai acolo se mai face carte.Sa vedeti ce c*rat este, ce activitati frumoase se fac cu elevii. Restul e numai invidie sau razbunare.
dfdd pe 23 Decembrie 2016, 21:50
#16
fdg
dgdgdgdg
V.D. pe 23 Decembrie 2016, 20:03
#15
Vai de mama voastra!
Doamne, ce analfabeti vorbesc despre Liceul Unirea si despre invatamant. Mi-e greata !!!
il pe 22 Decembrie 2016, 09:09
#14
.....
se muleaza da nu nou generatie sa vezi la unirea cum semuleaza cu frecarea la fizica
asd pe 21 Decembrie 2016, 19:52
#13
asd
Din pacate asta se intampla la toate liceele nu numai la Unirea, poate nu mai e liceul cum a fost dar sa vedem si daca elevii mai sunt cum erau, si profesorii incep sa se muleze pe noile generatii ca nu au ce face
.. pe 21 Decembrie 2016, 14:44
#12
..
ca se fff ca chiorii ne ar fi nimic dar se fff pe banii statului .Dna ciupitu o pune la pozitie rau de tot la Agricola nu mai e loc
Celebrul pe 19 Decembrie 2016, 22:29
#11
CNU
Pai ce sa faca si ei? Se fff ca chiorii
Comunitatea GAY pe 19 Decembrie 2016, 14:23
#10
Fericire si toleranta
"Unirea" se numeste scoala de cand s-au impreunat crenwustelul flecit a lui Jugravel, cu anusul lacom a lui Craceanu Serby, sub privirea blanda a lui Felicee care isi astepta penetrarea de la Jugravel...
Vasile pe 19 Decembrie 2016, 14:15
#9
...
Nu avem invatamant performant dar e cu**asaraie, le da Aldea la buci ba lu Peneasca ba lu sefa ei aia de fizica proasta.
vasile de la scularie pe 19 Decembrie 2016, 11:51
#8
dormiti?
Voi n-aveti pe cineva care sa mai si verifice porcariile pe care le scriu niste tampiti?Nu va e rusine?
unu pe 19 Decembrie 2016, 09:53
#7
radio erevan
Se zvonește prin târg că problema ar fi emigrația, natalitatea scăzută deci un nr scăzut de elevi. Cu care nu se prea poate face școală adevărată, că pe vremuri. În Turnu sunt prea multe licee pentru câți copii au mai rămas, iar profesorii dau note din burtă, exagerat de mari pentru că să continue finanțarea, să le meargă slujba și să nu apară vreun nou supermarket pe ruinele faimosului liceu.
Munich pe 19 Decembrie 2016, 07:54
#6
Ce vă mai place politologia
Daca tot ati scris articolul,macar aveti si c*rajul sa faceti referire,de fapt,la ceea ce vreti sa transmiteti....subliminal asa!

Concluzia:lipsa c*raj,lipsa informatii,lipsa ...

Tot PSD ul e de vina smile))).Uofff!
Flocea tarnascop pe 19 Decembrie 2016, 07:51
#5
Hai fetelor
Serbi Cracean, Cornelia Jugravelul, hai fetelor sa vizionam profunzimi anale, sa facem trenuletu, cu funduletu, ca viata este frumoasa.
Pisag si nevasta lui Popescu pe 19 Decembrie 2016, 05:55
#4
Dragoste
Dap!Acorul meu il au, se aude ca gaozarul suprem Serbana Craceanu, poarta lenjerie fina de mataze, sa-l atat pe taurasul iubitor de poponetz, Corleush Jugravu...Salutari de la comunitatea gay, fetelor.
Umbra lui Mihail DINU pe 19 Decembrie 2016, 05:50
#3
Coruptie la Anastasecu
La Anastasescu, spaga este la putere, sub coordonarea poponarului notoriu Craceanu, partenerul de ciocan al sodomizatorului Jugravu ot Clubul copilasilor, finii puscariasului alcoolic Duska, amantul rapandului Gina Klitoris, ot Scoala de la gara!Cornelus&Serbi;, cu koorul plin de scula, LOVE for EVER!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.