Vrei loc de munca?! Iesi la vot! Daca tinerii ies la vot, politicienii vor fi nevoiti sa tina cont de forta lor, daca nu tot pensionarii sunt de baza.

10 Decembrie 2016, 21:47 | 2605 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Vrei loc de munca?! Iesi la vot!

Cum vor tinerii locuri de munca daca nu isi exprima votul. Voteaza si forteaza!

Principala categorie care conteaza in alegeri este reprezenta de pensionari  si de aceea politicienii nici macar nu mai promit locuri de munca. Tinerii trebuie sa iasa la vot pentru a demonstra ca sunt o forta de care politicienii trebuie sa tina cont.

Politicienii au vazut de-a lungul timpului ca pensionarii ies masiv la vot, de aceea si-au indreptat atentia spre aceasta categorie. Bineinteles ca ii mint cu nerusinare, dar cel putin ii baga in seama. Tinerii sunt obligati sa iasa la vot daca vor sa forteze mana politicienilor. Cine sta si se uita o sa ramana cu uitatul. La fel ca la Loto, trebuie sa joci daca vrei sa castigi. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Turneanul pe 14 Decembrie 2016, 17:27
#5
Pentru copiii turnenilor
Ce loc*ri de muncă au creat PNL-istii (PDL-istii )când au fost la guvernare ? Fără doctrina și fără program singura lor lozinca e ca PSD e hoț . De aia nu va votează turnenii. În 2009 ați ajuns la guvernare pe minciunile promise de Stolojan și Videanu ca pensia va fi de 700 € și salariile 1000 € iar profesorii au pus botul la vrajeala cu dublarea salariilor.A venit Boc care a tăiat tot cu 25 % apoi v-ati pus pe furat de la buget ca de aia aproape toți liderii voștri apar la știrile de la ora 5. Acum toți se dau de ceasul morții ca nu merg tinerii la vot. PSD-stii știm, nu fac nimic pentru tineri, dar voi în frunte cu Crăcea și Parvulescu ce ați făcut pentru tineri? Acum ne-am lămurit Mara Calista și Parvulescu o sa doarmă pe fotoliile din parlament pe venituri de 3000 €/ luna cu gândul la tineri probabil de care își vor aminti din nou în 2020. PNL în Turnu Măgurele nu mai există, nici un membru vechi nu mai e în organizație.
Copii turnenilor pe 11 Decembrie 2016, 19:27
#4
Au plecat
Si pleaca in continuare. Nu îi mai aduce înapoi nimeni... Sunt o grămadă de sate și orașe aproape pustiite de sărăcie... Si fara PSD la guvernare încă 10 ani tot nu se va mai schimba ceva în judet. Majoritatea tinerilor pleacă din judet... Teleormanu rămâne județul batranilor al mortilor si al țiganilor care au pus mâinile alea imputite pline d giardia si d alți microbi p orașe... Politie din parti, justiție la fel...
Bruzlea pe 11 Decembrie 2016, 14:20
#3
Ieși la vot dacă îți pasa
Sa credem în schimbare



Si in Isus



Gino pe 11 Decembrie 2016, 11:12
#2
Atentie la vot !!!!!!!!!!!!!
Aloooo,Politia, umbla Maleata pe Măgurele si in oraș după clienții bătrâni să-și ducă la vot.Sa sunam când vedem astfel de sc*rsuri ale societății care vor să-și bată joc de libertatea noastră.
george pe 11 Decembrie 2016, 09:23
#1
aveti dreptate.
Tanarului ii este greu sa iasa la vot, dar sa mai si munceasca!.

Saracia in judet se datoreaza si faptului ca,tinerii nu se implica,se multumesc cu ce au,lipseste initiativa, pe cand pensionarii sunt mai uniti, mai interesati de soarta lor, si mai putin de a tarii,presati de timpul sc*rt pe care-l mai au de trait, asteapta beneficii imediat.Putem astepta loc*ri de munca ani buni,tot mai greu se creeaza,nu observati ca tot mai multi politicieni se feresc sa promita,stiu ca nu pot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.