Florin C., prins cu 16 kilograme de petarde de Politia de Frontiera.

10 Decembrie 2016, 11:49 | 2745 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Florin C., prins cu 16 kilograme de petarde de Politia de Frontiera.

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, într-un autoturism, peste 16 kg de obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice, pe care un cetățean român intenționa să le introducă ilegal în țară.

În data de 07.12.2016, ora 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul român Florin C., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul pe raza județului Teleorman.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul mașinii mai multe cutii de carton, care conțineau 3.240 obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde) și 14 artificii, pentru care bărbatul nu deținea documente legale (autorizație de transport și autorizație pentru efectuarea de operațiuni cu materiale pirotehnice).

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a achiziționat obiectele pirotehnice dintr-un bazar din Ruse — Bulgaria, contra sumei de 300 lei și intenționa să le folosească cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 2000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept’, faptă prevăzută și pedepsită în baza art. 37, lit. a, din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu art. 271 din Legea nr. 86/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.