Votati PSD!!! Liviu Dragnea merge la puscarie. Judecatorii au stabilit ca probele si actele de urmarire efectuate de procurorii DNA au fost administrate legal. Jupanul o sa primeasca bonus si cei doi ani cu suspendare.

09 Decembrie 2016, 13:10 | 5370 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea merge la puscarie.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus inceperea judecarii pe fond in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, transmite Agerpres.

Instanta suprema a respins contestatiile depuse de Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Prodana, dupa ce in luna octombrie un alt complet de judecata le-a respins toate cererile si exceptiile formulate in acest dosar.

Judecatorii au stabilit atunci ca probele si actele de urmarire penala efectuate de procurorii DNA au fost administrate legal, astfel incat se poate incepe judecarea pe fond a dosarului.

Decizia este definitiva.

Dragnea a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a infractiunilor de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru mentinerea in functie si plata drepturilor salariale pentru doua angajate de la DGASPC Teleorman, desi stia ca acestea lucrau de fapt in cadrul organizatiei PSD Teleorman.

In acelasi dosar, au fost trimise in judecata si alte persoane, printre care si fosta sotie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Salut pe 21 Martie 2018, 12:09
#8
s
Asa e trebuie sa puscarie psd!
Georgiana pe 17 Decembrie 2016, 07:52
#7
un comentariu
Ma dar doar pe Liviu Dragnea sa il bagam la puscarie. Nu numai el merita daca stam sa ne gandim si Basescu, Elena Udrea etc si ceilalti merita sa intre la puscarie nu numai Liviu Dragnea.Nu numai el nea jefuit tara si ceilalti au facut asa ca daca este sa ii bagam la puscarie sa ii bagam pe toti care au adus tara asta frumoasa la rapa
Anonim pe 12 Decembrie 2016, 12:34
#6
O tara de corupți
Nu contează din ce partid ești ai furat la pușcărie si interzicerea sa mai deții funcții publice doar no sa fie un penal premier (dragnea) vor rîde toate țările de noi ca am pus așa ceva la conducere
Taranul de la Odaia. pe 10 Decembrie 2016, 05:37
#5
Taranului de la Turnu Magurele.
-1- Desigur, ai facut agricultura pe asfalt. Despre greblisina stii ca este o dracie pe care, daca o calci pe colti, iti da cu coada in scafarlie.-2- Desi pari un om cu ceva carte (nu prea multa!), esti total lipsit de judecata. N-AI PRICEPUT NIMIC DIN CE-AM SPUS, DAR MACAR AI SCRIS CU BUN SIMT, SPRE DEOSEBIRE DE CEILALTI DOBITOCI.DE UNDE PIZDA MAMII LOR AU DEDUS CA EU SUNT PRODRAGNEA????????!!!!! cool grinadito neica, tie-ti trebuie "una mare" nu sa faci politica; ai terminat liceul agricol?
Un localnic pe 09 Decembrie 2016, 22:09
#4
Pentru prostul de la odaia
Da cine este mă dragnea asta,vreun gen de "Avram Iancu" al neamului?Voi cât credeți că poporul ăsta va mai suporta nenorocitilor?Dacă ar mai fi doua,trei județe caTR la vot l-ați pune pe dragnea mai ceva ca pe idiotul ala din Korea comunistă!
Matei pe 09 Decembrie 2016, 17:20
#3
Țăranului de la Odaia
Sunt un țăran din Turnu Măgurele și vreu să vă spun următoarele:

1.Aici nu e vorba de buc*rie ori satisfacție,ci doar de ideia de aflare a adevărului și independență a justiției.

2.Observ o ”părere autorizată” de absolvent de drept.Ești cumva judecătorul acestui proces?Știi ceva ce ne-a scăpat nouă?

3.Încetați să mai apărați infractorii dovediți.Nu așa crește încrederea într-un partid plin de hoți și corupți.

4.Iar dacă așa crește procentul PSD,prin arestarea unui infractor,atunci să crească,dar va fi ceva mai c*rat.

5.Sunt convins că anul 2017 va fi un an extrem de friguros,pentru mulți dintre politicienii care și-au bătut joc de România și de cetățenii ei.

6.Și nu în ultimul rând,nu trebuie să ne pară rău că un socialist cu apucături dictatoriale,trăiește ca un veritabil prosper om de afaceri cu vederi liberale,iar voi sunteți niște...rupți în fund.
TARANUL DE LA ODAIA pe 09 Decembrie 2016, 16:44
#2
Autorului.
Ba da prost mai esti, zevzecule! Pai daca Dragnea va intra la puscarie, COTA P.S.D. VA CRESTE ENORM! Dar procesul va dura cel putin 4 ani, timp in care si Iohannis si Kovessi vor fi si ei la zdup.
adita pe 09 Decembrie 2016, 16:00
#1
veste buna
Pana si Livache o sa aiba cu cine in c*rand. Evident cu Bercea Mondialu, fratii Camataru, in c*rand si Ghita, Sova, dar mai ales Ponta. Poate si nea Nelu daca mai apuca (cu voia Dvoastra ultimul pe lista)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.