PSD-iștii sunt disperați! BEC a decis: voturile idioților vor fi anulate!

09 Decembrie 2016, 07:39 | 2060 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
PSD-iștii sunt disperați! BEC a decis: voturile idioților vor fi anulate!

Biroul Electoral Central a luat decizia istorică de a anula voturile idioților de pe tot teritoriul României. “Le recunoști ușor: sunt voturile acelea cu ștampila pusă pe PSD. În principiu, nu e o dovadă de prostie să votezi cu PSD. Dar să votezi un partid condus de condamnat la pușcărie pentru fraudă electorală, asta chiar e o imbecilitate care trebuie sancționată” – se arată în comunicatul BEC.
Ca urmare a acestei decizii, PSD va rămâne cu atât de puține voturi încât pentru a ajunge la 1% va trebui să vină cu voturi de acasă. “Hai că mă duc prin cimitire să văd ce mai pot face” a declarat, pentru a-și îmbărbăta partidul, domnul Liviu Dragnea, pușcăriașul de care s-a făcut vorbire mai sus.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Batrinul pe 12 Decembrie 2016, 11:24
#3
Latrai
Latrati continuu dar oamenii nu va vor .Ati luat-o iar direct in bot..

franchestain pe 09 Decembrie 2016, 16:09
#2
chiar sunteti capabili frati telermaneni sa votati cu un Penal-hot de voturi?
adica de vointa popoulara? ca sa nu mai vorbim de altele (avere fabuloasa din trun amarît de salar de politician,ca doar afirma ca nare nicio legatura cu Teldrum),afar de minciunile de pomina si morti vii cu drept de vot PSD pe viata.Chiar am fi de circ daca asemenea personaje ar fi votate de cetatenii mintiti si furati cu asiduitate mai bine de 2 decenii.Amin!
Verhoegen pe 09 Decembrie 2016, 10:23
#1
PSD - CANCERUL POLITICII ROMANESTI.
Dintotdeauna,și aproape oriunde in lume, au fost mai multi saraci decat bogati.Dar cea mai mare diferenta dintre aceste categorii,o gasim intre conducatorii acestui partid rosu si electoratul lui.Cum dealfel,este si diferenta dintre ceea ce spun si promit,si ceea ce au realizat pana acum.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.