Sergiu Iordan - "E timpul sa aflati ce mi-am propus sa fac eu pentru dumneavoastra".

08 Decembrie 2016, 18:55 | 3029 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan

In urma discutiilor cu cetatenii judetului, am remarcat ca majoritatea se plang de pensiile si salariile mici, dar si de lipsa locurilor de munca. Va garantez ca voi creste salariile, ca voi creste pensiile, deasemenea va garantez ca ma voi ocupa personal de judetul dumneavoastra!

Ei bine, am glumit, in randurile de mai sus, cred ca ati recunoscut tiparul folosit pana acum de politicienii romani, nu imi doresc sa fiu un astfel de politician. Toti am remarcat ca acestora le pasa de noi in preajma alegerilor, iar in restul timpului, interesul lor fata de cetateni este sublim, dar lipseste cu desavarsire.

La unele dintre problemele identificate de mine (cu siguranta si de voi) am gasit cateva solutii simple, pe care vi le prezint in randurile urmatoare:

Problema
Relatia cetatean – parlamentar este inexistenta in afara campaniilor electorale, consider ca aceasta situatie este inadmisibila in conditiile in care acestia sustin cu tarie ca ei ne reprezinta.

Solutie
Crearea unei aplicatii software (inclusiv pentru dispozitivele mobile) care sa permita consultarea persoanelor interesate. Altfel spus, veti putea citi (pe calculator sau telefon) despre o lege aflata in dezbatere, iar voi va puteti exprima acordul sau dezacordul fata de ea. In acest fel, parlamentarul votat de voi, va fi obligat sa tina cont de opinia voastra. Ideea a fost inspirata din modul in care autoritatile din Germania au inteles sa consulte cetatenii.

Problema
In preajma alegerilor, politicienii fac o multime de promisiuni care raman neonorate, ei se bazeaza pe faptul ca majoritatea vor fi uitate (totusi minciuna cu un milion de locuri de munca, va dainui in istorie), astfel ei pot minti in permanenta.

Solutie
Crearea unei platforme software, in care sa fie salvate toate promisiunile electorale, acestea vor trebui salvate cronologic pentru fiecare partid in parte si sa fie accesibile in permanenta. Va dati seama ce interesant ar fi, ca fiecare alegator (mai ales cei care voteaza pentru prima oara), sa poata urmari istoricul promisiunilor indeplinite sau ignorate de fiecare partid?

Problema

Siturile institutiilor publice (de exemplu ale primariilor) sunt de obicei stufoase, ilizibile si greu accesibile. Ele un contin informatii despre cum sunt cheltuiti banii publici.

Solutie
In cazul primariilor, sa existe un singur model de site (proiectat sa fie modular si customizabil) care sa contina obligatoriu informatii despre toate cheltuielile efectuate de primarie. In acest fel, va putea fi realizata transparenta in cheltuirea banilor publici (pentru care militeaza Uniunea Salvati Romania).

Exista si vor exista mai multe probleme de interes general, de aceea ar trebui sa votati oameni care doresc sa gaseasca solutiile problemelor. Ce incredere mai puteti avea in parlamentarii care, la randul lor au identificat problemele, insa nu au facut nimic pentru a le rezolva?
Voteaza USR, voteaza un partid curat!

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
sergiu pe 12 Octombrie 2019, 13:54
#13
prost
Faci parte dintr-o familie de reclamagii prosti din născare
un ohm pe 18 Decembrie 2016, 14:51
#12
sa citeasca toata lumea
bai baiatul lu tata esti un ratat si retartrad ca si tactu downer red face
vv pe 12 Decembrie 2016, 13:39
#11
vv
sergiule, esti al doilea cracea, esti de ris ma baiatule, cite voturi ai avut ma in oras ? tu si tactau .... lasa-te de sportul asta !
Sergiu Iordan pe 10 Decembrie 2016, 17:49
#10
votați!
Vă mulțumesc pentru timpul acordat, va mulțumesc pentru critici și susținere! Mâine mergeți la urne si votați ce doriți! O seară frumoasă!
afi pe 09 Decembrie 2016, 20:41
#9
bai nae
Asta se face ca munceste dar nu are niki o sansa .iar tu nae sigur esti un slugoi al lui sergiu .cine se aseamănă se aduna
nae pe 09 Decembrie 2016, 19:45
#8
pt adi
agariciule, ala macar face ceva, tu stai si comentezi ca prostu
adi pe 09 Decembrie 2016, 12:57
#7
haha
Sergiule tu daca ai ajuns tu sa faci politică e grav
nepristrasan pe 08 Decembrie 2016, 23:17
#6
Mai baiete
Solutiile matale sa le faci pe software ptr prietenii lui matale,pe noi lasa-ne. Suntem si asa amarati.

Nu sunt simpatizant cu nici un partid dar matale esti dobitoc rau si daca ar fi sa votez esti,sigur,ultima persoana la care m-as gandi. Auzi:platforme software!!!!

O sa-i spun lui mamaie ca o sa-i creasca pensia "platformele software" sa stea linistita LOL
Winner pe 08 Decembrie 2016, 22:37
#5
Pt.Sergiu
Minte-i Sergiule!asta vor!!!indiferent de rezultat trebuie sa mergi inainte!!!
Zip pe 08 Decembrie 2016, 21:16
#4
IXULESCULEEEEE,
Tu ai citit bine articolul?Si ce-ai inteles? Hai,ramai un fidel votant PSD,e mai pe-ntelesul tau!!!
y pe 08 Decembrie 2016, 21:11
#3
a
si noi o sa glumim ca o sa te votam
Ixulescu pe 08 Decembrie 2016, 20:10
#2
Un "politician" facut peste noapte...
Dumneata stii unde este Teleormanul...? Vei mari...pensiile si salariile ! Dta personal...? Vei fi ...premier? Ai in buzunar si cateva mii de loc*ri de munca...? Dle, esti de tot rasul !
X pe 08 Decembrie 2016, 19:37
#1
Loc*ri de munca
Se vb despre orice numai despre investitori, loc*ri de munca ......nu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.