Franchestain - "Frate Godine,la "Jocuri de putere" lai auzit cea zis despre Marea Unire de la 1918?"

04 Decembrie 2016, 13:15 | 2135 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Franchestain - "Frate Godine,la "Joc*ri de putere" lai auzit cea zis despre Marea Unire de la 1918?"

"Unirea de la 1 decemvre 1918 a fost foarte avantajoasa pentru România".Atît a stiut el despre Marea Unire,dea ramus Bogdan Rares prost,ca boú la poarta 9.

Pun pariu frate pe toata planeta Pamînt ca nu stie nici macar 3 nume de fauritori ai Mari Uniri si nici daca Românii mei era condusi de vrun domnitor,domn,voevod,împarat,rege or presedinte.
Am vazut frate la "Joc*ri de putere" emisiunea "500 de ani de la reforma luterana" cu Mihai Neamtu si profesori supereminenti Radu Preda si Adrian Niculescu dupa 17 novembre siam ramus io mai prost decît Bogdan Rares,adica cam ca boú la poarta 10,de cîta eruditie,materie cenusie si limbaj elevat a emanat acolosa în studiou ala în noaptea ceia, si ma gîndeam cam cear fi putut comenta Penalu Întîiu de Telerman si de România,dear fi participat si el acolosa,afar de: "Reforma luterana a fost foarte avantajoasa petru luterani.",asta daca cumva era capabil sa scoata vrun sunet în fata alor 3 somitati în materie de istorie,sociologie si teologie.Amin!

Citeste si: Politistul Marian Godina indrazneste sa se ia de Liviu Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Nepriceputeanu' pe 14 Februarie 2017, 15:45
#9
om de rand
Daca acesta este nivelul tau de exprimare, prefer sa nu mai zic nimic. Degeaba te uiti la emisiuni cu oameni educati ! Nu-ti foloseste la absolut nimic ! Treci pe langa limba romana, ca rata prin apa !
franchestain pe 07 Decembrie 2016, 12:17
#8
ai uitat de dispret frate Luca
asta i ce simte lumea care va priveste din afara comunei.Sa fi condus de incompetenti si penali peste 20 de ani si sai votezi din nou,ca asta am citit io pe saitu asta bestial frate despre voi,asta duce de la dispret la indiferenta si mai apoi la mînie,pen ca din cauza unor inconstienti,sufera cetateni nevinovati.Ati ajuns sa va faliti cu penali în loc sai puneti acolo un li i locu,adica afar din politica ca ruinat nu numa judetu ci ntreaga Tara.Amin!
Luca pe 07 Decembrie 2016, 11:43
#7
A. Pleşu...
Toate sc*rsurile vor ajunge vedete, toţi derbedeii vor deveni campioni

ai dreptăţii. Vom fi sufocaţi de proasta creştere, de incultură, de

muzică proastă şi de fast-food. Prostia va avea bani, iar nepriceperea

va avea putere. Aerul se va umple de invidie, ură şi băşcălie.
franchestain pe 07 Decembrie 2016, 00:07
#6
la toate adevarurile care vi le. spui
chiar îi greu sa le. recunoasteti? Chiar niciodat nam dreptate frate? Tieti place n ce stadiu ati si am ajuns? Stai calm ca cu dalde tine ma stergeam cînd ramuneam fara hîrtie igienica frate. Amin!
franchestain pe 06 Decembrie 2016, 23:57
#5
nu stiu cum se face frate Luca ca comentati numa basaconi
Que
Luca pe 06 Decembrie 2016, 07:59
#4
există...girafe
Este limpede pentru mine. Din redactie face parte şi stâlcitorul de limbă română.(Vorba lui Sile)(Sau l-au adoptat!) Cât despre întelesuri...este clar că aberaţiile se ţin lanţ în ideile agramatului. "Dalde tine..."

Acuzaţii de prost. Necunoscând pe cineva nu-l poţi acuza! Şi...aici este problema. Duşmanul politic (şi nu numai) trebuie cunoscut pentru a fi învins. Dragnea, face asta de ani buni şi tot de ani buni(pentru el) a învins. A trădat şi o face continuu. Este cel mai mare rău din istoria recentă.El s-a infiltrat, a elaborat...să-şi cunoscă mai bine "duşmanul" pentru ca la momentul cel mai bun să lovească mişeleşte!

Agramatule, cu mine ai greşit-o! Eşti un nimic în faţa mea!

franchestain pe 05 Decembrie 2016, 11:30
#3
io cred frate Luca ca pute pîn comuna voastra
ca din oras mai aveti putin si faceti sat,iar dintrun judet care dadea pîine la o tara ntreaga,ati ajuns alde mafoame dea plecat juma din voi,adica tot tineretu aproape,pîn teri streine.Acolo pute si asta din cauza la dalde tine care,or nu va implicati,or votati cu ursu,ceia ceati facut pînacus, si no spun io ci realitatea politica si sociala din Telermanu de azi.Mai judecati frate si cu capu,ca de cînd judecati cu alte parti componenete sa ales prafu de judetu ala si de toata saraca Tara mea bogata.

Nu mai culpabilizati redactia dupa saitu asta bestial de nenorocirile voastre,ci analizati cu responsabilitate si realism impartial cauzele la desastru numit Telerman,detectati raú,eliminatil si luatio de la cap din nou daca va iubiti cu adevarat copii si zonele unde vati nascut,nu mai despicati firu n 4 cu "si asta cine mai e si ce?vrea sa sen bogateasca si el?Nu,votam tot cu aia carea furat ca sor fi saturat deja" si bagatii la origini sin pîrnae paia care va tot furat pînacus.Amin!
Luca pe 05 Decembrie 2016, 08:05
#2
????
Cred că în redacţia "Turnu cu ştiri" a început să pută. Şi pute rău! Acest damf e mai rău decât cel alcoolic. Aţi reuşit să vă daţi singuri un şut în fund. Nu cred că cineva se aştepta la acest gest.Regretabil.
franchestain pe 04 Decembrie 2016, 18:27
#1
multe multumiri la redactia dupa saitu asta bestial frate petru favoru dea ma publica ca articol
sin special celui or celor carea institat so faca cai riscant din calea far cînd autoru s io.Salutarile mele si Dumnezeu cu duneavoastra.

PS:---Ghiciti de ce prefera Penalu Întîiu de Telerman si de România sa participe singur la emisiuni??? Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.