Sergiu Iordan, candidat din partea partidului “Uniunea Salvati Romania” la Camera Deputatilor - "Veniti la vot pe 11 decembrie, de data aceasta aveti pe cine vota!"

30 Noiembrie 2016, 10:40 | 4397 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan

Sunt Sergiu Iordan si candidez din partea partidului “Uniunea Salvati Romania” la Camera Deputatilor in Teleorman. Sunt nascut in Turnu Magurele, orasul unde am terminat si studiile liceale in anul 1990. In anul 1995 am absolvit cursurile Facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti, iar din anul 1996 mi-am inceput activitatea de antreprenor.

Pana anul acesta, n-am avut activitate politica in cadrul vreunui partid. Modul in care acestea au inteles sa “lucreze” in interesul cetatenilor, m-a dezamagit total. Recentele dezvaluiri facute de DNA, releva clar ca, atunci cand au putut fura din banii publici, politicienii actuali au facut front comun.

Dorinta mea de a face politica, a aparut in momentul in care am inteles ca noi, societatea civila, gresim fundamental cand ne punem sperantele doar in clasa politica. Simpla prezenta la vot, urmata de 4 ani de nepasare, le-a permis acestora sa faca prapad in bugetul national. Combinatia dintre apetenta lor pentru furt si lipsa noastra de reactie, a creat cadrul propice pentru coruptie. Iar aceasta este uluitor de mare in acest moment.

Am decis sa ma implic, lucru pe care va rog sa-l faceti si voi! Este evident ca actuala clasa politica nu are chef sa se schimbe, sunt atat de interconectati, incat schimbarea nu poate veni in mod natural din interiorul partidelor. Ei fac pasul in spate doar in cazul evenimentelor tragice (gen Colectiv) in urma carora se tem de reactia noastra.
Inainte de a candida, m-am intrebat, sunt apt pentru functia de deputat? Am considerat ca da, chiar daca nu am experienta politica, sunt o persoana normala, corecta si integra. Bineinteles, acestea sunt conditii necesare dar nu si suficiente. Indraznesc sa va intreb: exista un profil al politicianului ideal? Performanta lui e data de aptitudini sau de atitudine? Puteti fi siguri ca ati facut cea mai buna alegere, atunci cand l-ati votat? Bineinteles, nu va exista un raspuns unanim, intotdeauna vor exista nemultumiti si nemultumiri. Eu imi doresc un politician care sa tina cont, cu adevarat, de nevoile cetatenilor pe care-i reprezinta, un politician onest, incapabil sa fure din banii publici, un politician care sa nu-si minta electoratul, disperat fiind sa stranga voturile necesare pentru un nou mandat, iar un astfel de politician cred ca as putea fi.

Nu va pot promite pensii mai mari, mai multe locuri de munca sau un sistem de sanatate performant, dar va promit ca voi face tot ce pot pentru a stopa coruptia generalizata, va garantez ca voi lupta pentru ca institutiile statului sa-si recapete independenta si sa functioneze fara interventii politice. Deasemenea, va pot garanta ca voi milita pentru reducerea cheltuielilor bugetare nejustificate (pensii speciale, numar exagerat de parlamentari, etc.).

As fi putut sta departe de politica? Cu siguranta da, dar daca nimeni n-ar misca un deget, politicienii s-ar opri din furt? Cu siguranta nu. Eu am facut primul pas, va rog sa-l faceti si voi, mergeti la urne, votati schimbarea, iar apoi vegheati continuu ca politicianul ce va reprezinta sa-si respecte promisiunile!
Veniti la vot pe 11 decembrie, de data aceasta aveti pe cine vota!

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
vali pe 04 Decembrie 2020, 21:58
#12
Nu v-ati saturat ?
Daca nu vreti sa oferiti o sansa copiilor vostri votati in continuare USL ca in ultimii 30 de ani ca uite ce bine o duce judetul nostru, numarul unu...
. pe 11 Martie 2017, 10:12
#11
.
ESTE POSIBIL SA FII BAIAT BUN,DAR,PENTRU A INTRA IN POLITICA,ESTE LA FEL CA SI ATUNCI CAND CINEVA DORESTE SA DESCHIDA O AFACERE:TREBUIE CAPITAL,RELATII,SUSTINERE...

TE FELICIT PENTRU CURAJ,DAR,IN TURNU MAGURELE,NU REUSESTI.
Sergiu Iordan pe 10 Decembrie 2016, 18:01
#10
campanie încheiată
Va mulțumesc tuturor, pentru critici sau susținere! În acest proces de selectare a rămas doar ultimul pas, votarea efectivă. Cum am susținut de fiecare dată, va reamintesc că este important să votați, alegeți ce doriți, dar votați!
Hei pe 09 Decembrie 2016, 23:39
#9
Îți explic
Leonida, pana aflăm noi ce competențe are, ai grijă ca limba maternă "suferii" rău. Votează PNL și taci!
Leonidas pe 02 Decembrie 2016, 22:16
#8
Iordan e avid de bani..!
Alte competente nu are efectiv..! Nu-l recomanda nimc pt. parlament,ci il mana doar dorintza de parvenire..!.Va suferii un esec dureros..!
Sergiu Iordan pe 02 Decembrie 2016, 17:08
#7
precizări
Stimați cititori, în urma prezentării mele, am înțeles că mai sunt necesare și alte informații. Vi le pot oferi oricând, însă din motive lesne de înțeles, aleg să răspund doar persoanelor ce nu-și ascund identitatea (mă puteți contacta pe facebook, doar cu profil real). Pentru a purta un dialog civilizat, consider că trebuie să ne respectăm reciproc. E de preferat să schimbăm idei, chiar dacă vor exista unele pe care nu le împărtășim. Este infinit mai bine să comunicăm civilizat, decât să folosim insultele pe post de argumente.
Sergiu Iordan pe 02 Decembrie 2016, 17:04
#6
precizări
Un cititor mi-a cerut să prezint realizările personale în domeniul tehnic. Îi răspund:

- stimate domn, va precizez că specializarea mea în facultatea absolvită, a fost radionavigația - o specializare rară (mai exact, am studiat aparatura de bord a avioanelor). Pentru a putea profesa, cu această specializare, ar fi trebuit să lucrez in domeniul aviației civile. A fost alegerea mea să activez în domeniul investițiilor private.

Sper ca v-am oferit un răspuns satisfăcător.
x pe 02 Decembrie 2016, 12:08
#5
x
Ba Sergica, in afara de mata si de tactau, cine crezi ca te va vota ? NIMENI !!!!!!!
Costin Negulescu. pe 02 Decembrie 2016, 06:23
#4
Domnule inginer.
Este asa greu sa raspunzi la niste intrebari simple si firesti? Ce incredere sa avem in dta, daca acum nu raspunzi CAND AI INTERESUL SA NE "CUCERESTI"? Asa cum procedezi, ne convingi ca DACA AI FI ALES, NICI MACAR NU VOM MAI AUZI DE DTA, DAR SA TE MAI VEDEM SI SA DISCUTAM!?Ia fii atent, a mai aparut si marele erou antineocomunist Marian Munteanu.In orice caz, daca te sustine Tanti Varvara, te voteaza toata tara!O ULTIMA INTREBARE EXTREM DE IMPORTANTA: AI LUCRAT VREODATA IN ELECTRONICA SI TELECOMUNICATII, AI CEVA REALIZARI TEHNICE DEOSEBITE?( adica sa nu spui ca ai vreun magazin in care vinzi produse de acest gen!)
tanasescu pe 30 Noiembrie 2016, 20:45
#3
oare e o tinara speranta?
..il cunoastem,e cetatean al urbei si stim ca este un intreprinzator local cu mai multe firme -pe sc*rt un intreprinzator local ce plateste ca majoritatea noastra taze si impozite. Ca figura,personal nu-mi inspira prea mare incredere si spun asta pentru ca este junior in politica,ii plac banii ca oricarui patron,si mergind mai departe,ma gindesc ce ar face daca tata Dragnea i-ar pune in brate sacosa de bani ca sa intre in PSD,Credeti ca ar da cu piciorul unei asemenea oportunitati?Nu uitati ca asa s-a intimplat si cu partidul lui Dan Diaconescu...au fost cumparati,rind pe rind.unul cite unul.Si in cazul USR se va repeta scenariul.
Costin Negulescu. pe 30 Noiembrie 2016, 17:43
#2
Domnule inginer.
Cam tarziu dar totusi e bine ca te-ai prezentat nu complet pentru a ne convinge dar mai ai timp s-o faci. Ceea ce spui este foarte frumos dar asa spunem toti si cei care vor sa candideze pentru un loc intr-un organ democratic si cei care nu au asemenea ambitii dar doresc sincer ca tarii noastre sa-i fie mai bine. Eu sunt unul dintre cei care cred in tehnocratul-politician sau daca vreti politicianul- tehnocrat. Toti vrem sa luptam contra "ticaloasei de coruptii" si sa restructuram clasa politica ticalosita dar cei care ajung la "masa alesilor" uita ce-au promis si daca le ceri socoteala, dau vina pe "ceilalti", ceilalti fiind dintr-o alta tabara.Ca atare domnule inginer te intreb cum se intreba in zilele urmatoare REVOLUTIEI( vezi scriu cu litere mari-concret CE-AI FACUT DUPA TERMINAREA FACULTATII CE ACTIVTATE INGINEREASCA AI DESFASURAT?( eu habar nu am ce-i acela antreprenoriat);- IN AFARA DE "EROICA" LUPTA CONTRA CORUPTIEI, CE VREI SA INTREPRINZI PENTRU CRESTEREA PIB LOCAL?VOI REVENI
Tanti Varvara pe 30 Noiembrie 2016, 13:48
#1
BRAVO TINERILOR CURAJOSI SI CINSTITI !
Si eu,tinere S.IORDAN,”imi fac datoria” și-ti spun bravo,c*raj și mergeti inainte,indiferent de obstacolele pe care le veti intampina!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.