Atentie!! Pupincuristii de la stirideturnu au primit ordin pe unitate sa intrerupa activitatea si sa posteze comentarii pe turnucustiri.

30 Noiembrie 2016, 09:35 | 2237 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Ultimul articol publicat pe site-ul PSD Turnu Magurele a fost in urma cu 16 zile. Putem spune ca si-au intrerupt activitatea. Nu este chiar asa, cateii au trecut pe turnucustiri.

In ultimul timp, turnucustiri este luat cu asalt de o serie de postaci ai PSD. Se pun comentarii intr-o anumita directie si de catre aceleasi persoane. Noi lasam toate comentariile, dar este bine de stiut ca se intampla asa ceva. Stirideturnu este un site de rahat rosu de aceea turnenii nici nu il citesc. Sefii PSD au hotarat ca proprii pupincuristi sa-si intrerupa activitatea si sa posteze comentarii pe turnucustiri pentru a incerca o manipulare in campania electorala. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
facebook pe 06 Decembrie 2016, 00:49
#5
daca va ducea mintea....
Bai ce dreaq ati vazut ma voi ca va invadat lumea siteul....stirile si campania se face pe facebook nu ati vazut mai au putin si blocheaza facebookul cu postari PSD bravo lor deaia vor si castiga alegerile stiu sa se organizeze Iar pana la urma si voi o sa va buc*rati de succesul lor....
. pe 01 Decembrie 2016, 09:21
#4
.
La multi ani, ROMANIA > La multi ani PSD, La multi ani PRU, singurele partide romanesti!Votam toti pe 11 decembrie pentru o Romanie a romanilor, pentru decenta si echilibru !
Mafia PSD pe 30 Noiembrie 2016, 19:22
#3
pentru prostul de Cracea
Nu vezi mai neghiobule ca au trecut la alt nivel au facut trof.ro sau mai bine scris se numeste teleorman despre oameni si fapte.
Sorel și fiul pe 30 Noiembrie 2016, 13:40
#2
Hopaaa,au apărut și primii postaci !
De la PSD,evident.Corect,nu postează de 16 zile,dar știți de ce?Simplu,pentru că au nicio realizare de mai bine de 20 de ani,iar cu minciunile și promisiunile din povești,lumea e îngrețoșată.Toate proiectele și promisiunile din fițuicile răspândite de slugile PSD,parcă sunt scrise și concepute de Al.Mironov,adică SF.Ați văzut,domnilor redactori ai site-ului Stiri de Turnu,nu sunteți serioși și competitivi,vă plac minciunile și dezinformarea,dispăreți de pe piață.
cetateanul turmentat pe 30 Noiembrie 2016, 10:40
#1
acelasi rahat
aia sunt de rahat rosu, dar nu uitati si de voi: rahat galben cu iz de sec*rism
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.