Mara Calista, fosta consiliera personala a lui Dacian Ciolos, are sanse mari sa ajunga deputat de Teleorman.

28 Noiembrie 2016, 20:10 | 2654 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Mara Calista.

DIN CALCULE, MARA CALISTA VA FI DEPUTAT PNL DE TELEORMAN. CU TOATE CA ARE LOCUL ASIGURAT, ZI DE ZI FACE CAMPANIE IN LOCALITATILE DIN TELEORMAN.

Tanara MARA are 28 de ani si este specialist in relatii internationale si studii europene. A crescut langa PNL, fiind consiliera a Alinei Gorghiu, sefa de cabinet parlamentar si ulterior consiliera personala a prim-ministrului Dacian Ciolos. Speram ca experienta acumulata si nivelul relationar sa fie de bun augur pentru noi, iar la sfarsitul mandatului sau in Parlamentul Romaniei, sa putem spune ca, un deputat, a facut ceva pentru Teleorman. Sa nu ne dezamagesti si tu, Mara!

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
un tanar pe 03 Decembrie 2016, 19:49
#17
vrem oameni maturi si responsabili
Ce sa faca aceasta fatuca in fatisul Teleormanului? Oare in judetul nostru nu gaseati oameni de caracter care sa ne reprezinte? De ce va bateti joc de alegatori? Fatuca aceasta,Catalina Stefanecsu....Mai lasati-o cu prostiile !Vrem sa votam oameni responsabili,pe care-i cunoastem,care stim ca sunt de caractre.Si sunt destui aici.De ce nu-i promovati? Ce alte interese va mana de aduceti astfel de fatuci neavenite ptr noi?
Adevar graiesti pe 30 Noiembrie 2016, 10:03
#16
pt." Un spuneam"
"Acest site sustine doar pierzatorii". Ce usor este sa sustii castigatorii, si cat de avantajos ( pentru sustinatori )! Aveti asa o mandrie ca sustineti gasca lui Dragnea !? Uitati-va unde a ajuns acest judet, guvernat de 20 de ani de penal si nu o sa mai fiti mandrii . Poate pierzatorii ar fi schimbat ceva si pentru noi, cu astia sigur va fi bine doar pentru ei.
Ilie de la scularie pe 30 Noiembrie 2016, 08:40
#15
@ #13
E dificil să smulgi idioții din lanturile pe care ei le adoră. Și cât adevărat este în acest aforism al lui Voltaire! Somn ușor națiune! Mațul va câștiga mereu contra creierului.
NAE. pe 29 Noiembrie 2016, 17:44
#14
ZIS-ului#11( de fapt NECO)
Gura pacatosului adevar graieste,ORICUM, VA FURA MULT MAI PUTIN RAU DECAT...( nu are nici o importanta cine!). Deductie logica: GAGICA VA FURA MULT MAI BINE SI MAI MULT! Asa ca voteaz-o tu, eu i-as face altceva dupa cum arata.
. pe 29 Noiembrie 2016, 16:45
#13
.
PENTRU NR.8

Va dati arama pe fata, lipitori ordinare, oameeni fara tara si fara bun simt.

Deci nu conteaza cum votam, conteaza ce vrea Ciolanis. E, uite de asta votam PSD, castigam si facem guvern, sa fie echilibru si salarii si pensii si liniste.

Sorosistilor !
sursa pe 29 Noiembrie 2016, 13:57
#12
catre liberalul libertin
dl claudiu de mult nu mai sustine pnl, acum isi incearca (mai mascat) norocul la usr si in paralel cica a cerut un post de subsecretar de stat de la psd (in eventualitatea unui guvern rosu)
Florescu pe 29 Noiembrie 2016, 13:52
#11
Să fie binevenită !
Oricum,va face mult mai puțin rău,si nu va fura cât Dragnea sau Simionescu.
Liberalul libertin. pe 29 Noiembrie 2016, 11:55
#10
Scumpete si dulce Mara.
Nu are nici o importanta ce i-ai fost lui Ciolanos, puteai sa-i fii si gagica, pentru noi conteaza altceva. Un sfat de la unul care acum patru ani l-a votat pe Crin Antonescu: daca se vor gasi atatia fraieri care sa te voteze incat sa poti intra in Parlamentul odihnei platite bine, fa ca el: Sa nu te puna naiba sa mai calci prin Teleorman timp de 4 ani. In felul acesta lumea uita ce-ai promis si ca n-ai facut nimic si tot pe dragnea il vor acuza de toate nenorocirile din tara.Apopos: DE CE DL CRACEA TACE MALC SI NU FACE PROPAGANDA PROPNL??? A trecut cumva la USR???
LIBERAL- nu penelist manelist iohannist. pe 29 Noiembrie 2016, 11:06
#9
"PNL"-istului pretins.
Despre modul cum se formeaza Guvernul, pune mana si STUDIAZA CONSTITUTIA REBULICII CARE INCA SE MAI NUMESTE ROMANIA. Pana atunci, SA NU NE MAI GANDIM CE VOM FACE CU PIELEA URSULUI DIN PADURE. PANA ATUNCI TREBUIE IMPUSCAT- LUCRU DIFICIL CU VANATORI DE TEAPA TA!
PNL-ist pe 29 Noiembrie 2016, 09:39
#8
Guvern
Poate Psd-ul va câștiga alegerile, dar sa vedem cine face guvernul: penalul de Dragnea sau Dacian Cioloș?
Alt cetatean pe 29 Noiembrie 2016, 09:30
#7
Unui cetatean
A-ți respecta promisiunile tine de caracter nu de origine. Uiți cetățene repede ce ne-a adus Dragnea : Robert Negoiță, Miky Șpagă, Cătălina Stefanescu,etc.
cetatean pe 29 Noiembrie 2016, 08:17
#6
Va fi la fel ca Antonescu Crin
Sa nu ne punem sperante in faptul ca va face ceva pentru teleormaneni!!!!

Nu este teleormaneanca asa ca ........
Bosorg Ilisexu ot Caritas pe 29 Noiembrie 2016, 06:20
#5
Esti BUUUNNNNAAAA
CA-LISTO!!!!Esti buna rau, ia vino la mine bosorogul obsedat sexual ILISEXU din Rosiori sa ne schimbam lichidele!!!Poop, Danducu ILISEXU
Un spuneam pe 29 Noiembrie 2016, 00:20
#4
Si nu s a publicat comentariul
Acest site sustinedoar pierzatorii. Pe Crace, pe Alexandru asta de la Usr, pe astia de la PNL.

Nu va saturati ma de atata pierdut?
abecedar pe 28 Noiembrie 2016, 22:17
#3
draga redactie
ar trebui sa lasati in paranteza si cum ati scris initial in articol: "dejamagesti"
Liberalul vechi pe 28 Noiembrie 2016, 21:52
#2
Pentru Mara
Tinerico, fetia draga sa nu dezamagesti teleormanenii puturosi si analfabeti care deja te-a facut deputata cum deja ai mai facut-o !
abecedar pe 28 Noiembrie 2016, 20:31
#1
traiasca limba romana
traiasca traiasca traiasca!! sunteti la acelasi nivel de inteligenta cu celebrul "sasa cai".

"Sa nu ne DEJAMAGESTI...."



vai de steaua voastra
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.