A dat prea putin?! Un șofer a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unui polițist

28 Noiembrie 2016, 10:05 | 2380 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
A dat prea putin?! Un șofer a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unui polițist

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman împreună cu ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman l-au prins în flagrant pe R.T. în timp ce oferea unui ofițer de poliție suma de 250 lei pentru ca acesta să nu ia măsurile legale ce se impuneau, respectiv reținerea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare al autovehiculului. 

În fapt, în aceeași zi, un polițist din cadrul I.P.J. Teleorman a sesizat D.G.A – S.J.A. Teleorman cu privire la faptul că o persoană depistată în trafic conducând un vehicul cu defecțiuni tehnice și care nu a respectat indicațiile polițistului, încercând să se sustragă de la verificări, i-a promis oferirea unor sume de bani pentru a nu fi luate măsurile legale ce se impuneau, respectiv reținerea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare.
Faţă de R.T. s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Hahaha pe 28 Noiembrie 2016, 14:46
#2
Shussj
Jsjsjsjsjs
Paul pe 28 Noiembrie 2016, 11:54
#1
FOARTE TARZIU !
Cand a inceput sa se stranga latul in jurul celor care sunt complici cu cei ce incalca legea,apar si astfel de actiuni.Pana acum unde au fost organele de control? RT a fost primul care a incalcat legea rutiera? Hai sa fim seriosi si sa denuntam orice neregula petrecuta in trafic,ca sint destule.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.