Ce a scris o tanara din Turnu pe pagina de Facebook a PSD Turnu Magurele.

28 Noiembrie 2016, 07:33 | 5508 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Ce a scris o tanara din Turnu pe pagina de Facebook a PSD Turnu Magurele.

Cum puteti sa pacaliti in halul acesta populatia????? Chair credeti ca suntem atat de prosti incat sa va credem minciunile???? In toti anii cand ati guvernat nu ati facut altceva decat v-ati marit averile si populatia a saracit. Promovati prostia , incultura si hotia.... Distrugeti tot in jurul vostru si ne vindeti ca sclavi starinilor ...

Nu va este rusine????? Spuneti ca ajutati tinerii dar voi nu faceti altceva decat sa va bateti joc de batranii lor, ca ai vostrii traiesc bine se duc la spitale bune , au ce pune pe masa , ba chiar au slujitori la dosul lor si voi sustineti ca sunteti aproape de buzunarele voastre. Stiti ca roata joaca la fiecare ... Sa dea Dzeu ceea ce ne-ati dat voi noua sa vi se dea inapoi de o mie de ori ....la fiecare in parte, care luati ce nu este al vostru . Va doresc asta din tot sufletul meu si sa tineti minte ca nu sunteti zei , sunteti tot oameni ca noi si asta se va vedea pana la urma.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
CERUL SA-I RASPLATEASCA pe 16 Februarie 2017, 00:40
#13
AVEM CE AM VOTAT...
FELICITARI... ASA TREBUIE SA FACEM TOTI....
APROBATORUL pe 03 Decembrie 2016, 19:40
#12
FRA GRES
Fata a spus ce o doare.Vrea dreptate,vor sa nu mai fie scalvii strainilor,vor sa fie alaturi de parintii si bunicii lor,vor sa-si creasca in tara lor copiii,nu in ghetourile strainilor, ca sclavi.Si are perfecat dreptate. Creati-le loc*ri de munca,tratati-i cu respect,intelegi-le nevoile tineretii! Daca nu au unde munci,daca nu-si pot lua o casa,daca nu au niciun viitro aici,ce-ati vrea? Sa multumeasac ptr.asta? Ce ati facut ptr,acest segment al pop**atiei teleormanene? Dar ptr.celelate? Toti avem dreptul la o viata decenta.Cine ni l-a furat?
BRAVO BIANCA!!! pe 30 Noiembrie 2016, 20:53
#11
Poate intr-o zi....
Bravo fata ca ai avut c*rajul sa spui adevarul in fata,unul dureros,chiar in cuibul de viespi. Ma mir cum de nu ti-au pus acul pana acum vreo unul! Ai dreptate,se ascunde mizeria sub pres.Toata lumea vede asta dar parca sunt zombi sau fanatici.Orasul e mort,ei,toti si-au facut case prin alte parti ale tarii ca si cand ar prevesti un sfarsit. Stau aici sa mai suga ultima speranta. VOM INFRANGE!!!

Ilie de la scularie pe 30 Noiembrie 2016, 09:04
#10
@ coțohârlelor Mariana&Corina;
Dar voi mândrelor ce dovadă aduceți că gândiți cu creierul și nu cu șosetele? Știți care-i faza? Voi sunteți bine merci în niște birouri unde vă apărați de muște pe bani mulți și nu vă pasă de pulimea din jur. Aceste aspecte nu vă ating, de aici și atitudinea voastră față de unii care arată cu degetul spre adevăr. Chiar nu știi cui se datorează dezastrul în care se află Teleormanul? Voi nu percepeți realitatea? Se pare că da. Vouă partidul v-a dat suficient încât să stați în turnul de fildeș, departe de sărăcie. Poate fătuța aia nu are carte multă, dar a avut c*raj, așa cum e ea, proastă și incultă după părerea voastră. A arătat și spre voi matracucelor, îmbuibații sistemului care ne-a adus la sapă de lemn. De aceea ați sărit în sus. În schimb vouă, toate școlile făcute, toate aparențele de culte și spirituale nu pot ascunde șoriciul, pe care-l ungeți cu smacoline care costa cât salariul unui amărăștean.
Vasile pe 30 Noiembrie 2016, 08:30
#9
Cs
Astia care dati com sunteti dinpartide
Mariana. pe 29 Noiembrie 2016, 06:26
#8
Corino.
Bine ai zis ca spusele acestei inse fara nume si, probabil, fara nici o meserie, sunt pe limba multora. Insa, n-ai facut precizarea cum este aceasta "limba". O s-o fac eu: DUPA CUM SCRIE SI GANDESTE, VA RAMANE TOATA VIATA LA PERIFERIA VIETII! NUMAI DUPA SCRIS NU-MI DAU SEAMA CE VARSTA ARE, DAR CRED CA ARE UNA CARE NU-I MAI PERMITE SA MAI FACA CEVA DE ACUM INAINTE. INDOIALA MEA SE REFERA SI LA INTELITELIGENTA EI!
Justitiarul... pe 28 Noiembrie 2016, 21:05
#7
,......
........
Marioara Tupangiu. pe 28 Noiembrie 2016, 17:13
#6
Draga fetito &Co;.
Atata timp cat nu stiti nici o meserie, DOVEDITA IN PRACTICA, NU CU CARTOANE, NU VETI REUSI NIMIC, INDIFERENT CINE VA FI LA PUTERE!. Asculta-ma pe mine, cred ca sunt mai in varsta ca tine, CINE ARE O MESERIE BUNA SI-I PLACE MUNCA, NU MOARE DE FOAME. DAR ASA, CU LEAFA MARE, MUNCA DE BIROU, DAR FARA CALIFICARE, NICI TU NICI ALTII NU VETI GASI SERVICII!
souladdition pe 28 Noiembrie 2016, 16:53
#5
Dobitocului de la 1
Dar tu, Corectule, ce poti dovedi, ca gandesti nici cat lungul nasului si inca o intrebare: ce nu este real in spusele acestei tinere? Voi, pedeseristii, niciodata n-ati stiut sa acceptati ca sunteti hoti, corupti pana in maduva oaselor, lipsiti de cultura si permanent pusi pe capatuiala cu orice pret..., dracu sa va ia de nenorociti!
unul incorect pe 28 Noiembrie 2016, 13:30
#4
nu pot sa cred
respect dna Nagy Lelioara, ti-a si sters comentariu la articolul respectiv. ce frumos ai zis-o...am include si pnl-ul in discutie dar partidul astora nu are nici o vina ca sub guvernarea psd orasul si judetul e de domeniul primitivismului ca saracie, cultura, dezvoltare si infrastuctura..asta de a postat inainte ori e prost ori e nebun
Corina pe 28 Noiembrie 2016, 11:41
#3
Ce a scris,e pe limba multora.
Numai ca,sunt destui carora gandirea le-a ramas la nivelul anilor 80.Oameni fara initiative,fara rezultate profesionale,care nu au depasit granita satului,orasului,sau a judetului.A tarii,nici nu mai incape vorba.Spun asta,pentru a putea vedea si compara,asa cum traiesc ei si cum traiesc altii din alte loc*ri,tot din Romania.Si din pacate,este exact cu spune acea fetita,chiar daca reclama unii ca este folosit un cont fals.Si astfel de practici sunt tot din cauza lipsei reale de democratie si libera exprimare.Eu sunt sigura ca toate aceste aspecte se vad si se simt.
vasile de la scularie pe 28 Noiembrie 2016, 11:21
#2
oare?
"Corect, dar prost...
UNUL CORECT pe 28 Noiembrie 2016, 09:51
#1
POT SA CRED
Daca dovediti voi cei din PNL caci Donsoara Lelioara Bianca Nagy nu este membru PNL cu adeziune sau nu este cumva un cont fals folosit de postacii platiti de Eugen Virgulescu pardon Pirvulescu, tot judetul teleorman va crede caci altfel votam in masa PSD-ul!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.