Ultima ora: Serban Marinescu vine in zona Turnu Magurele.

25 Noiembrie 2016, 14:35 | 2551 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Serban Marinescu.

De la ora 17.30 voi fi la Digi24 la emisiunea Proiect pentru România, moderată de Radu Maxim unde vom vorbi despre Teleorman.

Mâine la 7:30 AM plecăm din București către Turnu Măgurele să vorbim cu oamenii, să le povestim despre echipa USR Teleorman, să împărțim flyere și să lipim afișe. Dacă vreți să veniți cu noi, dați un semn la teleorman.judet@usr.ro!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Itic. pe 30 Noiembrie 2016, 06:49
#9
Moi Strul, moi...
De ce taci, moi, ca un terorist ascuns in popusoi, ti-a amortit destul de la mana si nu poti sa mai scrii? Daca tu votezi arhitect, gata s-a facut parlamentar, vine fratele Soros si porneste Combinatul, face ferme, sere, fabrici de conserve, ace brice si carice, repara sistem irigatii si cate si mai cate minunatii, ca va fi nevoie sa aducem milioane de oameni sa lucreze in ele. { IA SPUNE, PROSTUL DRACULUI, CE STII TU DESPRE ACEST SERBAN???}
Itic. pe 26 Noiembrie 2016, 16:43
#8
Moi Strul, moi...
Tu voteaza arhitect, eu nu voteaza, dar asta nu conteaza, amandoi ramanem ce-am fost si ce suntem, la fel ca alte milioane de rumani, TOT PROSTI!
strul pe 26 Noiembrie 2016, 08:12
#7
nimic surprinzător
Ciclică, nu m-ai surprins, mă așteptam la reacția ta, ca urmare te las sa deții monopolul pe replici"inteligente". Rămâi cu Dragnea! Eu îl voi vota pe arhitect.
Maria Cioropina. pe 26 Noiembrie 2016, 06:20
#6
Intrebare de om simplu si necajit.
Pai daca despre ceea ce este important pentru noi si pentru tara nu discutam, atunci de ce mai vine?? Numai ca sa ne roage sa-l votam, adica PENTRU BINELE LUI? Asa ca, vorba lui Bula, "tre bien bocu misto"-nu servim! In privinta lui dragnea, nu va faceti voi probleme, el "s-a pus" unde este, NOI(nu voi!) il dam jos.
Marin Culcica. pe 26 Noiembrie 2016, 05:29
#5
L'alde #2+#3+#4
Pe unii ca voi, cel mai intelept, democratic si civilizat mod de a dialoga este sa-i BAGI IN PIZDA MASII-(in sens politic, nu tehnocrat). 'Ti-ai dracului de derbedei, care frecati toata ziua asfaltul si palavragiti tot felul de tampenii!
Ion Florin pe 25 Noiembrie 2016, 22:57
#4
pana la capat
ca sa fie transparenta pana la capat, sa isi publice si sursa de finantare pentru aceste flyere si afise. S-ar putea sa avem cu totii o surpriza cand vom afla cine e in spatele lui, ce dinozaur politic din fostul pdl
Alin pe 25 Noiembrie 2016, 22:53
#3
lui Marin Culcica
Auzi,”ne pare rau,nu te votam”.Bai baiatule,in numele caror votanti vorbesti.Daca ai ajuns sa compari un tanar cu o asa pregatire,cu Miki Spaga sau Negoita cel cu doctorat(in fapt,un semianalfabet,un zugrav),imi dau seama pe cine vei vota.In acest caz,nici NOI nu vom vota ce votati VOI.
strul pe 25 Noiembrie 2016, 20:33
#2
Ciclică, tu gândești?
Unde în lumea asta, un parlamentar găsește soluții să pornească un combinat? Asta e treaba guvernului sau a investitorului. Tu stai mâine în casă, nu are sens să obosești omul cu aberații!
Marin Culcica. pe 25 Noiembrie 2016, 17:54
#1
Domnule Serban Marinescu.
Pentru Turnu Magurele am mai avut parlamentari din Buc*resti ; Miki Spaga, Negoita, carora putin le-a pasat de noi, nici nu-i-am vazut la fata. Dumneata ca arhitect-se pare, de valoare- nu vei avea timp in patru ani sa vii pe la noi decat, eventual, pentru vreo sindrofie. Asa ca, ne pare rau, nu te votam! DACA NE-AI SPUNE CA AI SOLUTII VIABILE PENTRU REPORNIREA COMBINATULUI, PENTRU INFIINTAREA UNOR FERME DE LEGUME SI ZARZAVATURI SI A UNEI FABRICI DE CONSERVE, AM VENI SA TE ASCULTAM, DAR NUMAI CA SA NE VEDEM, NU ARE ROST.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.