Serban Marinescu - Cine sunt și de ce candidez.

25 Noiembrie 2016, 06:35 | 2605 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Serban Marinescu.
Sunt Șerban Marinescu și candidez din partea USR la Camera Deputaților în Teleorman. Sunt arhitect, am doi copii și am denunțat un primar la DNA pentru că mi-a cerut mită. M-am hotărât să întru în politică pentru că vreau să schimbăm jocurile acestei clase de politicieni, politicieni care discută ore în șir la televizor despre alți politicieni ca ei, uitând că politica este despre oameni și problemele lor cotidiene.
 
Candidez în Teleorman pentru că îmi doresc ca oamenii lăsați de izbeliște de PSD să aibă lângă ei un om pe care să poată conta. Știu că nu este ușor, dar voi reuși, pentru că teleormănenii sunt, ca și mine, oameni încrezători care nu și-au pierdut speranța, care vor să contribuie la dezvoltarea comunității lor, nu la stagnarea în sărăcie.
 
În 2014, în campania Monicăi Macovei la prezidențiale, am creat o platformă de donații online. Am cerut oamenilor bani pentru un politician, o idee la fel de străină de politica românească pe cât poate părea faptul că cineva ca mine ar putea reprezenta o comunitate majoritar rurală, ca cea din Teleorman. A mers atunci, o să meargă și acum, din același motiv: rolul meu este acela de a coagula energiile, dorințele, speranțele și chiar frustrările oamenilor, de a fi o portavoce prin care cei mici si mulți să devină de neignorat.
 
Sistemul de justiție nu este singura modalitate de a face curat printre actualii politicieni. De data aceasta, pe 11 decembrie, avem cu adevărat posibilitatea de a alege; există și altceva în afara structurilor de partid învechite și corupte, există USR. În Teleorman, sunt convins că cetățenii vor vota cu noi, gândindu-se, în primul rând, la ceea ce își doresc mai bun pentru ei și pentru copiii lor.
 
Nu cred că există orașe și sate uitate, județe întregi fără speranță sau oameni care nu mai au nimic de pierdut. Există doar resemnare, dispreț față de cel de lângă tine pe care nu-l înțelegi și apatie. În campanie ăștia vor fi dușmanii mei, ai teleormănenilor și ai românilor, nu PSD-ul, un partid ce și-a aratat limitele propriei incompetențe.
Veniți să mă ajutați în campanie. Sunați-vă rudele din Teleorman și spuneți-le că un băiat din București vrea să-i asculte. Dacă aveți buletin de Teleorman și stați altundeva, veniți acasă în ziua alegerilor, să mâncați o ciorbă în familie și să mă votați. Veniți la vot pe 11 decembrie pentru că de data asta aveți cu cine vota.
 
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
cornel pe 12 Decembrie 2016, 19:07
#9
de ce nu scrieti nimic despre robert stan zis bozian
de ce nu scrieti nimic despre robert stan zis bozian sa dus azi la puscarie sa judecat azi rec*rsul la c*rtea de apel craiova si a primit puscarie cu executare
ionut pe 08 Decembrie 2016, 14:35
#8
g
pleaca ba baiatule acasa! nu vezi ca nu te baga nimeni in seama??!! nimeni nu te ia in serios!!
. pe 27 Noiembrie 2016, 08:28
#7
.
Mai fratilor, astia oameni cu o fata normala chiar nu gasesc? Ma uitam la el cand vorbea, parca era un personaj de desene animate.Doamne Dumnezeule, ce figura avea.!
grs pe 25 Noiembrie 2016, 14:53
#6
vot
sa presupunem ca te votam....dupa alegeri mai stiti unde se afla pe harta jud Teleorman ????? au mai fost personaje care au candidat ptr Teleorman apoi si-au vazut de afacerile lor prin Buc*resti .arropos in ce jud te-ai nascut ???

Gigel Stirbu pe 25 Noiembrie 2016, 13:06
#5
Gata v-ati trezit ? A,inca dormiti?
Votati bai,PSD-ul si pe Dragnea.Ca la urmatoarele alegeri,de peste 4 ani,o sa votati morti.De foame,de frig,de bolnavi,ce mai,de saraci.
Gogu pe 25 Noiembrie 2016, 12:03
#4
handicap
Ai dat cu mucii in fasole cu proiectul din Ramnicu Valcea
Godina Politzaiu pe 25 Noiembrie 2016, 09:33
#3
Mai, mai...
Si pe cand scrii si tu o carte, si apoi te miri ca proasta-n targ ca n-ai o librarie in Teleorman s-o vanda? Totul pute a fariseism. De fapt pe asta-l doare fix in c*r de alegatori. Ii doresc sa iasa parlamentar, si apoi sa vedem daca se va tine de cuvant.Pun pariu ca va uita de cei care l-au votat. Cati apostoli ai dreptatii n-au aparut pana acum in lupta cu caracatita PSD? O gramada. Apoi dupa alegeri au batut palma cu pesedistii la cate un gheseft.
constantin i pe 25 Noiembrie 2016, 07:46
#2
ce nu spune serban
Fără a întreba partidul, Şerban Marinescu a mers să discute cu un alt partid. Suntem deschişi pentru o alianţă, am avut discuţii cu partidele noi, c*rate. Nu am fost contactaţi de USB. Nici nu i-am contactat. Există deschidere. Nu poţi să vrei să fii un partid c*rat şi să foloseşti acele tehnici ca vechile partide, să iei filialele altora sau să promiţi funcţii. Încercăm o variantă prin care să ne păstrăm identitatea, dar pragul să fie ct mai mic. Abia am început să construim.





constantin pe 25 Noiembrie 2016, 07:44
#1
adevarul
Fostul nostru coleg, Şerban Marinescu, spunea că suntem un proiect pe termen lung. Şerban a candidat cu un proiect prin care M10 îşi pierde identitatea. Cerea fuziune cu partidul lui Nicuşor Dan.





Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.