Un turnean prins conducand sub influenta alcoolului in localitatea Mihailesti. Segarcean depistat conducand fara a poseda permis de conducere.

24 Noiembrie 2016, 19:28 | 2672 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

În data de 22.11.2016, ora 07:15, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe I. C., un bărbat de 43 ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23.11.2016, în jurul orei 23:50, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe C. S., un bărbat de 50 ani din comuna Segarcea-Vale, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, în localitatea Stâlpu, fără a poseda permis de conducere.

Persoana depistata este cercetata pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
alex pe 25 Noiembrie 2016, 05:56
#1
nume
Da domnilor: la data de........politistii au depistat combinatii de litere I.C. C.M. X.Z. etc........conducand si Facand......Cetatenii respectivi nu au nume ? Ce stiri sant astea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.