Pupa cururi, dar are servici si bani - Tiberius Filip.

27 Octombrie 2016, 11:41 | 3639 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Pupa cururi, dar are servici si bani - Tiberius Filip.

Un asa-zis redactor la un site al pesedeului incearca sa demonstreze teleormanenilor ca alta este realitatea. De fapt el pupa dosuri si mananca rahat cu gura plina.

Nesatulul e angajat la Evidenta Populatiei( partidul l-a pus) pe un post caldut. Pe deasupra primeste bani si pentru ce presteaza la site. Conform surselor noastre, fosta perfecta i-a promis ca il ia consilier la Senat. Acestia sunt oamenii pesedeului. Pentru binele lor, sunt in stare sa spuna orice ca sa manipuleze poporul pesedist. Noi o sa fim aici cand o sa vina sfarsitul epocii pesediste, sa vedeti distractie atunci. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Observator pe 30 Octombrie 2016, 16:53
#9
Pt.boul de la #6
Mai dobitocule,eu ma uit si la celelalte posturi de televiziune-Realitatea,B1,RTV,Nasul.Imi place sa fiu informat.Dar tu oligofrenule,ce aer respiri,acel aer infestat cu basina porcului?Dar stii cum e,orice prost se crede inteligent cand se ascunde sub anonimatul existentei sale .
tot eu, ti pe 27 Octombrie 2016, 21:33
#8
bravo turneni
Votati tot PSD, va fi la fel de bine ca si pana acum, va c*rge lapte si miere
no name pe 27 Octombrie 2016, 21:31
#7
lost
Nu mai avem nicio sansa. Asa va fi forever. Comentati ca fraierii, degeaba, ca pe ei ii doare n c*r, asa va fi inca 10-20. ani de aici inainte. Tibi sau altul, aceeasi perspectiva sumbra pentru this city. De fapt, cine este acest Tibi, cum a ajuns la ev. pop. Tr. Mag. si de ce merita sa comentam despre el? Nu este el de vina, saracul! Orice bou face poze si a completa o cerere pt. obtinerea unui act de identitate, but him crede ca este cel mai bun, ca nu exista altul mai inteligent ca el. Asa gandesc multi angajati ai Prim Tr. Mag., angajati pe merit, datorita studiilor si performantelor profesionale!!!!!!!!!!!!!!!





insideversion pe 27 Octombrie 2016, 18:34
#6
Pentru monseurul de la 5
Mai privitor de Antene, da tu ce legatura ai cu aerul pe care il respiri?
Observator pe 27 Octombrie 2016, 17:01
#5
Cretini
Mai maimutelor retardate,ce legătură are imaginea lui Mihai Gadea cu acest articol de rahat?
ion pe 27 Octombrie 2016, 16:51
#4
pentru 1
toti iubesc puterea .de ce psd-isti sunt mai prost pregatiti decit ceilalti?CE AU FACUT PDL-ISTI PENTRU ACEST ORAS?SA NU UITAM CA ACTUALII CONDUCATORI PSD PROVIN DIN PDL .
cOiO nELu pe 27 Octombrie 2016, 12:49
#3
Hiiii ce necajit este Cracea
Proștilor Tibi este omul lui Mohora C, Voi cei din PDL i-ați creat sunt opera voastră, doar ca au muncit ani pentru voi și i-ați recompensat cu șuturi în fund, acum prestează pentru PSD un partid care știe sa recompenseze munca politica.
Prietenii pe 27 Octombrie 2016, 12:41
#2
Filip
E un bubos libidinos si nespălat.Daca era altfel se insura si el, acest taranus navetist de Islaz. A avut o aventura cu una mult mai mare ca el dar a luat muje.
PETRICA SI LUPU pe 27 Octombrie 2016, 11:53
#1
ASTIA SINT PSD-ISTII
SE LAUDA INTRE EI,MINT CU CEA MAI MARE NERUSINARE,FURA CAT SE POATE SI DE PESTE TOT,IUBESC PUTEREA,SINT INCAPABILI SI PROST PRGATITI.VA MIRATI,PAI NU VEDETI CUM ARATA ORASUL ȘI OAMENII LUI?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.