Marian Godina ne demonstreaza adevarul. Daniela Carmen Dan continua sa minta cu nerusinare.

27 Octombrie 2016, 10:42 | 1967 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Marian Godina ne demonstreaza adevarul. Daniela Carmen Dan minte cu nerusinare.

Pagina Facebook Marian Godina

"Mihai Mitrică, director executiv al Asociației Editorilor din România, definește termenul de librărie: acel spațiu în care cele mai importante titluri din oferta editorială din România există în cel puțin un exemplar. „Am vorbit cu cele mai importante edituri din România și ele nu au în acest moment contracte cu distribuitori de carte din Teleorman. Aceeași situație este și la Călărași. Nu neg că ar putea exista magazine care au câteva rafturi de cărți, tonete care vând și cărți, dar acelea nu sunt librării în adevăratul sens al cuvântului."

"Am rămas şocat să aflu că această postare ATÂT DE PENIBILĂ aparține prefectului județului Teleorman. Ar fi fost mult mai frumos ca doamna prefect să îşi asume că lipsa unei adevărate librării reprezintă o reală problemă şi să facă ceva în sensul ăsta pentru a sprijini în vreun fel aparițiă unei librării adevărate. În schimb, doamna ne prezintă cu mândrie dovezile că județul Teleorman nu duce lipsă de cărți, adică nişte poze care ne-ar putea face de râs oriunde în lume dacă le-am arăta cuiva spunându-i că aşa arată o librărie din România în 2016.
Mi se pare incredibil că cineva se poate lăuda cu aşa ceva. 
Update: se pare că doamna a demisionat din funcția de prefect acum câteva zile şi candidează pt un loc în Senat."

Pagina Facebook Daniela Carmen Dan

"Am fost întrebată azi de mulți prieteni ce s-a întâmplat cu contul meu de facebook. Le-am răspuns că nu știu, dar că voi încerca să aflu de ce contul meu nu poate fi accesat. Am aflat că a fost dezactivat! Din ce motive, nu știu. Important este că s-a putut reactiva după o corespondenţă cu cei de la Facebook, iar pentru mine este și mai important să se știe că dacă voi decide vreodată să închid, să şterg sau să dezactivez acest cont, voi avea respect pentru cei care îmi sunt prieteni aici și voi anunța acest lucru! Am primit răspuns că s-a făcut o verificare a identităţii mele, deşi recunosc că e cel puţin ciudat că în aproape doi ani nu s-a procedat la o asemenea verificare.

Îmi cer scuze pentru că o perioadă de timp nu am putut comunica pe această platformă şi mulţumesc tuturor care urmăresc şi reacţionează la postările mele!"

In urma gafei( prostiei) monumentale, fosta prefecta si-a blocat contul de Facebook. Degeaba pentru ca risca sa provoace un scandal si mai mare. Postarea dumneaei a fost salvata de foarte multa lume si risca sa reapara demonstrand de ce e in stare candidata PSD pentru Senat. 

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
franchestain pe 28 Octombrie 2016, 14:02
#7
Pronosport : "U" Negativism - "Poli" Scepticism 1X2
"Astfel încăput pe mâna a oricărui, te va drege,

Rele-or zice că sunt toate câte nu vor înţelege...

Dar afară de acestea, vor căta vieţii tale

Să-i găsească pete multe, răutăţi şi mici scandale -

Astea toate te apropie de dânşii... Nu lumina

Ce în lume-ai revărsat-o, ci păcatele şi vina,

Oboseala, slăbiciunea, toate relele ce sunt

Într-un mod fatal legate de o mână de pământ;

Toate micile mizerii unui suflet chinuit

Mult mai mult îi vor atrage decât tot ce ai gândit."

Amin!
Ilie de la scularie pe 28 Octombrie 2016, 10:12
#6
@justitiarului
Sunt destui. Stii cati politisti sunt luati pe capota de smecherii protejati de sistem? Politistul din Turnu care a refuzat mita de ce nu scrie carti? Sau cati ca el care-si fac treaba corect se apuca de scris? Ti-am spus, tipul este bagat la inaintare sa faca politica, iar pe capitalul lui de imagine sa fie alesi niste nulitati pe liste.
justitiarul pe 28 Octombrie 2016, 09:02
#5
pentru ilie
Nu stiu, Ilie, poate ai dreptate sau poate nu, viitorul va demonstra, cert este ca putini politisti au facut ceea ce a facut el, adica sa se ridice impotriva sefimii din MAI, eu unul pentru asta il apreciez si niciodata nu voi contesta calitatile multor politisti care-si fac datoria...
Ilie de la scularie pe 27 Octombrie 2016, 21:06
#4
@Justițiarului
Revin cu aceeași întrebare: de când mama dracului a ajuns milițianul ăsta subiect de interes național? Și pentru ce? Nu mai sunt și alți polițiști care-și fac corect treaba? Sunt, și sunt destui! Aici stimabile mie-mi miroase a altceva. A politichie. Cartea asta este doar pregătirea terenului, puțină imagine de cavaler al dreptății și apoi .... așteptarea ofertelor din partea partidelor. Hai că nu avem toți creierul dat cu rașpelul să nu ne prindem de poantă.
justitiarul pe 27 Octombrie 2016, 18:42
#3
O rusine de viitoare senatoare, care confunda coada vacii cu Senatul Romaniei
Am distribuit link-ul cu aceasta analfabeta de asa numita prefect, la toate televiziunile posibile si imposibile..., sa se vada cine vrea sa devina onor senator..., oare are clase cat un marfar? Cat despre Marian Godina, asa politist cum este el, e superior prin gandire si exprimare multora din MAI si este normal sa se intereseze de distributia cartii...
X pe 27 Octombrie 2016, 17:07
#2
Y
Bine zis... de cand e atat de importanta cartea militeanului, incat sa fie in toate "librariile"? Mai bine si.ar vedea de infractorii lui!
Ilie de la Scularie pe 27 Octombrie 2016, 13:04
#1
Ba sa avem pardon!
Ba sa avem pardon! Departe de a fi aparatorul prefectei, nea caisa asta de expert poate ca nu stie ce titluri de carte se distribuie prin librarii. Secundo, nea caisa asta nu cunoaste notiunea de librarie-papetarie. Ca fie vorba intre noi, cand orasul asta avea vreo 3-4 tipografii unde s-au tiparit carti ale multor scriitori turneni, acele carti se vindeau in librarii-papetarii care apartineau acelor patroni de tipografii. Se vindeau si carti, dar se vindeau si rechizite ori alte articole de papetarie produse loco. Si acum de cand maculatura acestui militian este best-seller, musai sa fie citit de tot romanul, precum faceau chinezii cu Carticica Rosie a lui Mao? Sau daca nu e in librarii Pas cu Pas a lui Mutulica din capul trebii aia nu e librarie? Dar ce e momcher? Bacanie? Criticati prefectul si PSD-ul pentru relele care le-au facut si le fac. Pentru tot raul facut teleormanenilor. Dar nu batjocoriti cartea si distribuitorii de carte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.