Lista PSD pentru parlamentare. Daniela Carmen Dan isi da arama pe fata.

22 Octombrie 2016, 22:44 | 4209 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Lista PSD pentru parlamentare. Daniela Carmen Dan isi da arama pe fata.

Pesedistii teleormaneni s-au reunit astazi pentru ca Liviu Dragnea sa le spuna ce a hotarat in legatura cu lista de candidati pentru parlamentare. Iata cine sunt norocosii: Senat - Daniela Carmen Dan, Marian Potbăniceanu, fost preşedinte TSD Teleorman, Camera Deputatilor -  lista e deschisă de Liviu Dragnea, în timp ce pe locul doi este Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman. Pe locul trei se află deputatul Valentin Boboc.

Teleormanul va rămâne, astfel, și fără prefect, și fără președinte de Consiliu Județean. Atât Carmen Daniela Dan, cât și Adrian Gâdea vor demisiona din funcții pentru a intra în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
franchestain pe 24 Octombrie 2016, 00:52
#3
lu ILIE DE LA SCULATORIE or ILIE DE LA SCULAMENTARIE
plagiatoru de imagine a respetabilului "Ilie de la scularie" de carei opsedat dupa mine frate.

Poti sati faci cotelermaneni "tînpiti" direct,cu c*raj ca un tînpit mare ce esti,fara sami atribui mie categorisirea asta indiscutabila petru 90% dupacolo cu tine cap de afis,penalule-sclav rosu-lolo.Amin!
Mersul trenurilor pe 23 Octombrie 2016, 09:02
#2
O lista de tot rasul
O lista care incepe cu un condamnat si continua cu alti penali si simpli executanti ai condamnatului.Teleormanu este un judet distrus de Ciuma Rosie,ramas la nivelul anilor 1950.Intr-un final,rusinea va fi si a celor ce vor pune stampila pe aceste personaje.De restul se va ocupa justitia.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 23 Octombrie 2016, 06:01
#1
Sunteti ne(dez)informati!
Doamna Daniela Carmen Dan nu mai este prefect DIN PROPRIA VOINTA. Dl Prim ministru DACIAN CIOLOS a si numit alt Prefect! I se propusese lui franchestain, dar a refuzat pe motiv ca sunt destui tampiti in Teleorman si nu mai era nevoie de inca unul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.