Ar fi de ras daca nu ar fi de plans - calitatile parlamentarilor teleormaneni. Sa ne fie rusine cu astfel de specimene?

21 Octombrie 2016, 07:42 | 3028 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Ar fi de ras daca nu ar fi de plans -  calitatile parlamentarilor teleormaneni.

Liviu Dragnea - penal notoriu, a furat pana si banii copiilor institutionalizati. 

Adrian Simionescu - accident mortal, revolutionar, cercetat penal pentru evaziune transfrontaliera.

Nicolae Mohanu - revolutionar si groparul orasului. 

Eli Iagar - mare revolutionara. O asa-zisa domnisoara socialista de caviar. Intr-un oras sarac exista asemenea specimene de bugetari care traiesc in lux exorbitant. Isi permite sa cumpere posete de peste 1 mie de euro plus bonus un apartament in Bucuresti luat prin credit imobiliar pana in anul 2033 cand Eli o sa aiba 77 de ani. Bineinteles daca si-ar achita ratele din salariu nu ar avea din ce sa traiasca. 

Micky Spaga - mare si atat. 

Robert Negoita - cercetat penal, trei doctorate, etc.

Catalina - de la vaci direct in parlament. Ce dracu a facut pentru aceasta zona. 

La asemenea loaze cum sa ajunga un judet?! Pe langa acesti hoti roiesc prietenii lor, care sunt la fel ca ei. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Ghita Pristanda. pe 25 Octombrie 2016, 07:13
#9
Coane Claudule,
Daca ma puneai pe mine sa-ti numar voturile, zau ca-ti gaseam peste 40.000 de simpatizanti! Am citit acum catva timp un comentariu despre o cetateanca din Odaia care te-a votat fara sa aiba habar cine esti si de ce esti in stare si te-a caracterizat cu niste vorbe rusinoase. DUMNEATA SI ALTI IDIOTI (gen raposatul sorin duma)NU VRETI SA REALIZATI IN RUPTUL CAPULUI CA BICIU SI NEAGU TI-AU ADUS VOTURI SI CA ESTE O TICALOSIE SA-I UMILESTI?! CREZI CA NOI AM UITAT CATI OAMENI CAPABILI AI DAT LA O PARTE CA SA-TI FACI O GASCA DE PUPINCURISTI-JIGODII CARE AU INCEPUT SA SCHELALAIE IN APARAREA TA? ESTI LIPSIT DE CARACTER, AI PROMIS CA IESI DIN VIATA POLITICA, DAR STAI LIPIT DE EA CA MUSTELE DE CACAT.RUSINE SA-TI FIE NEDEMNULE!!
Tache Brânzovenescu pe 23 Octombrie 2016, 09:14
#8
Coane Agamiță ....
.... dacă tăceai treceai în rândul filozofilor în viață. Rezon! Eroul tău Crăcea a dat cu piciorul victoriei în alegeri. Zici că a avut 4200 voturi? Știi tu câte altele a pierdut pe mâna lui Necea? Știi câte a pierdut pe mâna lui Bîciu sau Neagu? Ori pe mâna lui Steluța (care cică i-a ... puța)? Cel puțin încă 2000. Nu prea ține raționamentul lui matale coane Agamiță, pentru că e greșit din start. Nu poți acuza pe cineva că nu l-a votat pe Crăcea având în vedere prestația lui. Și să mai știi un lucru: nu toți care-l critică pe eroul tău sunt PSD-iști! Unii își exprimă frustrarea pentru faptul că nu au avut cu cine vota. Pe cine să-l voteze? Pe Bîciu? Știi câți mi-au spus ca s-au răzgândit să voteze PNL doar văzând cine e le lista consilierilor? De fapt asta e buba. Voi încă nu știți că ați pierdut pe mâna voastră, iar dacă cineva vă spune asta aruncați cu rahat spunându-i că e PSD-ist. Cu mentalitatea asta veți rămâne în opoziție perpetuă.
Agamita pe 22 Octombrie 2016, 14:10
#7
Lui Gagamita
Monser, in Turnu, altul care sa aiba in spate 4200 de simpatizanti nu mai exista ! Pe cuvant, monser ! De aceea va doare Cracea, stimabile, va intelegem ! Mars la Simionescu !
Tache Brânzovenescu pe 22 Octombrie 2016, 08:08
#6
Pentru Gagamiță Dandanache
Aferim coane, mare adevăr grăit-a gura lu' matale! Crăcea este looserul de serviciu. Ar fi trebuit să facă demult pasul îndărăt după ce-a scăpat printre degete victoria la ultimele alegeri. Modul în care și-a îndepărtat echipa de factorul de decizie, încrederea oarbă în cai troieni gen Necea, și nu în ultimul rând lista de consilieri l-a costat scump.
Gagamita Dandanache. pe 22 Octombrie 2016, 06:21
#5
Intrebare SERIOASA.
Domnule Cracea, dupa ce-ati pierdut cu succes alegerile locale,(de fapt, toate alegerile la care ati participat) v-ati laudat ca veti iesi din viata politica si v-ati incalcat cuvantul. CHIAR ATAT DE LIPSIT DE DEMNITATE SUNTETI? NU VA DATI SEAMA SI NIMENI NU VA SPUNE CA NU AVETI CALITATILE INTELECTUALE, MORALE SI POLITICE PENTRU UN POST DE CONDUCERE, INDEFERENT DE DOMENIU? TREBUIE NEAPARAT SA VA ARATAM CA IN ORGANIZATIA LOCALA P.N.L. EXISTA O MAJORITATE CONFORTABILA PENTRU A VA EXCLUDE DIN PARTID. DU-TE,OMULE, LA BUCURESTI SI LASA-NE IN PACE!!
un magurean pe 21 Octombrie 2016, 09:58
#4
nuli si neaveniți parlamentari
fie ei pnl sau psd o droiaie de zdrențe trimise în parlament dupa1989 degeaba mai bine decăt să votați dași-le cu flit si numai votați tembeli

BT londonezul pe 21 Octombrie 2016, 09:49
#3
O sa aveti ceea ce meritati
Intr-o zona plina de prostie,scoala putina si saracie,intotdeauna se va gasi o mana de profitori gata sa va ia si puii de sub closca.O sa vedem pe 11 decembrie daca ati bagat ceva la cap sau ramaneti sa va zbateti in mocirla aia inca 4 ani.
ha pe 21 Octombrie 2016, 09:08
#2
scoala
De bine de rau,golanii astia au ceva scoală!Sa vedeti când se va prezenta lista noua cu semianalfabeti ca Oprea Nelu,Cuclea,Pârvu,Duica.......si lista e plina de nume de "răsunet"!
Ionel pe 21 Octombrie 2016, 08:23
#1
Adnotare
Ati gresit.In 2033 Eli Iagar o sa aibe 75 de ani, nu 77 cum ati scris.Mai bine candida Severica (fratele) ca avea mai multe șanse.Sau de ce nu Catalina,sotia lui Severica, ca tot a picat cu brio la conc*rsul de directori de scoala. Halal epoca in care trăim ! Curat murdar coane Liviule !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.